Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני אתחיל בכך שאני יודע שנפתחו מספר שרשורים בנושא אך באף שרשור לא מצאתי מהו הפתרון לבעיית הרעידות ביונדאי I30.

העניין הוא בכך שהרכב נוסע מעולה, חסכוני להפליא, עבר טסט וטיפול לפני חודשיים אך בחודש האחרון פתאום בעצירה או עמידה ברמזור כשהרכב על הילוך D מתחילות ברכב וויברציות (אין קשר למצב המזגן אם פועל או מופסק).

במידה ואני מעביר ל - N הרעידות נחלשות אך עדיין יש.

קראתי פה בפורום על מספר מקרים שהוחלפו תושבת מנוע וגיר והבעיה לא נפתרה ומצד שני קראתי על איזשהו עדכון תוכנה שניתן לעשות ולחלק מהאנשים עזר.

תושבות מנוע הוחלפו לפני שנה ע"י חברת הליסינג כשקניתי את הרכב כך שנראה שהתושבות אינן הבעיה.

האם משהו יודע מה זה העדכון תוכנה הזה? כמה אמור לעלות? והאם זה באמת הפתרון או שיש פתרון טוב יותר?

פורסם

השאלה האם חברת הליסינג השתמשה בתושבות מקוריות ולא סיניות וכמו כן,יש מספר תושבות (מנוע/גיר),האם כולן הוחלפו ?

ד"א גם אצלי הרכב מעט רועד לעיתים במקום (2009 עם 48,000 ק"מ ואני לא ממהר להחליף שום תושבת) אבל לאחר כמה שניות זה נפסק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

אני לא מכיר עדכון תוכנה ספציפי ליונדאי i30 במודל הזה, לא בכל מה שקשור לרעידות בסרק. בכל מקרה אם מדובר בעדכון תוכנה אז אתה יכול לפנות למוסך המרכזי של החברה בפתח-תקווה ושם בטוח יוכלו לבדוק לך את זה לפי מספר רכב/מספר שלדה.

לדעתי כדאי לבדוק שוב אם התושבות תקינות כי לרוב זאת הבעיה. יכול להיות שחברת הליסינג התקינה תושבות תחליפיות שהתייבשו מהר.

פורסם

אני מאיזור חיפה, לא פ"ת.

האם יידעו ע"פ מספר הרכב לומר לי האם קיים עדכון תוכנה?

לגבי תושבות מנוע, קראתי פה מלא מעט שהחליפו ולא עזר לכן אני מעדיף למצות את האופציה של עדכון התוכנה שאני מאמין שתהיה זולה יותר.

מה אמור להיות מחיר עדכון התוכנה?

וכמה אמור לעלות תושבות מקוריות?

פורסם

לפי השרשור הזה מדובר על I30 החדשה ולא מהצורה הישנה כמו שלך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455427

אם אתה לא בטוח,תוכל להתקשר למחלקת השרות של היבואן כלמוביל ולשאול אותם.

בכל מקרה,יש לך 2 אפשרויות:

א.תושבות מקוריות אפשר להשיג במוסך מורשה היבואן ולטפל אצלו -יקר.

ב.בדוק אפשרות נסיעה לתל אביב לחנות של ליאור מיונדאי שופ.(מדובר על חנות,שמוכרת חלקי חילוף מקוריים של יונדאי עם הנחות לחברי הפורום) או לחילופין,בדוק אפשרות מול ליאור לבצע הזמנה דרכו ואז תוכל לבחור בעצמך את המוסך,שיבצע את העבודה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם
אני מאיזור חיפה, לא פ"ת.

האם יידעו ע"פ מספר הרכב לומר לי האם קיים עדכון תוכנה?

לגבי תושבות מנוע, קראתי פה מלא מעט שהחליפו ולא עזר לכן אני מעדיף למצות את האופציה של עדכון התוכנה שאני מאמין שתהיה זולה יותר.

מה אמור להיות מחיר עדכון התוכנה?

וכמה אמור לעלות תושבות מקוריות?

עדכון תוכנה לא עולה כסף.

זה שאצל מישהו אחר החלפה של תושבת לא עזרה לא אומר כלום על המקרה שלך. צריך לבדוק את התושבות, אם הן תקינות אז הן תקינות ואין מה לגעת. אם הן קרועות אז שווה להתחיל איתן.

• תוכן חדש...