Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך להחליף את 4 הצמיגים החדשים בניסאן פרפקט 2006

יש לכם המלצה על יצרן צמיגים שיהיה מחיר טוב ועדיין בטיחותי?

מידות: 185.65.15

אני נוסע כ 15-17 אלף ק"מ בערך בשנה.

תודה

פורסם

אני במידה כזאת על יונדאי I30 התקנתי יוקוהאמה C drive II ואני דיי מרוצה, שקטים ונוחים יותר מההנקוק המקוריים. המחיר היה 420 ש"ח לצמיג. התלבטתי בעיקר מול הגודייר אקסלנס אבל היה ניסיון טוב עם הדגם הקודם של ה-C drive של יוקו אז הלכתי עליהם.

שים לב שהמידה הזאת דיי נדירה ואם אתה לא גר במרכז אז תצטרך להזמין כי לא ממש מחזיקים אותה בפנצ'ריות, בעיקר בקטנות.

פורסם

הנקוק K715, אתה מוזמן לחפש מידע עליו כאן, יעלה לך סביב 300 ש"ח לצמיג כולל מע"מ ועבודה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הנקוק k715. מחיר טוב.

אתמול הם מציעים לי הנקוק k415. עולה 350 שח כולל מע"מ ועבודה

אפשר לדעת מה הבדל. 715 ל415 ?

תודה

פורסם

עדיף לך הK715- טוב יותר לשימוש משפחתי.

הם יצאו גירסה מאוד מוצלחת ומיתחרה ראש בראש במישלין ירוק וקונטי.

יש לי גם על הגרנדה שלי וגם שמתי לאחותי- שקטים,אוחזים היטב,נוחות נסיעה, חסכוניים בדלק ומעל שנה וחצי עדיין רכים וטובים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מניסיון היוקוהמה מציג מעולה אם ברצונך צמיג יותר זול אז אפשר ללכת על הפלקן שהוא נותן תמורה מעולה למחיר.

בכל מיקרה לא להתפתות ולהרכיב צמיג סיני.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
שלום hwgeek

בקשר להנקוק k715

איפה מקום אני יכול להגיע ולקנות

תודה

מאיכן אתה בארץ?

משום מה אני לא מוצא את המידה שלך יותר באתר- אלא רק ל175/65/15- אבל אתה מוזמן לחפש את המידה האזאת ופשוט להיתקשר ולישאול לגבי זמינות המידה שלך.

http://tires4u.co.il/

כאן ניתן ליראות שאכן החברה מייצרת את הK715 גם במידה שלך

http://www.hankooktire-eu.com/tires/tire-presenter-single-view/view/singleView.html?aoetirepresenter%5Boffset%5D=0&aoetirepresenter%5Btire%5D=18&aoetirepresenter%5Bback%5D=216&cHash=2e4b210bef98f4375e233c9e00d7721e

פורסם

בדקתי באתר על פלקן כמעט אותו מחיר של הנקוק

אם פלקן יותר טוב מהנקוק בגלל פלקן יפני?

• תוכן חדש...