Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תכנות שלט yes שחור לממיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה ימים נותק כבל החשמל מהממיר (ממיר אפור, לא מקליט) והוא התאפס, הכול הסתדר חוץ מדבר אחד - השלט, הטלוויזיה שלי קצת דפוקה, שום שלט לא מצליח לעבוד על התדר שלה.

כשהממיר הותקן הטכנאי תיכנת את השלט שהוא מגביר ומחליש את הממיר, בעקבות ניתוק הזרם כנראה זה התאפס ועכשיו השלט מגביר ומחליש את הממיר (יש את הסימן) אבל זה לא משפיע.

מה צריך לעשות כדי שהממיר יגביר ויחליש ?

נ.ב. אין לטלוויזיה שלט.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
שלום לכולם,

לפני כמה ימים נותק כבל החשמל מהממיר (ממיר אפור, לא מקליט) והוא התאפס, הכול הסתדר חוץ מדבר אחד - השלט, הטלוויזיה שלי קצת דפוקה, שום שלט לא מצליח לעבוד על התדר שלה.

כשהממיר הותקן הטכנאי תיכנת את השלט שהוא מגביר ומחליש את הממיר, בעקבות ניתוק הזרם כנראה זה התאפס ועכשיו השלט מגביר ומחליש את הממיר (יש את הסימן) אבל זה לא משפיע.

מה צריך לעשות כדי שהממיר יגביר ויחליש ?

נ.ב. אין לטלוויזיה שלט.

האם מדובר על תיכנות השלט שיגביר ויחליש את הטלוויזיה או הממיר? קצת התבלבלת נראה לי...

איזו טלוויזיה יש לך? עם קצת התעקשות ניתן לקדד כמעט לכל טלוויזיה.

פורסם

הטלוויזיה היא ITT גדולה (לא מסך דק) דגם 3140 NST הטלוויזיה הזאת כבר נמצאת אצלנו בבית 10 שנים ושום שלט לא מצליח לעבוד איתה, במהלך השנים היו שלטים אוניברסלים שלא עבדו כמו שצריך, ניסיתי במדריכים של יס ולא מצאתי כלום.

השלט עבד בצורה כזאת שהכפתור של הווליום שלו מגביר ומחליש אבל את הממיר (עיגול כחול בצד ימין העליון של המסך) ולא בווליום של הטלוויזיה עצמה, כרגע העיגול הכחול מופיע אבל לא עושה כלום, כאילו זה לא מחובר (יש בבית עוד טלוויזה חדשה עם ממיר מקליט ששם קורה אותו דבר אבל יש שלט של הטלוויזיה).

עריכה: הוספתי תמונות להמחשה, העיגול הכחול זה מה שהשלט עושה (כרגע זה לא משפיע, זה מה שאני רוצה שיעבוד)

nah7.jpg

הקווים הירוקים זה הווליום של הטלוויזיה.

yziw.jpg

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

עכשיו יותר ברור.

השלט של יס שולט, כל עוד לא כוון לטלוויזיה - בווליום של הממיר. זה לא משהו שהטכנאי עשה, אלא מגיע כך מהקופסה.

לפי תיאורך והצילום - זה עובד גם עכשיו, אבל החיבור שלך לא נראה לי נכון.

האם זה ממיר ישן מהסוג הגדול (עם שלט 21 פינים בנוסף לבננות RCA) או מהקטנים?

אם מהגדול, יש לך שם שתי יציאות של אודיו (L ו-R). אחת לTV ואחת לVCR. אתה רוצה להתחבר עם הכבל שהולך לטלוויזיה ליציאת TV שהיא יציאה משתנה (נשלטת ע"י הווליום של הממיר).

אני חושב שאפשר לתכנת בכ"ז את הITT שלך לשלט באמצעות סריקה ידנית.

אני לא בטוח, אולי הקוד לתכנות ידני הוא 987 ואז לחיצה ארוכה על ה-TV. אם לא, פשוט תתקשר לשירות הלקוחות ובקש שיעזרו לך עם הגדרה ידנית, הם יודעים לעשות את זה.

פורסם

עכשיו עובד, באמת היה צריך רק להחליף את הבננות, תודה.

הטלוויזיה הזאת דפוקה, שום דבר לא מתחבר איתה, בעבר ניסינו ושום דבר לא עבד.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

את זה אני מכיר, זה לא עובד (ליתר ביטחון ניסיתי עוד פעם, לא עובד).

אני מרוצה ממה שיש עכשיו.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

השלט של יס הוא גם שלט לומד, כלומר אם יש לך את השלט המקורי אתה יכול ללמד את השלט של יס את הקודים

בפועל, גם אם הם לא מופיעים במאגר הקודים של יס.

הנה המדריך המלא, אתה צריך מה שבעמוד 5 (קוד 975 זה לימוד משלט אחר) :

http://www.yes.co.il/doc/Remote-OperationBooklet.pdf

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...