Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכביש מגידו (כביש 66) הייתי נוסע קבוע עם פנסי הערפל בתקופה שהכביש הזה היה מלא בורות - בצורה כזאת הייתי רואה את הבור ובורח שמאלה או ימינה. מאז ששיפצו את הכביש אין שום צורך לנסוע עם פנסי ערפל עובדים, אלא אם יש שם ערפל או תנאי גשם כבד (מה שקורה לא מעט בחורף).

אין שום בעיה, לפחות מבחינתי, עם נהגים שנוסעים מולי עם פנסי ערפל מקוריים מהיצרן - הם לא מסנוורים.

זה חוקי לחלוטין לנסוע עם פנסי ערפל דלוקים בכביש עם בורות\משובש?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מילא אם מדובר בפנסים עוקבי פניה, אבל פנסי ערפל שנדלקים ונכבים לסירוגין? זה מתכון בטוח לקיצור תוחלת החיים של הנורה.

פורסם

תרשו לי לצטט לכם משהו:

האם זה הפך לחוקי לנהוג עם אור ערפל קדמי?

כבר כמה ימים שאני עוקב אחרי רכבים עם אורות ערפל קדמיים. מתוך כ-80 רכבים ששמתי לב אליהם כולם היו עם אורות ערפל קדמיים דלוקים. האם זה חוקי? או שאלו אנשים חסרי ידע שלא מבינים שהם מסנוורים אותך כשהם מאחוריך?

אני מקבל את התחושה שהם מדליקים את זה בשביל היופי. זה בדיוק כמו אנשים שהאורות הנמוכים שלהם לא מכוונים טוב.

אז, האם זה חוקי? או שאני צודק כשאני נוהג רק עם האורות הנמוכים?

תודה וסו"פש נעים

ניקו.

זה בהחלט חוקי - כשיש ערפל.

כמובן שאחרי זה הוא שם לי מנעול על השרשור.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פנסי הערפל ברכב של ההורים שלי לא דלקו אפילו פעם אחת מאז הרכבים נקנו. גם ברכב שלי מצויים פנסי ערפל ואני משתמש בהם רק ביום כשאני מעוניין לבלוט (למשל בכבישים מסוכנים)

אם כבר הנושא נידון. לפנסי הערפלים יש 2 מצבים. מצב שבו הנורה הנדלקת מראה שהפנס מאיר כלפי מטה ומצב "over 9000" שזה כמו אורות גבוהים אבל בפנסי ערפל.

יצא לי לתהות האם המצב הראשון המעודן יותר לא נועד לאפשר נסיעה עם הפנסים בלי לסנוור?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
תרשו לי לצטט לכם משהו:

כמובן שאחרי זה הוא שם לי מנעול על השרשור.

אשמח לתשובה קצת יותר ברורה ללא סרקזם.

אחרי הכל זה עניין בעייתי בכבישים. שמעתי על סיפורים לא נעימים של קבלת דוחות על הדלקה של פנסי ערפל.

עכשיו אחדד את השאלה שנית: האם יש מצב בו אין בעיה מבחינת החוק (במדינת ישראל) לנסוע עם פנסי ערפל דלוקים?

פורסם

Victor777 כמו התגובה שציתת, מבחינת החוק אין בעיה להדליק פנסי ערפל שיש ערפל.

אני באמת לא מבין מה לא ברור בזה, ועוד יותר לא מבין מה זה נותן לך לנסוע עם אורות ערפל דולקים שאין ערפל, זה לא יפה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

יש ערפל?

מותר לך לנסוע עם פנסי ערפל על פי חוק.

אין ערפל?

אסור לך לנסוע עם פנסי ערפל על פי חוק.

מאוד פשוט, לא צריך לנסות להסתבך על כל דבר.

פנסי ערפל שנדלקים כחלק מתאורה עוקבת פניה\תאורת שטחים מתים הינה (=היא) חוקית.

מאוד פשוט.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בקו ישר שני הפנסים כבויים.

אני יודע, זה היה בהומור. לדעתי, אין קשר לפנסי עוקבי פניה, אלא לתקלה. כמו שאמרתי, ניתקלתי רק באיביזות.

פורסם

אתמול ראיתי את הפיצ'ר הזה גם בבמוו X5 ושר נזכרתי ב-VAG

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

פיצ'ר נוסף של המערכת הזאת הוא שכשמכניסים להילוך אחורי שני פנסי הערפל נדלקים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לא יודע עד כמה זה מועיל לנהג כמו שזה מועיל להולכי הרגל ולנהגים ממול.

לדעתי איתות כתום רגיל יועיל באותה המידה, בכל מקרה הדרך תהיה מוארת מפנסי הדרך

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

זה תמיד בגלל הDSG !

בכל אופן, זה לא מסנוור לא יודע מה יש לראייה שלכם,

תמיד ברכב עם פנסי ערפל מקוריים לא קרה מקרה שזה סנוור אותי, ואותי כל סנוור מציק.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...