Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש יעוץ לגבי תקרית קטנה.

עמדתי בחניה אלכסונית עם מנוע כבוי. דלת הנהג ברכב שלי היה כבר פתוחה ב-3/4 מהמהלך הפתיחה. רכב אחר, שנכנס לחניה צמודה מצד שמול שלי, פגע בדלת פתוחה שלי, המשיח לנסוע כ-10-15 ס"מ קדימה ופתח את הדלת שלי עד הסוף.

כתוצאה מכך נוצרה שקע קטנה בדלת ימין שלו, גם בפח וגם במגן פס מפלסטיק שדבוקה לאורך הדלת. כל אחד מהצדדים חושב שהוא צדיק ומאשים את הצד השני. אשמח לקבל דעתכם המקצועי בנושא.

פורסם

כמו שאתה מתאר את המקרה- הנהג השני אשם. (מכיוון שהדלת שלך כבר היתה פתוחה והוא זה שפגע בה)

הוא כמובן יטען שפתחת את הדלת אחרי שהוא כבר התחיל להכנס לחניה, ומכאן שאתה אשם.

לפי תקנה 80א-

"לא יפתח אדם את דלתו של רכב אלא לאחר שנקט כל אמצעי הזהירות הדרושים להבטחת שלומם של עוברי דרך. "

בכל מקרה- הוא אידיוט.

כשאני רואה שבחניה שלצידי בעל הרכב בדיוק החנה, אני מניח שהוא עלול לצאת בקרוב מהרכב ונוקט באמצעי זהירות.

אני מניח שהגאון נכנס במהירות ובחוסר זהירות, שאחרת הוא היה מצליח למנוע את הפגיעה.

אם תצליח לשכנע את חב' הביטוח/השופט בבית המשפט לתביעות קטנות לחשוב כמוני, הוא יצא לכל הפחות עם אשם תורם, אם לא כאשם המלא בתקרית.

העניין הוא שזה לא יהיה פשוט. בעקרון, זו מילה שלך כנגד זו שלו.

מה שעשוי לסייע לך, הם תמונות של מיקום הנזק אצלו, מה שיעזור לקבוע את זווית הפגיעה, ואולי יקבע אם הדלת שלך כבר היתה פתוחה כשהוא פגע בה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• ספונסר פורום
פורסם
כמו שאתה מתאר את המקרה- הנהג השני אשם. (מכיוון שהדלת שלך כבר היתה פתוחה והוא זה שפגע בה)

הוא כמובן יטען שפתחת את הדלת אחרי שהוא כבר התחיל להכנס לחניה, ומכאן שאתה אשם.

לפי תקנה 80א-

"לא יפתח אדם את דלתו של רכב אלא לאחר שנקט כל אמצעי הזהירות הדרושים להבטחת שלומם של עוברי דרך. "

בכל מקרה- הוא אידיוט.

כשאני רואה שבחניה שלצידי בעל הרכב בדיוק החנה, אני מניח שהוא עלול לצאת בקרוב מהרכב ונוקט באמצעי זהירות.

אני מניח שהגאון נכנס במהירות ובחוסר זהירות, שאחרת הוא היה מצליח למנוע את הפגיעה.

אם תצליח לשכנע את חב' הביטוח/השופט בבית המשפט לתביעות קטנות לחשוב כמוני, הוא יצא לכל הפחות עם אשם תורם, אם לא כאשם המלא בתקרית.

העניין הוא שזה לא יהיה פשוט. בעקרון, זו מילה שלך כנגד זו שלו.

מה שעשוי לסייע לך, הם תמונות של מיקום הנזק אצלו, מה שיעזור לקבוע את זווית הפגיעה, ואולי יקבע אם הדלת שלך כבר היתה פתוחה כשהוא פגע בה.

צודק מאוד, מה שקובע בסוף זו מילה שלך מול מילה שלו בבית המשפט, אין מה לעשות אנשים משנים גרסאות והצד השני בבעיה, גם לי קרה משהוא דומה בחניה אלחסונית.

לעינין הנזק ברכב שלך. צור איתי קשר טלפוני ואנסה לעזור לך בתיקון הרכב, ללא התחיבות מצידך.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...