Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש בנרות מחשב של דל d630

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד הפתרונות הכי טובים מגיעים מהפורום, אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי מהיכן אני משיג מחשב כזה, יש לי מיני קופר חדשה ועל מנת להכנס אל המחשב שלה אני חייב את המחשב הספציפי הזה, התוכנה של במוו מהדגמים החדשים לא עובדת על שום מחשב אחר,

אני לא מעונין לקנות כי אין לי צורך, רק להשאיל את המחשב לאיזה כמה שעות תמורת סכום כסף שאני אשלם, אם יש חבר פורום שמוכן לעזור אשמח מאד.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

יכול להיות שהעניין מופרך אבל בכל מוסך שהייתי מלבד מוסך אחד לא הצליחו להתחבר למחשב של הרכב, ראיתי את זה גם בעיינים שלי שכל מחשב שהכנסנו לו את הארדיסק הוא לא הצליח לקרוא את התוכנה של מחשב הרכב, הדבר אפשרי אך ורק במוסך המרכזי אבל אין לי רצון לגשת לשם לכן הפתרון היחידי כרגע הוא להשיג מחשב כזה, ניסינו מספר מחשבים של דל ולנובו עם מעבדים שונים ופשוט התוכנה לא הצליחה לעלות בהם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי יש D630. LATITUDE D630 מהסדרה העסקית של פעם. כזה?

עריכה: אני רואה שהמחשב שבסרטון והמחשב שלי זהים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז אתה מוזמן.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אתה לא מחליף את הדיסק הקיים, ברור שזה לא יעבוד.

קח כל מחשב, התקן עליו את התוכנה שנמצאת כנראה על הדיסק שלך, וזה אמור לעבוד.

פורסם

לא אפשרי תכתוב גם בגוגל ותראה את הדגמים הספציפים שעובדים עם התוכנה, האבסורד הוא שהתוכנה בגרסא הישנה עובדת במחשבים החדשים ואילו הגירסא החדשה של במוו עובדת עם המחשבים הישנים.

פורסם

איזה כיף לדעת שיש כאן כאלה אנשים טובים, תודה על האופציה אם האופציה עם המחשב של d630 של הבחור למעלה לא תסתדר (מרחק מגורים או משהו כזה) אעזר בך, ממש ממש תודה!

פורסם

אני גם יכול לקשר אותך למי שהיה אחראי על מערך מיכשור דיאגנוסטי בקמור ומכיר איזה טריק או שניים איך לגרום לתוכנות לעבוד על חומרה אחרת. יכול להיות שתמורת כמה ג'ובות הוא יפעיל לך את זה על הלפטופ שלך

פורסם

יש לי D630 שקיבלתי מהעבודה. אני גר באזור ירושלים.

אם זה נוח לך, אתה מוזמן.

צור קשר בה"פ אם זה רלוונטי.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...