Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על זה לא פעם, כבר מגיל צעיר יותר. מלבד כיווני הקריירה היחסית שגרתיים עליהם חשבתי, אני חצי מפנטז על נהיגת מרוצים. אבל איך ניתן לדעת אם זה מתאים לי, או אם אני בכלל אהיה טוב בזה? מאיפה מתחילים?

.Your average Notepad

פורסם

מתחילים מזה שיש לך הרבה מאוד כסף והרבה מאוד זמן פנוי ובעיקר כסף,

יש לך את שניהם?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כרגע זה באמת כסף. אני גם חשבתי ושאלתי שאלות וכרגע זה קצת יקר. קורס לרשיון שבזה צריך להתחיל-750₪

2) רכב- תחםש פה בפורום וניתן להתארגן ברכב ישן עם קצת שיפורים על מנת להשתתף במירוצי גמיקאנה. עלות כ-15k-20k.

3) עלות מירוץ- 500 לגמייקאנה פלוס דלק ובלאי.

4) אם יש חברים מכונאים שמוכנים לעזור בסופי שבוע ובמירוץ כאיש טכני אז העלות כמעט אפסית( לרוב בהתנדבות כמי שמחבב רכבים)

5) ספונסרים- ניתן למצוא ללא בעיה עם קצת הסתובבות לדוגמה: גרר, ניתן לשים את מדבקה יפה שלו ואז יעשה הנחה להובלה פעם בחודש. אפשר גם בלי גרר. מוסך(ליפט) כנ"ל ניתן תמורת פרסום לבקש כמה שעות ליפט בשעות מסויימות וכו'. לסיכום:

עלות הקמה כ-20,000₪

עלויות שוטפות חודשית בין 1k-2k תלות באמינות הרכב.

זה תחשיב שלי. אולי אני מפנטז אבל חוץ מרכב אני השגתי מכונאי מצויין שהוא חבר ילדות וליפט ביום שישי לשעתיים-שלוש לטיפול בחינם עם עזרה. וגרר לא נזקקתי כי הרכב שחשבתי הוא הונדה קופה ידנית שנת 91-92 עם כמה שיפורים כמו מתלים, בלמים וכו'.

החיים הם כמו....

פורסם

התכוונתי בחו"ל. רכבי GT, או פורמולות למיניהן. לצורך השאלה נניח שיש לי גב כלכלי וזמן פנוי. איך זה נעשה בפועל?

.Your average Notepad

פורסם

הרבה מהנהגים המוכרים ,התחילו בתור ילדים במרוצי קארטינג ,סקאוטים וספונסרים קלטו אותם

ומפה אתה יודע את ההמשך

פורסם

עם מדובר בחול אז הכי זול זה דריפטינג. יש קורס של בית ספר של אדם פרנק בהונגריה שבו אתה מקבל רשיון חוקי הונגרי ואתה יכול להשתתף באליפות הונגריה ובקינג אוף יורופ. הם גם משכירים את הרכבים לטובת המירוצים. שאלתי בזמנו את אדם כמה עולה לארגן רכב ברמה טובה כמו e40 עם מנוע v8 עם כל התוספות ותקן ומדובר בסביבות 15k יורו.

החיים הם כמו....

פורסם

דריפטינג זה SHOW OFF ולא באמת מירוצים,

לזרוק על זה 15K סתם חבל.

בארץ לא אפשרי תכלס,אלא אם כן אתה משופע בכסף.

חכה לתגובתו של שומאכר הוא יידע לענות לך יותר טוב מכולנו :D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
התכוונתי בחו"ל. רכבי GT, או פורמולות למיניהן. לצורך השאלה נניח שיש לי גב כלכלי וזמן פנוי. איך זה נעשה בפועל?

ביצוע קורס נהיגת מירוצים בבית ספר מוכר לנהיגת מירוצים. לאחר הקורס, הוצאת רישיון בינלאומי לנהיגת מירוצים. סביר להניח שהרישיון יהיה מסוג "בינלאומי C" שמתיר נהיגת מכוניות בנפח מנוע של עד 2,000 סמ"ק (פורמולה ב.מ.וו, פורמולה רנו, פורמולה 3).

לאחר מכן איתור קבוצה שמוכנה להעמיד לך מכונית למשך עונת מירוצים, בעבור תשלום "זעום" של כמה עשרות / מאות אלפי יורו (תלוי בקבוצה, בליגה, בקטגוריה וכיו"ב).

איתור קבוצה הוא משימה פשוטה יחסית. בעקבות המצב הכלכלי העולמי, יש המון "כיסאות פנויים" בליגות הנמוכות באירופה. לאתר קבוצה שמצליחה להעמיד מכונית שמסוגלת להגיע לפודיום, זה קצת יותר קשה.

אם אתה זקוק למידע נוסף, אל תהסס לשאול...

בהצלחה,

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...