Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היית עומד בפקק כמו טמבל,הייתה נגמר לך החבילת גלישה,היית רעב,לפחות אני לא צריך להשתין.

היו מחליקים לתוך הפגוש שלך מאחורה כמה פעמים,היית עצבני,הלך לי יום עבודה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להדליק מזגן על חום ולהירדם?או להזדחח מטר בשעה?

אגב,שוב יורד שלג.שיטטט

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

סליחה ל1.4 היו 75 כ"ס כחדשה.

תפוחי איפה אתה כדי שאני אוכל למצוא אותך בgoogle maps ולהגיד לך מה לעשות ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מה שיט יבכיין מהההה הלוואי עליי שלג בעיר המזורגגת הזאת! (ת"א)

יש לו ניסאן רובוטריק, אל תדאג, כל דבר שהוא יכל לעשות הניסאן הייתה עושה אבל... בלתי אפשרי. SUCKS.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה היית משתגע ימניאק!

רחוב הרצל,ליד גשר המיתרים...שם ליידו

פורסם

אני נוסע לכיוון הר הרצל,

בהתחלה הגעתי לצומת בבר אילן,איפה שמתחילה רוממה,היה חסום חזרתי,לתל אביב גם חסום...

פורסם

לא מכיר את ירושלים, בטח לא בשמות, אולי בנסיעה כן (גם אתה חיפה אני לא ממש מכיר בשמות).

בקיצור, תסתובב.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

חסום כי הכביש קרח.

בקיצור, תסתובב, תעלה על הגדר המפרידה.

אגב, מה עיסוקיך בעיר הבירה והאלכוהול?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הכל עומד!!אני מנסה לפנות מהרצל ,קריית משה למטה לכיוון מלחה ואולי לעלות משם...אצלם את בגין ובערב אעלה,בינתיים רק אגובב.

גרתי בירושלים 26 שנים בערך...

פורסם

לי יש צמיגי שלג. בגיאורגיה, עם ה-BMW של בעלה של דודה שלי. כמה של במשפט אחד.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גם הכניסות,הכל עומד.

אנשים נוסעים באדום,על הפסי רכבת-ממש בית זונות פה

פורסם

ו? מה חדש? צומת, רמזור ירוק, עומד ראשון, הכל חסום בצומת, והגאון שמאחורה צופר נונסטופ. אידיוט.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...