Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מזה כבר כמה חודשים אני חושב לפתוח בלוג בנושא הדרך לעצמאות עיסקית וכיצד מקבלים החלטה בנושא.

אז ישבתי וכתבתי פרק אחד ואני אשמח לתגובות או הערות כדי שאני יוכל ללמוד ולהשתפר וכמובן לשתף אל מי שזה מדבר אליו.

תודה מראש.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2582032

החיים הם כמו....

פורסם

אני גולש מהאייפון ואני בעבודה, אז לא יצא לי לקרוא עדיין, אקרא כשאגיע הבייתה.

בקשר לאתר, לפי דעתי- עזוב את תפוז, תקנה דומיין ותתקין וורדפרס, תהיה לך שליטה מלאה, נקי מפרסומות (או שלא, אבל אם כבר פרסומות אז שיהיו שלך ותרוויח כסף). וורדפרס גם הרבה יותר נוח מהמערכת של תפוז.

פורסם

קודם כל בהצלחה וקח הכל כביקורת בונה .

אני מסכים עם קודמי לגבי האתר שבו מופיע הבלוג (לא נראה מרשים) .

דבר נוסף יש צורך לעבור על התחביר ושגיאות הכתיב/הקלדה. (אולי כדאי לתת למישהו לעבור על החומר לפני שאתה מעלה אותו מאחר ולפעמים קשה לנו למצוא שגיאות שאנחנו כותבים)

ושאלה ,

מה את מנסה להפיק מהבלוג שלך ?

פורסם

העצה הכי טובה שיש לי היא לעבור לפלטפורמה אחרת.

נכנסתי לבלוג אבל בגלל שהוא בתפוז והממשק שם מעצבן ומזעזע, זה לא יקרה שוב אלא אם תעבור למערכת אחרת שלא מרגישה כאילו שבנו אותה ב1995.

מעבר לזה, תן לכמה אנשים אחרים לקרוא את זה ולתקן שגיאות כתיב.

פורסם

תודה לכולם.

אז אני אגיב לכולם לגבי הערות.

1) שגיאות כתיב אכן אני אשלח למישהו שיבדוק את העניין.

2)אני לא מנסה הרוויח מהבלוג אלא סתם לרשום מה אני חושב לגבי להיות עצמאי מתחיל.

3) אני אבדוק את האופציה של בלוג עצמאי על פי ההמלצות שלכם. גם אני בדעה שצריך להיות נקי אבל לא ידעתי כלום ואני רק מתחיל.

אני מאוד מקווה שאני יוכל להשתפר בכתיבה שלי על ידי פידבקים של קרובים ואנשים שיגיבו.

לגבי הטיפים:

אתה צודק ואבל אני מכיר כמה חברים שפתחו עסקים וגם שבדרך שבנתיים יש להם רעיון והם שכירים וכאלה שכבר פתחו בקטנה עסק זעיר.

אני לא האמנתי שחלק מהם עזבו את מקום העבודה לטובת עסק קטן שבתור התחלה דווקא בתחום שלהם יכל להתחיל גם מבלי לעזוב ואחרי חצי שנה חזרו למקום עבודה אחר פחות טוב. כמובן שיש גם כאלה שפתחו חניות והיום מצליחים לא רע.

בכל מקרה אשתדל לפתוח בלוג עצמאי עוד השבוע.

החיים הם כמו....

פורסם

אבל בהחלט עדיף עצמאי, bluehost מוכרים דומיינים בגרושים עם וורדפרס.

מה שהוא אמר, אני עובד איתם ומרוצה מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...