Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין בייעוץ רכישת רכב לאחי הקטן שמתחיל ללמוד באונ' בעוד כמה חודשים.

הרכב ישמש בעיקר לו ולחברה שלו, אבל הוא שולל רכב מיני מאחר ויהיו פעמים ויסעו 5 אנשים ברכב.

הדגשים העיקריים על הרכב הוא שיהיה חסכוני ואמין.

כמובן ביחס לרכב שהוא סופר מיני.

אני חייב לציין שעשינו סריקה בכל החברות וזה רק בלבל אותנו עוד יותר.

עדיין לא הצלחנו להסיק איזה רכב הכי משתלם במחיר הזה.

אשמח אם תתנו פרטים על ההמלצה. תודה רבה.

פורסם

אין יותר מידי רכבי סופר מיני שיכולים להכיל 5 אנשים.

בכל מקרה, מדובר על חדש בלבד או שאפשר קצת לרדת בשנתונים לכיוון 2010?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
אין יותר מידי רכבי סופר מיני שיכולים להכיל 5 אנשים.

בכל מקרה, מדובר על חדש בלבד או שאפשר קצת לרדת בשנתונים לכיוון 2010?

חדש בלבד. ואני לא מדבר על נסיעה קבועה של 5 אנשים.

מקרים מסוימים בלבד. ושוב, אני לא מחפש מרווח של רכב משפחתי.

כל עוד ייכנסו 5 אנשים, זה בסדר מבחינתי.

דרך, אגב אם יש לך הצעה יותר יקרה בכמה אלפים תציע בכל זאת.

מאחר והסוכניות יוצאות עכשיו במבצעים והם לא תמיד מציינים אותם באתר, רק רושמים את המחיר מחירון.

פורסם

הקיה ריו 1.2 סדאן מבחינת מרווח תיהיה הבחירה הכי טובה שתוכל למצוא.

אני ממליץ לך לבדוק גם את הרנו קליאו 4 ידנית 1.2 ידנית עם 75 כ"ס

אם אתה מוכן לחרוג ב 10k לטובת ביצועים תבדוק גם את הגירסאת 0.9 טורבו של הרנו.

פורסם

אני חיפשתי לאחרונה רכב בדיוק בסגמנט הזה, ובטווח המחירים הזה.

אחרי בדיקות והתייעצויות רבות הגעתי למסקנה שהמועמדות הטובות ביותר הן קיה ריו (עכשיו במבצע 'חבר' ב-74K), פורד פיאסטה ורנו קליאו החדשה. בסוף הקיה נבחרה.

פורסם

אם ידני לא מהווה מכשול הספארק החדשה תתאים לדרישות וגם תשאיר עודף בכיס.

המיני של שברולט בעלת המנוע החזק בקטגוריה (1.2 ל', 82 כ"ס) ו- 5 מקומות ישיבה, עיצוב חיצוני חדש הכולל גריל קדמי, פגוש אחורי, פנסי חזית. האבזור העשיר ביותר בקטגורית המיני הכולל חבילת בטיחות מלאה (6 כריות אויר ו- 4 כוכבי בטיחות), חימום למושבים הקדמיים, פנסי ערפל קדמיים ופסי גגון.עיצוב פנים חדש הכולל קונסולה מרכזית ומערכת שמע עם חיבור USB חדשים.

מחיר: 62,900 ₪

פורסם

תודה לכל המגיבים. יצא לי להסתכל על חלק מההמלצות פה.

הפורד פיאסטה די מעניינת. עיצוב מאוד חביב (אם כי יש יותר יפות),

המחיר בהתחשב בכל מה שכלול (GPS+מצלמה אחורית ורמת גימור לא רעה בכלל) הוא 76 אלף.

שמתי לב שאף אחד לא דיבר על הגרמניות סיאט וסקודה, כלומר הפאביה והאיביזה החדשות.

שתיהן מגיעות במחיר של 73 אלף. האם יש סיבה להתרחק מהן?

פורסם
תודה לכל המגיבים. יצא לי להסתכל על חלק מההמלצות פה.

הפורד פיאסטה די מעניינת. עיצוב מאוד חביב (אם כי יש יותר יפות),

המחיר בהתחשב בכל מה שכלול (GPS+מצלמה אחורית ורמת גימור לא רעה בכלל) הוא 76 אלף.

שמתי לב שאף אחד לא דיבר על הגרמניות סיאט וסקודה, כלומר הפאביה והאיביזה החדשות.

שתיהן מגיעות במחיר של 73 אלף. האם יש סיבה להתרחק מהן?

א. איפה ראית שהפיאסטנה מגיעה עם GPS ומצלמה אחורית? כשהסתכלתי לא ראיתי את הפרטים האלה ברשימת האבזור שלה.

ב. מההתרשמות שלי האיביזה והפאביה אינם רכבים רעים, אבל נופלים מהמתחרות שציינתי משלוש סיבות: א. הדגמים יחסים ישנים. ב. בזבזניות בדלק יותר מהמתחרות. ג. מגיעות רק עם שנתיים אחריות.

פורסם
א. איפה ראית שהפיאסטנה מגיעה עם GPS ומצלמה אחורית? כשהסתכלתי לא ראיתי את הפרטים האלה ברשימת האבזור שלה.

ב. מההתרשמות שלי האיביזה והפאביה אינם רכבים רעים, אבל נופלים מהמתחרות שציינתי משלוש סיבות: א. הדגמים יחסים ישנים. ב. בזבזניות בדלק יותר מהמתחרות. ג. מגיעות רק עם שנתיים אחריות.

הלכתי לסוכנות. המראה בעצם היא הGPS ודרכה גם רואים את המצלמה האחורית.

הוא אמר לי שהכל על הכביש (כולל הGPS והמצלמה) זה 77. אני מניח שלא תהיה בעיה להוריד אותו באלפיה אם לא יותר.

כמה שאלות לגבי הסעיפים שרשמת:

א. מה הכוונה לדגמים ישנים? מנוע , מראה חוץ, מה הכוונה בדיוק?

ב. באמת? נניח כמה היית משאר שהפיאסטה צורכת ביחס לסיאט/פאביה?

ג. אתה יודע אולי כמה שנות אחריות מקבלים על הפיאסטה?

פורסם
הלכתי לסוכנות. המראה בעצם היא הGPS ודרכה גם רואים את המצלמה האחורית.

הוא אמר לי שהכל על הכביש (כולל הGPS והמצלמה) זה 77. אני מניח שלא תהיה בעיה להוריד אותו באלפיה אם לא יותר.

כמה שאלות לגבי הסעיפים שרשמת:

א. מה הכוונה לדגמים ישנים? מנוע , מראה חוץ, מה הכוונה בדיוק?

ב. באמת? נניח כמה היית משאר שהפיאסטה צורכת ביחס לסיאט/פאביה?

ג. אתה יודע אולי כמה שנות אחריות מקבלים על הפיאסטה?

לא ידעתי שבמראה החכמה יש GPS... מעניין. לגבי הקטע ל הורדת המחיר, שמעתי שבדקל לא מתגמשים בכלל במחירים של הפיאסטה.

א. לדגם ישן יש משמעויות הקשורות להתקמות הטכנולוגיה. נכון שלא היית קונה סמארט-פון או מחשב בטכנולוגיה של 2007? אז ברכבים זה פחות קיצוני, אבל העיקרון הוא אותו עיקרון. כדאי לציין שיש שיגידו שיש בזה גם ייתרון, שכן כשמדובר בדגם ותיק, יש פחות הפתעות.

ב. לפי נתוני היצרן הפיאסטה עושה אקסטרה 3 ק"מ/ליטר על פני הפאביה/איביזה (19 במקום 16).

ג. 3 (אלא אם אתה קונה בייבוא המקביל מאיילון מוטורס, שם זה שנתיים).

פורסם

אני קניתי את הפיאסטה לפני קצת יותר מחודש, מדלק מוטורס שמהם הייתי מאוד מרוצה לעומת איילון שאיכזבו אותי קשות (רשמתי את זה כבר פה, חיפוש קצר בטח יביא אותכם לשם), הדבר ה"רע" היחידי שניתן להגיד עליהם זה מדיניות ה"אין הנחות", אבל הם מפצים על זה בתוספת חינם (כמו המראת GPS+מצלמה שלדעתי לא מוצלחת אז בחרתי בחיישנים) ככה שחווית הקנייה מהם מאוד חיובית.

בינתיים אחרי קצת יותר מ-2000 ק"מ אני עושה קצת יותר מ-14 ק"מ לליטר, מקווה שיהיה שיפור נוסף, בנסיעה לא כל כך איטית ורגוע בכבישים מהירים כמעט תמיד. עם מזגן.

לסיכום, אחלה אוטו מבחינתי. קצת חסר לו כח וצריך לשמור על סל"ד גבוה בשביל להאיץ אבל זה לא נורא בכלל, במהירויות נמוכות הוא פנתר, בשיוט בכל מהירות הוא נוח ומפנק.

פורסם
אני קניתי את הפיאסטה לפני קצת יותר מחודש, מדלק מוטורס שמהם הייתי מאוד מרוצה לעומת איילון שאיכזבו אותי קשות (רשמתי את זה כבר פה, חיפוש קצר בטח יביא אותכם לשם), הדבר ה"רע" היחידי שניתן להגיד עליהם זה מדיניות ה"אין הנחות", אבל הם מפצים על זה בתוספת חינם (כמו המראת GPS+מצלמה שלדעתי לא מוצלחת אז בחרתי בחיישנים) ככה שחווית הקנייה מהם מאוד חיובית.

בינתיים אחרי קצת יותר מ-2000 ק"מ אני עושה קצת יותר מ-14 ק"מ לליטר, מקווה שיהיה שיפור נוסף, בנסיעה לא כל כך איטית ורגוע בכבישים מהירים כמעט תמיד. עם מזגן.

לסיכום, אחלה אוטו מבחינתי. קצת חסר לו כח וצריך לשמור על סל"ד גבוה בשביל להאיץ אבל זה לא נורא בכלל, במהירויות נמוכות הוא פנתר, בשיוט בכל מהירות הוא נוח ומפנק.

תודה על המידע.

אשמח אם תסביר לי למה המראת GPS+ מצלמה לא מוצלחת בעיניך.

• תוכן חדש...