Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהירות נמוכה זה בטוח מועיל - אני מוצא את עצמי לפעמים מדליק פנסי ערפל בחניונים חשוכים, למשל, כדי לא לעלות על מדרכות/אבני שפה. במהירות גבוהה - אין לי מושג, שווה לנסות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דעתך יכולה לנוח. לשם שינוי זה פיצ'ר מקורי מהיצרן.

איתמר

לא ידעתי שבקו ישר אחד מהפנסים צריך להיות כבוי...

הפנס אמור להיכבות בסיבובים/ פניות בלבד. אני טועה?

פורסם

מתחת ל 40 קמ"ש כאשר מאותתים ו/או מסובבים את ההגה יותר מחצי סיבוב פנס הערפל בצד הרלוונטי נדלק

פורסם
לא ידעתי שבקו ישר אחד מהפנסים צריך להיות כבוי...

הפנס אמור להיכבות בסיבובים/ פניות בלבד. אני טועה?

בקו ישר שני הפנסים כבויים.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

מעניין, פעם ראשונה אני שומע על פיצ'ר כזה. עדיין קצת לא ברור למה פשוט ששניהם לא ידלקו במנגנון הרבה יותר פשוט, זה לא שזה חוסך לנו בחשמל בצורה אפקטיבית.

פורסם
קיים גם בפונטו איבו/פיאט בראבו.לטעמי לא מועיל במיוחד

במקומות בהם ישנה תאורת רחוב זה באמת לא ממש מועיל או מורגש, אבל בדרכים חשוכות ובפניות הדוקות זה מועיל למדי.

פורסם
אכן זו השיטה של VAG להאיר את הדרך בפניה ולמרות שזה נראה חוראני, זה ממש ממש יעיל בחושך.

זו לא שיטה של VAG, הרבה לפני שזה התחיל להכנס ברכבים של VAG הגרמניות הבכירות כבר עשו בזה שימוש..

יש הרבה טכנולוגיות שמיושמות ברכבי יוקרה וכעבור כמה שנים זולגות לרכבים עממיים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חחח שקראתי את הכותרת ישר ידעתי שמדובר בזה .

זה נחמד מאד, בעיקר באיביזה שהפנס מוטה בזווית יותר רחבה מאשר הפנס הרגיל ככה שרואים יותר טוב לכיוון שפונים אליו.

מין הסתם אפשר להדליק את שניהם אם בא לך, אני בכבישים (כמו כביש מגידו ) מדליק את שניהם בשביל ראות יותר טובה

אוטו-מאניה :-)

פורסם

לא סתם זה נדלק אוטומטית במהירות נמוכה בלבד. במהירות שבה אתה נוסע בכביש מגידו הם לא מועילים לך, רק מעצבנים את מי שבא מולך. אם אתה חושב שהם מועילים, סימן שאתה לא מסתכל רחוק מספיק, כי לאן שאתה כן מסתכל, זה כבר לא רלוונטי. מה ששם, תפגע בו ממילא.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בכביש מגידו (כביש 66) הייתי נוסע קבוע עם פנסי הערפל בתקופה שהכביש הזה היה מלא בורות - בצורה כזאת הייתי רואה את הבור ובורח שמאלה או ימינה. מאז ששיפצו את הכביש אין שום צורך לנסוע עם פנסי ערפל עובדים, אלא אם יש שם ערפל או תנאי גשם כבד (מה שקורה לא מעט בחורף).

אין שום בעיה, לפחות מבחינתי, עם נהגים שנוסעים מולי עם פנסי ערפל מקוריים מהיצרן - הם לא מסנוורים.

פורסם

בגשם זה מסנוור מאד, ובוודאי לא מועיל לך כנהג. גם לא בגשם זה לא נעים, כי זה יוצר יותר מדי אור שבא מולך. אם זה לא עוזר לך ומפריע לאחרים, אין סיבה להדליק. אבל כבר דיברנו על זה בעבר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ככל שאתה מתקרב מדרום לאזור יקנעם ובמיוחד טבעון כך כמות הגשם מתחזקת. תופעות של שברי ענן עצומים מתרחשים לא מעט (במכ"ם אני רואה את זה ע"י גוש סגול בעוצמת משקעים של 200 מ"מ לשעה). פנסי ערפל עובדים בשעות החשיכה עוזרים לי לראות איפה השוליים ובכך לא לעוף לתעלה. היה לי מאוד קשה לנהוג בחורף האחרון בסערה של ינואר, המהירות הממוצעת היתה 40 קמ"ש. כמו כן, לא הבחנתי שזה מסנוור.

בקרוב תותקן אצלי מצלמת DVR, וכשאני אתקל בכזה מצב שוב פעם בחורף אני אעלה סרטון, ואז תראה בדיוק באילו תנאים אני מפעיל אורות ערפל.

• תוכן חדש...