Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העבודה בסיור היא מתן מענה לאירועי שגרה וחירום (החל מהקמות רעש והפרעות מנוחה ועד לתאונות דרכים ושריפות).

בעבר מי שהתנדב מעל לחמש שנים באופן רצוף, יכול היה לקבל חתימה של סנ"צ (מפקד תחנה) ולהוציא רישיון נשק. היום התנאי לא קביל למיטב ידיעתי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז ככה.

התנאים להתנדבות במשטרה:

1. מחוייבות אישית (כיתות ט'-י', מגיל 16 ומעלה, ללא נשק, ללא מדים);

2. מגיל 17 (מתנדב נוער, ללא מדים, עם הכשרה לנשק. בחלק מהמקומות הקרבין חי ונושם, ובחלקם הM-16 תפס את מקומו);

3. ללא עבר פלילי;

4. בריא;

5. מוכן להתחייבות ל-8 שעות חודשיות (נוער) או 12 שעות חודשיות (מתמי"ד);

6. מוכן להתחייבות לקורס. מה זה אומר? חודש לישון באוהל או משהו כזה? בתשלום מצידי ?

התפלגות המתנדבים לפי גילאים:

1. מגיל 16 עד 17 ייחשב כמתנדב מחוייבות אישית, יסיים את שעותיו הנדרשות ויגיד ביי ביי למערכת;

2. מגיל 17 עד גיל 21 המתנדב ייחשב כמתנדב נוער - ללא מדים (רק עם וסט צהוב שכתוב עליו משטרה) ונשק;

3. מגיל 21 עד 60, ייקרא המתנדב מתנדב מתמי"ד - מתנדב במדים.

תחומי העסקה:

1. מתנדבי נוער יועסקו ככלל בפעילויות קהילתיות (תהלוכות וכיו"ב), ניתן לשלבם בסיור לא למעלה מ-4 שעות למשמרת רצופה בתוך 24 שעות;

2. מתנדבי מתמי"ד ישולבו בכל הפעילויות על פי הכשרתם (סיור, תנועה, ימע"ן או ימע"ר) עד 9 שעות במשמרת רצופה בתוך 24 שעות. באישור חריג ניתן להוסיף 3 שעות למשמרת;

3. במחוזות הרלוונטיים: שיטור ימי, יחידות חילוץ/ג'יפים, יחפ"צ (יחידת פינוי צירים), אופניים, מג"ב.

סמכויות:

1. כשל שוטר, בסייגים, אך ורק במשמרת (לא ניתן לרשום דו"J תעבורה כאשר לא במשמרת לדוג');

2. טיפול באירועים ספציפיים בפעילות יחידת מתנדבים ללא שוטר: חפץ/אדם/רכב חשוד;

3. בפעילות עם שוטר - כל אירוע, למעט הפס"ד/קטטות; מה זה הפסד ?

4. רישום דו"חות תעבורה בהתאם להכשרה;

4. מעצר/עיכוב על פי צורך ובהתאם לנסיבות העניין; רק במשמרת ?

5. לבעלי ר.נ. תקף - נהיגה ברכב בטחון (ניידת).

הטבות:

1. מתמי"ד מקבלים כרטיס H&O עם נק' וירטואליות, קרי הנחות ברשת H&O;

2. ארוחות חינם יחד עם השוטרים;

3. מסיבות ואירועים כנ"ל;

4. נופשים מסובסדים.

יש למישהו עוד שאלות?

כן, האם אני מקבל מכשיר קשר או מירס הביתה ?

תודה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הפס"ד זה אירוע של "הפרת סדר" אבל לא מישהו שמשתולל אלה לדוגמה ידויי אבנים והתפרעויות שמצריכות שימוש בכוח מסיבי.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
כן, האם אני מקבל מכשיר קשר או מירס הביתה ?

תודה.

לא.

צ'ארג' - הפס"ד מוגדר כהתקהלות שאינה מותרת, בין אם אלימה או לא. ברגע שמדובר בהתקהלות שלא ברישיון זה הפס"ד.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

איך אני יכול לדעת מה עתידי כמתנדב, איפה אשובץ ? באופן קבוע ? כלבוייניק?

פורסם

אתה תשובץ היכן שתבחר,תנועה,סיור,מגב וכו.

אתה לא מקבל קשר/מירס הביתה.

לגבי ההתחייבות ששאלת עליה בסעיף 6,מדובר בהתחייבות להצטרף לקורס הדרכה,לא אוהלים וכו'...

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

לך תמצא לך משהו יותר מועיל לעשות עם הזמן שלך. כמו לשרוף נמלים עם זכוכית מגדלת - זה יעשה פחות נזק לסביבה מאשר עוד מתנדב במשטרה.

פורסם

אתה רומז שעלי להתנדב באיכות הסביבה?

מחלקים שם דוחות? יש לי שכן ששם אגזוז לחץ לטימקס, זה גם אכות הסביבה, נכון?

פורסם

ה"שיבוץ" כמו שנאמר, הוא בהתאם לרצונך ובהתאם להכשרה שתעבור. ההכשרה של מתנדב תנועה שונה מהכשרת מתנדב סיור (תכנים שונים). זה מכונה בשם "שרוול X". שרוול אג"מ (סיור), שרוול תנועה, שרוול בילוש וכיו"ב.

לך תמצא לך משהו יותר מועיל לעשות עם הזמן שלך. כמו לשרוף נמלים עם זכוכית מגדלת - זה יעשה פחות נזק לסביבה מאשר עוד מתנדב במשטרה.

חבל שאתה חושב ככה ידידי. הדרך לשינוי מתחילה בי ובך ובכל אחד מאיתנו.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
אתה רומז שעלי להתנדב באיכות הסביבה?

מחלקים שם דוחות? יש לי שכן ששם אגזוז לחץ לטימקס, זה גם אכות הסביבה, נכון?

לזה יש פתרונות אחרים:

http://www.youtube.com/watch?v=qta2ufddOYs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אתם רוצים ש gsi16v ישאל אתכם עוד שאלות בשביל שתבינו שהוא מסתלבט עליכם?

תתפלא אבל אני באמת מתכוון להתנדב

אולי חלק מהשאלות מצחיקות אותך כי הן ישרות מידי אבל מבחינתי עדיף לשאול אותן בהזדמנות זו כי יתכן שאת חלקם לא אוכל לשאול שכבר אהיה שם וחשוב לי לדעת לפני כן

כן הייתי רוצה לעזור לשנות והייתי מעדיף

שהשינוי יהיה בסביבה שלי (קראתי לזה שכנים)

אמנם אני באזור טוב יחסית אבל עדיין ניכר מחסור בשיטור בעיקר באזורי המגורים והבתי ספר

פורסם

GSI16V, על פי השאלות שאתה שואל זה נראה כאילו אתה מחפש להתנקם בשכנים שלך ולהרגיש מלך ולא מגיע מתוך מניעים אידיאולוגים.

אם כך הדבר, אני ממליץ לך להישאר בבית.

ומהנסיון הדל שלי, עדיף להתנדב/לעבוד בתחנה שהיא לא במקום המגורים שלך.

פורסם

אז תקרא שוב את השאלות

כל מה ששאלתי שאם אוכל לתת דוחות לא במשמרת זה כדי לדעת שאם אשובץ לא קל'ב אז לפחות בדרך חזרה, חופשות, שבתות וחגים או בבוקר שאני יוצא לעבודה או אם אתקל בעבירה בסביבת ביתי אוכל לאכוף אותה

כמו שציינתי, הסביבה דיי טובה ולכן השיטור פה ממש דליל או לא קיים בכלל, אנשים עדיין שמים פס על חוקי תנועה, תמרורי עצור, אין כניסה, מעברי חציה.

בנאדם יכול לחנות באמצע כיכר יום שלם בלי שאף אחד יזמין לו שוטר או ששטור יעבור בסביבה.

החיסול חשבונות היחיד שיש לי זה עם בעל הטימקס :wink: אבל זה כבר בטיפול, אתמול השגתי את הכתובת שלו והבוקר (6:00) היו אמורים לחכות לו זוג שוטרים ובחון רכב בחניה ( זימנתי דרך חבר שהיה שוטר בעבר ויש לו קשרים במשטרה)

לא יודע מה נסגר עם זה עדיין כי לא הייתי שם (זה עדיין 10 בניינים ממני)

הבנאדם יוצא כל יום ב 6 מהבית, מגזז 10 דקות בחניה ועף פה ברחוב כאילו אין באמפרים על 1XX

כמובן שאני ועוד חצי שכונה יודעים מתי הוא חוזר הביתה מבילוי ב 1,2,3,4 לפנות בוקר.

• תוכן חדש...