Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת קפה נספרסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:lol:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בדיוק קניתי בשבוע שעבר את המאסטריה, עם מקציף הקיטור,

זה הפתרון האידיאלי למי שחשוב שהטמפ' של הקפה תהיה חמה מאוד, מבחינתי זה היה שיקול חשוב,

אפשר לשלוט ככה בחימום החלב, ואפשר גם לתת לקפה בוסט קטן של חימום, יש אופציה רק של חימום בלי הקצפה.

(יצא לי להתקל בלא מעט תלונות על מכונות אחרות שעושות הכל מצויין רק שהקפה לא מספיק חם).

ולא צריך לשטוף כלום, רק ניגוב של הזרבובית והוצאה של כמה שניות קיטור.

לטיסמה נשמע כמו סטירת לחי באיטלקית.

חחח.

so far so good so what

פורסם

אצלי גם יש CITIZ&MILK אחלה מכונה,

נהנה מכל קפה שאני מכין בה.

לאחרונה הצטרפו 3 תערובות חדשות לתערובות שתמיד יש,

וניל,קרמל,שוקולד מריר (ממליץ על קרמל !!!)

לגבי המקציף, אני תמיד מקפיץ על חום ולאחר שימוש אחד קל מאוד לנקות,

אבל למשל 2-3 הקצפות ברצף כשיש אורחים או סתם לאמא גם בא קפה טעים :p

יותר קשה לנקות אבל עדיין לא עובר את ה5 דקות.

ממליץ !

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
אגב מה אתם אומרים על המכונה של לוואצה שנמכרת בילו במחיר של 699 ש"ח, שווה לפזול לכיוון הזה? דגם פאבולה, ראיתי השיווק שלה אגרסיבי מאוד, רשום עליה גם אלקטרו לוקס.

קניתי שבוע שעבר, מרוצים מאוד.

שמתי עין כבר הרבה זמן על הלטיסימה פלוס שעולה בערך 1400 שח, אבל שהתחילו לפרסם את הפאבולה קפוצ'ינו (הנ"ל, ב 699) הלכתי לראות ולטעום - וקניתי. היא עולה חצי מהלטיסימה פלוס ומציעה מכשיר ידידותי לא פחות.

אנחנו לא חובבי קפה Hardcore או משהו שמתקרב לזה - אך במקרה הנ"ל מדובר בחבילה מצויינת עם תמורה טובה למחיר. החבילה הזו מציעה מכשיר קומפקטי, ידידותי למשתמש, סופר-קל לניקוי, קל לתפעול, מקציף מעולה בלחיצת כפתור אחת שמסוגל להקציף גם קר וגם חם (חם עם קיטור, קר ללא קיטור). עלות קפסולה לא במבצע - 2 ש"ח. עלות קפסולה במבצע (4 חבילות של 16 יח' = 64 יח' ב 110 ש"ח) הינה 1.72 ש"ח . זמינות הקפסולת בכל חנות "ילו" ברחבי הארץ (וזה אומר זמינות גם בשישי-שבת בתחנות הפתוחות).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הלכתי לראות את המכונות של נספרסו.

לגמר עלו הלטיסימה+ ו-CITIZ&MILK (מגיע עם אירוצ'ינו 3, למיטב הבנתי).

השיקול היה הגודל שלהן- הן צרות יחסית: הלטיסימה ברוחב 17 ס"מ והCITIZ&MILK ברוחב של 24 ס"מ. ה"גראנד מאסטריה" גדולה מדי- כפול מגודלה של הלטיסימה ולכן נפסלה (אך ייתכן ואקח את מאסטריה אם המקציף הזרבובית שלו מוצלח, יש למישהו נסיון איתו?).

חשוב לי: קלות תפעול וניקוי ואפשרות לשליטה על כמות הקפה והחלב- אנחנו אוהבים קפה על בסיס מים וקצת חלב (שליש כוס), ושיהיה חם כמו שצריך. בד"כ גודל הכוס הוא כ200-250 מ"ל לצורך העניין. ולפעמים מתפנקים על קפה על בסיס חלב.

האם ניתן לשלוט בלטיסימה+ בכמות ההקצפה/ חלב?

לאיציק נ., מהאתר של יילו לא צלחתי להבין, אבל מידת הרוחב של המכונה שיש לך (32.4 ס"מ), היא כוללת את המקציף שבצד? מה הרוחב שלה בערך (עם/ בלי המקציף)?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לאיציק נ., מהאתר של יילו לא צלחתי להבין, אבל מידת הרוחב של המכונה שיש לך (32.4 ס"מ), היא כוללת את המקציף שבצד? מה הרוחב שלה בערך (עם/ בלי המקציף)?

מדדתי בשבילך -

רוחב ללא מקציף: כ-21 ס"מ.

רוחב עם המקציף: כ-32 ס"מ.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה! בהחלט משמעותי מאוד מבחינתי.

אז אפשר לומר שהיא גם מתאימה בגודל.

השאלה היא איך הקפה שלהם ביחס לנספרסו? מישהו יודע לומר?

פורסם
ת

השאלה היא איך הקפה שלהם ביחס לנספרסו? מישהו יודע לומר?

הכי טוב זה שתטעם.

להערכתי, ברוב ה"ילו" יש עמדה למכירה של המכשירים האלו. אני במקרה עבדתי בבת ים לפני שבוע ביום שישי, אז היה "ילו" כמה מטרים ממני - ובכניסה לחנות עצמה עמדה נציגה והסבירה לי על התפעול של המכשיר וגם הכינה לי קפה לטעימה (כמובן שיש הבדל בטעמים בין הקפסולות, אבל תנסה לכוון אותה שתעשה לך דוגמא עם טעם שקרוב למה שאתה אוהב).

חשוב לציין שכמות המים הן בקפוצ'ינו והן בלאטה מקיאטו ניתנות לכיוון (יש ברירת מחדל שמגיעה מהיצרן, אבל בבית אתה מלמד את המכונה: ככל שאתה מחזיק את הכפתור לחוץ ככה היא לומדת לפעמים הבאות את הכמות - בהתאם לכוסות שאתה משתמש בהן בבית).

אי לכך, בזמן ההדגמה, חשוב לציין שחוזק הקפה גם תלוי בכמה סמ"ק של קפה מוכן היא שמה לך בכוס... אני אוהב קפה חלש מאוד אז בכמה פעמים הראשונות שהכנתי בבית יצא לי קפה חזק מידי (דלק מטוסים כמעט) אבל אחרי יומיים שלושה כבר למדתי את הכמויות של הקפה והחלב שאני אוהב...

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עדכון:

לבסוף נרכשה המכונה PIXIE C60 BUNDLE, שכולל את המקציף אירוצ'ינו 3. ובינתיים? מבסוט.

האירוצ'ינו קל מאוד לניקוי, ושניהם פשוטים מאוד לתפעול (אבל מן הסתם פחות מהלטיסימה+).

הסיבות לבחירה הסופית היו: שליטה מלאה בהקצפה/ חימום החלב בלבד/ הקצפה קרה, פחות מקום על השיש/ ובסופו של דבר גם העובדה שכן צריך לנקות את מכל החלב בלטיסימה+ מדי פעם (ושיגעתי את הנציג שלהם איזה 10 דקות).

אציין שהלטיסימה+ מיוצרת באיטליה, הפיקסי ומאסטריה מיוצרות בשוויץ, וכל השאר מסין. גם שיקול מבחינתי, מודה באשמה :oops:

קיבלתי גם שובר של 200 ש"ח לרכישת קפסולות. סך עלות העסקה הייתה 1040 ש"ח (כאשר על הלטיסימה+ המחיר המבוקש היה 1400 ש"ח).

סה"כ מרוצה מאוד, עד כה נוסו 3 קפסולות (אחת נטול קפאין- לא אני בדקתי, ושתיים שניסיתי מסוג "וולוטו"- חביב ולא יותר מכך, ו"שוקולד מריר" שאהבתי אותו ונכנס לרשימת המועדפים להזמנה).

לגבי המכונה של יילו, האמת שהיא גם הרשימה, אבל מבחר הקפסולות פחות הרשים אותי, ולכן הבחירה בנספרסו.

תודה לכל המייעצים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא רוצה לבאס- אבל יכול להיות שאותה מכונה נמכרת בהיי-טק זון ב650 שקל?

(בלי קפסולות, רק 16 לטעימה).

תיקון: זה כנראה גם לא כולל את המקציף, אז המחיר יותר הגיוני.

פורסם

אכן, המחיר שראית לא כולל את המקציף.

הסט שכולל את המקציף, עולה הכי זול בזאפ 999 ש"ח (לא כולל את השובר בשווי 200 ש"ח), כך שאפשר לומר שהמחיר (1040 ש"ח) מצוין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אכן מחיר טוב!

אולי תשתף את שאר הכיתה איפה השגת כזה מחיר טוב? :-P

פורסם

המחיר הוא בחנות "חשמל נטו" סניף ראשל"צ. המבצע של שובר בשווי 200 ש"ח ברכישת מכונה עם מקציף (או 100 ש"ח ברכישת מכונה ללא מקציף) הוא עד לתאריך 10.07.2013 והוא תקף לכל חנויות החשמל בראשל"צ בלבד (שמשווקות מורשות של נספרסו).

החנויות שבמבצע (סניפי ראשון בלבד): א.ל.מ., ביג אלקטריק, ביג בוקס, דיגיטל אלקטריק, החשמל הסיטונאי, החשמל לצרכן, טיב טוב אלקטריק, מחסני חשמל, טרקלין חשמל, חשמל נטו, רוקי ספורט שיווק בע"מ, שגב אלקטריק, שקם אלקטריק, קוקסטור.

פורסם

אנחנו הכנסו לעסק לפני שבוע בערך את המכונה של אספרסו קלאב - Espresso Club Nautilus Pro S06Hs.

בעלות של 139 ש"ח לחודש למשך שנה, במהלך השנה מקבלים כל חודש 70 קפסולות לבחירה(כולל משלוח עד הבית) ככה שהמכונה באמת יוצאת ללא עלות.

לאחר שנה המכונה שלך, אתה לא מחוייב לכלום, תרצה לקנות קפסולות תקנה, לא תרצה לא תקנה.

המכונה מאוד פשוטה לתפעול, הקפה טעים מאוד, ויש אפילו קפסולות בטעם שוקו.

אני מרוצה.

פורסם

שלומות,

טעמתי עד כה 6 קפסולות (4 אני ו2 אחרים) מתוך 17 קפסולות שהיו לי כדוגמה.

התקשרתי לנספרסו כדי לראות מה ואיך משמשים את השובר של ה200 ש"ח, ובין היתר הם הציעו לי לקחת "חבילת התחלה" של 150 קפסולות (15 סוגים, 10 מכל סוג) ואני מקבל קופסה לאחסון הקפסולות (מכיל עד 50 קפסולות). הם הציעו את החבילה הזו בגלל שזו דרך טובה, לטענתם, לבדוק כמו שצריך את הטעמים השונים וכך להחליט מה טוב עבורנו. האם יש בזה צדק?

אפשר לומר שבינתיים רק 3 מצאו חן בעינינו (שוקולד מריר, רומא, ריסטרטו) ו-1 נפסל (אחד נטול קפאין), ו-2 מתנדנדים (וולוטו וסוג אחר שנטול קפאין). כל השאר עוד לא נבדקו.

מה אתם (בעלי המכונות, כמובן) עשיתם?

• תוכן חדש...