Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפוחי

בעיניי הכי גרוע זה להתקע שעות ליד משאית של עבאדי!

גם עצבני ואז גם נהיה רעב - מזל שאתה לא על מדים, אתה יודע מה אומרים (אני אגיד בכל זאת)

אם אתה בו זמנית רעב, עייף, חרמן - כנראה שאתה במילואים.

אפרופו מילואים - שבוע במדבר שבוע הבא, כיף כיף כיף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תאמת גם הצמיגי aurora שלי מחזיקים יפה על רטוב, חשבתי אני אצא לנהיגה בגשם אני יחליק 360, כבר שבוע נןסע בגשם והכל מצווין.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

שלי לא ממש מחזיקים (הם כן, אבל לא מספיק כדי לבדוק קצת מגבלות), אבל האוטו לא רוצה בכלל לצאת לשם החלקה, הוא ישר מפעיל ABS וASR אני נותן טיפה (באמא שלי טיפה) גז בפרויד ישר הוא מתחיל להוריד כוח מהמנוע.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ממש רציתי לנתק את הבקרת יציבות,

אבל פחדתי.אני סוג של כוסית,לשלוח 330 סוסים לגלגלים האחוריים בשלג...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בשלג אין טעם. כשרטוב מצד שני :twisted:

אגב, מי בא להוביט שבוע הבא?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה ממש שלג דק דק אם תשים לב. בכל אופן, רופני, לא בקטע של לרדת עליך חלילה, אבל אתה לא יכול לצלם תמונה נורמלית של הרכב ולשים כרקע בפייסבוק? תמונה זוועת עולם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לוקו, לרגל הודעתי ה50 בגיבוב אני כבר זכאי למגובב מתחיל או שטרם התגובבתי?

וזה ממש לא שלג, אתה הוזה כרגיל.

וואו, אני ממש לא מצליח לקום בחורף, בצורה רעה עד בינונית. מה שכן - זה מסדר ימים חופשיים ומלאי כיף בבית החמים.

כל כך מבסוט שהחלפתי צמיגים לפני החורף, כבר בקיץ הרכב התחיל לשייט קצת בכיכרות עם ממטרות.

אני לא מבין את המדינה הזאת, ערים שלמות באירופה חיות ימים שלמים עם שלג, פה מתכוננים ליום הדין עם מאות שופלים/מפלסות/רופנים למיניהם ועדיין כמה דקות של שלג תוקעות את כל התנועה ואנשים בהיסטריה.

• תוכן חדש...