Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חזרתי הביתה מהעבודה, מרגיש ממש פרודוקטיבי היום.

כתבתי חלק יפה בעבודה והוא גם עובד (מדהים!) מגיע הביתה ומדליק את הדוד, צריך הרי להתחמם איכשהו...

שעה קלה עוברת ואני מתחמם לי בכיף. אין על מים רותחים בחורף. לשכן המבוגר נפל החשמל או משהו, ןבמקום להתעסק בלוח חשמל שלו הוא החליט לשחק בשלי, מופע אורות בבית, לא מבייש שום מועדון תוסס. לא היה אכפת לי לולא ההגדרות של הראוטר לא היו מתאפסות, טוב נו. מתקן.

ארוחת ערב קטנה המורכבת ממרק דלעת ונקניקית חזיר קטנה, אבל לא בא לי על סדרות היום, בכלל לא בא לי לשבת על המחשב. לוקח את הדיסק און קי מהאוטו ומוסיף לו סוף סוף את הפסקול של ההוביט, אבל מה? כול השמות דפוקים ולפני כול שם של שיר יש את מגילת אסתר, חייב לתקן בדחיפות, והנה עברו להם עוד עשרים דקות.

בנוסף הגיעו לי נעלי הריצה לכביש, הקודמות הכאיבו לי לרגליים בגלל המבנה שלהם, החלטתי לצחצח אותם, קצת עבודת ידיים והם די נקיות רק חבל שאף אחד לא יקנה אותם כי גם הרגל שלי גדולה (47 או 13 us) וגם כי הם מינימליסטיות. זה מצמצם את קהל היעד.

טוב צריך לנסוע לשלם על הערב קרספורומניבורים, מחשב הרכב טוען שנשארו עוד 80 קילומטר, המרווח בטיחות ממש קטן ואם אני ארצה לעבוד דרך כביש בית אורן אז הוא בכלל גבולי. מתדלק ונוסע, מספר החצילים לחלוקה גבוה, מאוד, אבל קשה לי להיות תקוע על מאה, אני אוהב להתקדם.

והנה הגעתי, הזמנתי לעצמי שתי נקניקיות חזיר ומחכה להם, מגובב לי בשקט, המסקנה בלתי נמנעת, אין לי בעיה לשבת לבד במקום ציבורי, זה אפילו די נחמד. הנקניקיות הגיעו, הגיע הזמן לעזוב את הגיבוב. בתאבון לי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אנלוגי, קודם כל איך לא אמרת שאתה מגיע לאזור ?

במה אתה עובד ?

מתי אתה קונה לי 205 ?

יום חמישי אני מקווה מאוד שתסתדר לי הצעת עבודה בתחום אחר לגמרי. בתקווה שהתנאים שדיברנו עליהם באמת יתקיימו - תוך כמה חודשים אני קונה גיטרה, אופנוע ו-205 לרופני.

צריכים שם עובדים לחודשיים - שלושה ?

תפוחי, אין מצב שאתה לא מגיע, את הצילומים עושים על האוטו שלך באותן פוזיציות של הדוגמניות בסמלונים שלך.

מרק עכשיו זה נראה שאתה אישה, תתחדש.

דיויד, תמסור ד"ש לאורי, ותבדוק כמה שילמו על הערב.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

סחתיק אנלוגי, מבסוט עלייך!

דויד, תשאיר את הצלחת על השולחן, רופיני יבוא לשטוף שם כלים עוד כמה ימים. תשאיר עוד צלחת בשמי.

Gn'f'R

פורסם

משרדי החברה. יש לי חניה מטר מהבניין. תענוג. עולה לפגישה. הכל הלך על הצד הטוב ביותר, עברנו על החוזה, הוא אפילו יותר טוב ממה שסיכמנו בעל פה בפגישה הראשונה. לא הרווחתי משכורת כזאת בחיים. המון שעות, אבל זה לא מטריד אותי, להיפך. העבודה משחררת, ואני צריך להשתחרר. התלוש בסוף החודש יפתח לי אופקים חדשים להשתחררות. באמת שלא התקרבתי לסכומים כאלה, ועוד עם טנדר 4X4 צמוד. ודלקן. וטלפון. ולפ טופ. אני הייטק של עבודת האדמה. אין דברים כאלה. כל החבר׳ה מסביב מסתובבים עם מגפיים אוסטרלים מלוכלכים בבוץ. מתאים לי כמו כפפה. כמו גבבה.

כוסאוחתק. זו הבשורה הטובה ביותר שקיבלתי היום.

אה... כן, ואני מקווה שיש לך תירוץ ממש טוב למה אני קורא את זה כאן ולא מקבל שיחת טלפון.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
זה גשם מה אתה עובד עלינו ?

לא, זה שלג. התמונה היא של ה"לפני", ולא של ה"אחרי".

תמונת הפרופיל החדשה שלי.

הניתוח נכשל לגמרי באופן ספקטקולרי, אני מבין?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אנלוגי, קודם כל איך לא אמרת שאתה מגיע לאזור ?

במה אתה עובד ?

מתי אתה קונה לי 205 ?

צריכים שם עובדים לחודשיים - שלושה ?

לא ידעתי שאגיע לאיזור, זה הכביש החליט. ואלוהים.

אני אעבוד בחברה שעושה משהו בתחום החקלאי, וזה הכי הרבה שאומר כרגע.

205 - אמרנו כמה חודשים, לא? אם תעבור יום סיירות אולי תקבל מתנה מחי״רניק לחי״רניק. וכשתהיה חי״רניק - דיר באלאק אני תופס אותך עם השרוולים למעלה!

לא רק שלא צריכים לחודשיים שלושה, אמרו לי שאם אני מתכוון לעזוב אחרי שנה שלא אגיע בכלל. לא מתכוון לעזוב.

כוסאוחתק. זו הבשורה הטובה ביותר שקיבלתי היום.

אה... כן, ואני מקווה שיש לך תירוץ ממש טוב למה אני קורא את זה כאן ולא מקבל שיחת טלפון.

אתה צודק ואני מתנצל, פשוט איבדתי את המספר שלך, ולא הייתה לי קליטה, ובדיוק היה פינק פלויד ברדיו. התירוץ האחרון אשכרה נכון, בדיוק כשחלפתי על פני העיר שלך היה Comfortably Numb בגלגלץ, מה שמאוד מתאר את העיר שלך.

האמת שרציתי לעצור לקפה בחזור אבל לא היה לי זמן. פעם הבאה, שתהיה בקרוב מאוד (צריך להתחיל לחפש דירה שם).

בהצלחה אנלוגי.

כמה צפון זה הולך להיות?

יותר צפון מעפולה ופחות מראש פינה, לא רחוק מדי מהכינרת ולא קרוב מספיק לגולן.

נוף שאראה הרבה:

attachment.php?attachmentid=364323&stc=1&d=1386890261

תמונה ללוקו מהחנות שבה תיקנתי את המגבר:

attachment.php?attachmentid=364324&stc=1&d=1386890261

תגיד לוקו, מה יש לך בצוקים? אם אתה צריך שם עזרה או משהו, דבר איתי.

IMG_1888.jpg

IMG_1890.jpg

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לעבור יום סיירות זה אומר שמקבלים גיבוש (שייטת או מטכ״ל).

לא הבנתי את הקטע עם השרוולים, שיהיה מקופל או לא ? ללבוש מעיל או לא ?

מה זה העמימות הזאת ? זה חקלאות אן שב״כ ?

עריכה: העמימות זה אמונה תפלה שלא יפטרו אותך ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אם אתה הולך ליום סיירות אני מניח שתגיע לחי״ר, אפילו אם לא תעבור אותו. אם תעבור אותו - רוב הסיכויים שתהיה חי״רניק מסוג כזה או אחר, גם אם לא תהיה שייך ישירות לחי״ר בהגדרה.

מעיל על ב׳ - כן, בתלות במפקדים. מעיל על א׳ - נראה אותך מעיז! אם התארגנת על אמריקאי מותר, אבל מ״צ לא אוהבים את זה. זה בסדר, גם אנחנו לא אוהבים אותם. מילה ברצינות גמורה - מעיל אמריקאי מהנדירים (אין עליו שום כיתוב של חיל כלשהו) יש לך ממני אם באמת תתגייס לחי״ר. מבטיח.

סוודר ומעיל אתה מקבל רק בשביל להחזיר. שרוולים מקופלים על א׳, ולמטה על ב׳ בשטח, או בתלות במפקד. אתה כבר תדע הכל, אל תדאג...

מילואים - סוודר, מעיל, חרמונית, מכנסי דובון, פליז, רק תביאו משהו. טריינינג מהבית, גרביים ורודות, הכל הולך ועל הז*ן שלי מה יגידו.

אני באמת שמח לשמוע בשבילך שאתה הולך לקרבי, זה יתרום לך הרבה.

האמת? זה לא שב״כ אבל די שושו. אני חתום על הסכמי סודיות מפה עד הודעה חדשה...

*עריכה - ראיתי את השאלה לגבי ערב קרסוניבורים, אני גם מיזנטרופ חובב וגם אלמוני נלהב.

אה, עוד משהו למעוניינים בגיטרות - ביררתי בכלי זמר, אמרו שלא יביאו את ה-GS Mini (למעשה עשו פרצוף של לא יודעים בכלל על מה אני מדבר), אם כי אני חושד שהם סתם מנסים למכור לי את הביג בייבי.

ר. פרסקי

פורסם

כן, סביר להניח שאני יהיה קרבי מסוג כזה או אחר (פרופיל 97)

אם כבר פתחת את הנושא אז בהתחלה רציתי בכלל ילת״מ אבל אמא שלי התחילה לרצות שאני יעשה בדיקות בגלל אבא שלי (שאין לי למשל בועה בלב או משהו) וברגע שמתחילים לעשות בדיקות אז מגיעות המחלות וקצת התחלתי לרדת מזה.

חשבתי יותר לכיוון דובדבן, מגלן, אגוז אבל אני לא אוכל לקבל גיבוש צנחנים (שמשם בדר״כ מגיעים למקומות האלה) אז או שאני יהיה ממש תותח או שאני אגיע לחי״ר הרגיל.

למען האמת, אם היית שואל אותי ביום שני אם אני מסוגל לעבור את היום סיירות הייתי עונה לך בנחרצות שלא אבל ביום שלישי היה לי אימון די טוב ואני חושב שאפילו יש לי סיכוי לקבל גיבוש חס וחלילה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

למה לא גיבוש צנחנים? אני הצלחתי לסדוק צלע יומיים לפני הגיבוש, הגעתי בכ״ז והרופא גירש אותי הביתה. אם אמא שלך מבקשת ממך לעקור שיח בגינה יומיים לפני הגיבוש תסרב. אם בכ״ז החלטת לעקור - תוודא שהוא באמת נטוע חזק לפני שאתה מושך בכל הכוח. אם משכת בכל הכוח - תוודא שאין מטר ממך גדם של עץ. אם יש גדם - תשתדל לא לנחות עליו.

יום סיירות פרשתי באמצע האמת, הייתי גרוטאה.

אח״כ כשהגעתי לגבעתי לגיבוש יח״טיות הבנתי שלא חובה להיות ראשון, העיקר להשקיע את הנשמה. השקעתי, והגעתי לעורב. הייתי די פדלאה אבל זה עובר עם האימונים, אתה כבר מגיע הרבה יותר מוכן. זה באמת, אבל באמת בראש. תן את הנשמה, אל תוותר לא חשוב מה, תהיה בן אדם לחבר׳ה ולא יזיק גם להגיע ראשון...

לוקו שמעתי שהייתה רעידת אדמה בערד, אכלת פול?

ר. פרסקי

• תוכן חדש...