Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נשמע ממש מפחיד ומזל ששמתם לב בזמן לפני שהאש התפשטה לגינה.

הרכב התלקח ככה מעצמו סתם בלי שאף אחד יגע בו?! איך יכול לקרות כזה דבר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהנחה שהמכונית מבוטחת בביטוח מקיף, תן להם "לשבור את הראש".

חברת הביטוח תדאג למנות חוקר שריפות שיבדוק בדיוק ממה נבעה הדליקה ובאשמת מי, לפני שכל החוכמולוגים צועקים " TSI+DSG" מבלי לדעת אם זה קשור או לא.

גם אם המכונית אינה מבוטחת בביטוח מקיף, אתה חייב לפנות לחוקר שריפות שיציג חוות דעת מיקצועית שאכן הדליקה נגרמה מהתיקון שבוצע, ולא מקצר עצמי או הצתה.

ללא חוות דעת מוסמכת יהיה לך קשה מאד לתבוע פיצוי מצ'מפיון.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

משתמש חדש, לדעתי הוכחות בגדר חובה במקרה הזה.

אם זאת, הסיפור לא בלתי אפשרי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

דבר כזה עוד לא שמעתי. אשמח לראות תמונות. כמובן מצטרף לכל המגיבים ואומר שצריך חוות דעת חיצונית הן של השרפה והן של איבוד ערך. מציע כמו שנאמר לפנות לחברה בחול. מחכה לתגובה של צמפיון וכמובן לבעלים בקשר להתקדמות בנושא. מאוד מפחיד כל העניין הזה.

החיים הם כמו....

פורסם
הטכנאי הגיע לביתי בשעה 20:00 ביצע החלפה של פיוז

מקריאה חוזרת של הסיפור: תגיד, אתה ראית שהוא החליף פיוז?

רק לי נראה שלא היה לו פיוז כזה ולכן הלחים מעקף ע"י חוט מתכת, וזה מה שהצית את הרכב? או אולי שם פיוז גדול מידי?

אם כן זו רשלנות. מה כתוב בדו"ח השריפה ממכבי אש?

פורסם

בהנחה שהוא החליף פיוז שרוף בחדש תואם אין סיבה שהרכב ישרף. במידה והקצר קים הוא ישרוף שוב את הפיוז, אלא אם הוחלף פיוז לא מתאים או שדלקה פרצה מסיבה אחרת לגמרי ורק במקרה פרצה לאחר ביקור הטכנאי. כבר חזיתי ביותר מדי שרשורים מתלהמים שנסתיימו בקול ענות חלושה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שלום

סיפור מדהים, ואני מקווה שתצליח מול צ'מפיון.

רציתי לציין, שדווקא היום קיבלתי מהחברה הודעה על "קמפיין שירות ליחידת בקרה בתיבת ההילוכים", על פי תיאום והנחיית היצרן.

כמו כן, מצויין שם ש-"לידיעתך, וכפי שפורסם בעבר, האחריות לתיבת ההילוכים הוארכה ל-5 שנים או 150,000 ק"מ (הקודם מביניהם) שתחילתם ממועד מסירת הרכב".

לאחר שבפעם האחרונה טיפלו בתיבת ההילוכים במסגרת "קמפיין" והרסו לי את הקלאצ'ים אני ממש חושש לבצע שינוי כלשהו.

בסוף יתברר, שהקמפיין הוא לטובת תיקון הבעייה של "תקיעת ידית ההילוכים" .....

פורסם
שלום

סיפור מדהים, ואני מקווה שתצליח מול צ'מפיון.

רציתי לציין, שדווקא היום קיבלתי מהחברה הודעה על "קמפיין שירות ליחידת בקרה בתיבת ההילוכים", על פי תיאום והנחיית היצרן.

כמו כן, מצויין שם ש-"לידיעתך, וכפי שפורסם בעבר, האחריות לתיבת ההילוכים הוארכה ל-5 שנים או 150,000 ק"מ (הקודם מביניהם) שתחילתם ממועד מסירת הרכב".

לאחר שבפעם האחרונה טיפלו בתיבת ההילוכים במסגרת "קמפיין" והרסו לי את הקלאצ'ים אני ממש חושש לבצע שינוי כלשהו.

בסוף יתברר, שהקמפיין הוא לטובת תיקון הבעייה של "תקיעת ידית ההילוכים" .....

איזה רכב יש לך ומאיזה שנתון?

קיבלת את זה בדואר?

how it's like to drive :twisted:

פורסם

מישהו יכול לעדכן מה הסיבה שצ'מפיון שולחים לבית הלקוח טכנאי, זה ליסינג כלשהו ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

בא בנאדם עם 2 הודעות בפורום - אולי מפרסם מתחרה, אולי לא; שופך סיפור - אולי אמיתי, אולי לא; ונעלם אבל בזמן הזה כולם כבר שלפו את הקילשונים והאבוקות.

אשכולות כאלו צריך לקרוא עם קורט מלח.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...