Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לקראת הערב נדבר, אולי נקפוץ לביקור, בינתיים אני יושב על כןס בירה.

זה נוח? שלי תמיד נשברות כשאני מנסה.

לוקו, בחייך, ״עשית לי חשק, מתחיל להוריד״? זה לא הרמה להנחתה, זה גול עצמי.

פה גשם נונסטופ, יצאתי קודם לסיבוב לחנות הגיטרות החביבה, שהיא יותר מעבדה מחנות, כי אתמול הבטחתי להם שאראה להם את הגרמניה שלי, אולי אפילו יוכלו לעשות לה משהו טוב. החנות סגורה ומסוגרת, אני מרים טלפון שרשום על הדלת, עונה לי הבחור: ״השתגעת? מי יפתח את העסק ביום כזה״.

קצת גשם והמדינה מתפוררת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אז תנסה לשבת על אחת מקרמיקה ולא זכוכית

גם בקאנטרי שאני רשום בו הכל סגור ומסוגר פרט לסאונות. החדר כושר נסגר, הבריכה נסגרה כל החוגים בוטלו...

פורסם

גיבגובי במזג אוויר זה:

באזור 19:00 אתמול נכנסתי לכביש 1, 3/4 מכל דלק מלא. שלג התחיל לרדת, אני וכל הנוסעים מתלהבים מזה ש"יווווו שלג ותראה הוא עף ממש אלינו!!!11111". 20:00, התנועה עוברת למהירות צב, כל אור אפשרי ברכב דלק, גם מצפצפים לפרקים במורס. עד איזור 5 חיכינו למפלסות, אבל הן לא הצליחו להתמודד עם קצב הכיסוי של השלג. בשלב הזה כבר מפלס הדלק ירד לגובה מדאיג, ולא הצלחנו לדאוג לכמה שלוקים של 95. נתקענו בצד עד 8 כשהגיעה משטרה ופינתה אותנו לאיזה מתנ"ס באיזור.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בחיפה איו כלום, אפילו לא גשם סתם קר וגם זה קור שאפשר להתמודד איתו אפילו עם חולצה קצרה למרות שאמא שלי מסרבת להבין את זה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אין כמו לקחת את הכלבה לטיול צרכים, לעלות הביתה ושנייה אחרי, לראות שמתחיל מבול אימתני, כדי להרגיש שדפקת את המערכת :).

נ.ב

דבר כזה , קורה בערך 3 ל-10 :).

פורסם

תפוחי, אתה מגיע לערב קרניבורים ! תתקשר לשלם ותעדכן ששילמת.

ישה

flytomars

kanfi

p1nhas

אלקמינו

yotams4

קדימה לשלם

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

התעוררתי בגלל הפלאפון, בצד שני "בוא נלך לראות שלג". יאללה נוסעים, צריך לצאת מהרחוב ברגל כי נפל עץ, נכנס לקורולה אלביט של חבר ונוסעים לכפר ורדים. מגניב אבל קצת מעאפן, "בוא נעלה לרמת הגולן , לג'ובה הגדולה"... SOLD.

אז לג'ובה הגדולה לא הגענו כי אחרי הפניה לקלע הקורולה לא רצתה לעלות את העליה מרוב שלג. אז עצרנו.

YaAp45P.jpg?1

אם הייתי מביא כפפות היה הרבה יותר טוב, ואם הייתי נזכר שיש לי נעליים סגורות טובות (מהמכבי אש) אז בכלל היה מצויין.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
זה נוח? שלי תמיד נשברות כשאני מנסה.

:lol: :lol: :lol:

קצת גשם והמדינה מתפוררת.

זה ישראל, אין פה גשם. לא ידעת?

קצת מבואס שהסופה פסחה על חיפה. אבל לא מאד מבואס, רק קצת.

היום גיבבתי לי כלי חדש, אחרי שאתמול ושלשום התעסקתי עם ההדבקות של העץ (ונתתי 24 שעות בין הדבקה להדבקה לייבוש מוחלט לפני ההתעסקות).

סעמק, כלי כזה מייצרים עם מחרטה, לא עם מלטשת סרט. :evil:

אין גישה נוחה לליטוש כמו שצריך, הכל יוצא עקום ומעצבן.

הכלי הזה נקרא AWL באנגלית, חוד שמשמש בין היתר לסימון בשריטה ולהכנת נקודה עבור קדיחה (כמו מדגש). בלינק שצירפתי תוכלו לראות למה התכוונתי כשאמרתי שעושים אותו עם מחרטה. ככה רציתי שהוא ייראה, אבל לא יצא - זה הכלים שיש לי...

מצית לקנה מידה כי אין אבטיח ובשביל שיהיה אפשר לחמם את הידיים.

2 סוגי עץ, האחד יצא ממשטח והשני אין לי מושג מהו. נלקח כשאריות מחיפוי עץ שעשו בבניין שבו התקנתי מעקה זכוכית. עץ מאד מאד רך ולא שוקל כמעט כלום.

2013-12-13 20.26.22.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
יפה ברווז - אתה גבב עץ מקצועי. יאללה תכף עף ל holiday party כי קריסטמס זה לא מתחשב בדתות אחרות.

רוצים תמונות בלייב?

ספאסיבה 8)

האמת היא, שאני מאוכזב מהתוצאה הזו. מה שהיה לי בראש היה יותר בסגנון הזה:

awl-mp25s8.jpg

והתוצאה שהשגתי אפילו לא קרובה.

מצד שני, זה כלי שנועד לעבוד, ואכן הוא עובד. וזו אמת המידה שלי עבור מה שאני בונה, לרוב.

רק שהפעם החלטתי להתמתח מעבר לגבולות הנוח ולעשות פרוייקט שיהיה גם יפה, מ-2 סוגי עץ. משהו FANCY.

האם אני פרפקציוניסט חסר תקנה? :roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אין כמו לקחת את הכלבה לטיול צרכים, לעלות הביתה ושנייה אחרי, לראות שמתחיל מבול אימתני, כדי להרגיש שדפקת את המערכת :).

נ.ב

דבר כזה , קורה בערך 3 ל-10 :).

:lol: כמה שזה נכון! אני הולך להמר עכשיו, מוציא אותו. בהצלחה :silly::biglaugh:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...