Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים ולילה טוב

דוד שלי שכר בית מלון קטן באילת לכמה שנים הקרובות.

חסרים לנו כמה שלטים , רציתי לשאול אולי מישהו יודע מאיפה ניתן לרכוש כאן באיזור ? מחיר שאמור לעלות ?

חיפשתי שלטים אונברסליים באייבי שמצהירים על למעלה מ1000 דגמים ,שם כפי שבטח ניחשתם לא מצאתי את החברות האלה שבכותרת( ויש שם רשימה של בערך מאה שמות, איפה אוכל למצוא את השאר ?)

אשמח לעזרתכם , תודה רבה.

פורסם

רוב הסיכויים שהשלט האוניברסלי יתאים. רק יהיה קשה למצוא את התדר. תזמין אחד ותנסה על כל המזגנים. יעבוד תזמין עוד 4. לא יעבוד הפסדת 20

פורסם

יש במחסני חשמל שלט אוניברסלי למזגן ב 69 ש"ח

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

http://www.ebay.com/itm/1000in1-Universal-LCD-Screen-AC-Remote-Control-For-Air-Condition-Conditioner-/251144221832?pt=UK_AudioTVElectronics_Video_RemoteControls&hash=item3a795cb488

זה ספציפית עבד בכל מזגן שניסיתי עליו,

גם בדירה שעברנו אליה עם מזגן מרכזי זה עבד שווה נסיון.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

מצאתי את השלט באתר שלטים - 110 ליחידה נראה לי יקר.

אני לא יודע אם להזמין את הכמות שאנחנו צריכים מאותו שלט שנתת קישור באיביי- שוב לא חושב שיש לי זמן למשלוח של שלושה שבועות או ניסוי וטעייה.

תודב,אנסה לתפוס את היבואן גם מחר.

• תוכן חדש...