Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רכשתי את הפיאסטה שלי מאילון מוטורס.

אני מאוד ממליץ על הרכב דווקא מאילון, מקבלים אותו עם אבזור מעולה.

מבחינה חיצונית קיבלתי את הרכב עם חלונות אחוריים כהים, פנסי ערפל, מראות וידיות בצבע הרכב.

מבפנים קיבלתי סלון מפואר (כמו בדגם האוטומט), מערכת משודרגת עם דיבורית ושליטה מלאה על הטלפון, מחשב דרך, שעון חום, תצוגה כחולה, בקרת אקלים, מפתחות My-Key, כיסא נהג מתכוונן.

חסרונות:

שטיחים לא מקוריים, אחריות לשנתיים בלבד, החברה עדיין בחיתולים והדברים לא תמיד ברורים.

דרך אגב, המחשב דרך ממש עוזר לשיפור הצריכת דלק (מסמן נסיעה בהילוך נמוך) אני כרגע על צריכה של 1/16.5 בנסיעה משולבת.

אני מבחינתי ממש מרוצה!!

פורסם
אני רכשתי את הפיאסטה שלי מאילון מוטורס.

אני מאוד ממליץ על הרכב דווקא מאילון, מקבלים אותו עם אבזור מעולה.

מבחינה חיצונית קיבלתי את הרכב עם חלונות אחוריים כהים, פנסי ערפל, מראות וידיות בצבע הרכב.

מבפנים קיבלתי סלון מפואר (כמו בדגם האוטומט), מערכת משודרגת עם דיבורית ושליטה מלאה על הטלפון, מחשב דרך, שעון חום, תצוגה כחולה, בקרת אקלים, מפתחות My-Key, כיסא נהג מתכוונן.

חסרונות:

שטיחים לא מקוריים, אחריות לשנתיים בלבד, החברה עדיין בחיתולים והדברים לא תמיד ברורים.

דרך אגב, המחשב דרך ממש עוזר לשיפור הצריכת דלק (מסמן נסיעה בהילוך נמוך) אני כרגע על צריכה של 1/16.5 בנסיעה משולבת.

אני מבחינתי ממש מרוצה!!

כמה עלתה לך?

פורסם
תודה על המידע.

אשמח אם תסביר לי למה המראת GPS+ מצלמה לא מוצלחת בעיניך.

כי המראה מורכבת משני חלקים, הימני משמש לGPS/מצלמת רוורס והשמאלי למראה רגילה.

אני לא נוסע עם GPS באופן קבוע ובטח שלא ברוורס כן שהחלק הימני רוב הזמן סתם שם מבחינתי (כבוי או מציק) והחלק הימני שנשאר קטן יחסית, אני אוהב מראה פנורמית גם ככה.

ומעבר לזה אני חושב שתוכנת ה-GPS לא תהיה לטעמי והמצלמה לא הכי טובה ובכלל לא סומך על המוצר הזה שיהיה "איכותי" ועמיד לאורך זמן.

פורסם
כמה עלתה לך?

אני רכשתי יום אחרי הפתיחה ושילמתי את המחיר הישן (72 עם מע״מ של 17%), היום נראה לי הם מוכרים ב-76, אבל אולי אם תראה שאתה רציני הם יתגמשו קצת. אפשר אולי להוריד ולהוציא מהם גם את האגרות רישוי.

המחיר שלהם עדיין יותר זול מדלק מוטורס אבל הרכב מאובזר בטירוף, אפשר לראות את מחירי התוספות באתר של פורד בריטניה ולהבין כמה הרכב שלהם עדיף.

• תוכן חדש...