Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא גיבוש צנחנים בגלל התאריך גיוס שלי, היה לי יום סיירות ודחיתי אותו רפואית (וגם לא הייתי ממש מוכן) והגיבושי צנחנים זה עכשיו, קיבלתי מכתב שאם אני עושה יום סיירות אני לא יכול ללכת לרוב הגיבושים ואם אני מקבל ביום סיירות גיבוש אז אני עושה אותו כחייל ואם לא אני לא יודע מה קורה איתי (אני מאמין שני הולך להיות פשוט חי״ר)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאוד מתחשב מצדך הייתי אומר. אני נוטה להתעצבן כשאני צריך לעשות ישיבה עם כל החארות בבוקר, החד"ן תמיד קר וקשה להתיישב.

גיבוב של לילה שעה לפני שאני יוצא לשדה"ת.. מתרגש לראשונה מאז שהתחיל היום הארור הזה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

יש שמועות על רעידת אדמה בערד, לוקו אתה חי? או יותר נכון לוקו מה עשית???:eek::confused:

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

בוקר טוב למגובבים! אפשר להצטרף?

אני יצטרף בכל זאת....

אתמול 10 בלילה אחי מבקש שאני יקפיץ אותו לקניון איילון. את האמת שצריך לקום מוקדם בבוקר אבל יאללה למה לא, לא נתקע אותו בגשם באוטובוסים (וזה גם 40 דקות נסיעה באוטובוס). מוריד אותו באיילון ואז בדרך חזרה לפ"ת נזכר שיש מגרש חנייה ענק ליד האצטדיון. כבר 22:30, יורד גשם ואין אנשים אז ניכנס? בראש עובר לי ש"בשביל מה אתה צריך את זה", "חשוך, אין אנשים ורטוב יאללה...", "לא חבל על הצמיגים? בני שנה רק" ואז אני מחליט לפנות.

המגרש ריק כמעט לגמרי. נוסע לחלקו המרוחק שפנוי לחלוטין, גשם מטפטף. ואז... אז...

יוצא מהמקום חזק (כמה שאפשר עם אימפרזה 1600 אוטומט) בולם שובר הגה ו... כלום:roll: טוב מנסה עוד פעם הפעם קצת יותר מהר. ו... שוב כלום. סעמק האוטו והצמיגים אוחזים טוב. בקודמים (קדמיים סינים מזורגגים והאחוריים אומנם לא סינים אבל לא מהמוצלחים. מה גם שהם היו כבר בני כמעט 4) על 30 כבר הייתי מחליק לכל כיוון.

טוב, מחליט לעצמי, הגיע הזמן עם קצת פרובקציות של ההגה. מנסה ו...בקושי מחליק! :? סעמק! זה כולה TOYO בדגם הלא ספורטיבי. צמיגי אנרג'י סייב או משהו כזה...

טוב ננסה עם הארמברקס. או! עכשיו מחליק! ואמנם לא הרבה אבל לפחות משהו. חשבתי לעצמי אולי ננסה יותר מהר. אז מנסה ועכשיו האוטו כבר מחליק גם בלי ארמברקס אבל ממש מעט. לנסות מהר יותר? מסתכל על העמודים ומבין שזה יהיה כבר ממש מטומטם ומחליט לוותר.

מישהו מכיר מקום באזור פ"ת שאין בעיה להנות בגשם מעט?

ולמישהו יש המלצות על מקום להתקין רדיו דיסק חדש? לא מחפש משהו מפוצץ אבל לחליף את הדרק בן ה9 שיש לי כרגע באוטו.

שיהיה סופ"ש נעים וחמים

• אחראי פורום
פורסם
יותר צפון מעפולה ופחות מראש פינה, לא רחוק מדי מהכינרת ולא קרוב מספיק לגולן

תענוג, חולה על האיזור הזה. התמקמתי 50 ק״מ צפון-מערב ממך רק כי אשתי לא הסכימה לסביבה הזו.

החלום בכלל היה למעמקי הגולן, שם בכלל קיבלתי מבט של תשכח מזה ומעוד כמה דברים.

קמתי בחמש לבוקר לבן, התפוגג ועכשיו שוב יורד שלג.

מגז אוויר שמונע ממני להביא חומוס מהכפר הקרוב, אצטרך לגובב נאדים ממקור אחר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

גיבוב מהמטוס. מזג האוויר לא מאפשר המראה.

אני ער מאתמול ב8 בבוקר. כבר 24 שעות עם הפסקה של שעה לחרופ מהיר אתמול ב5... ולא ממריאים.

מאכזב משהו.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בוקר טוב, במבה לאן אתה טס ?

בכל מקרה, טיסה נעימה(כשתצאו).

באלי לצלם קצת שלג, אבל מפחד לסוע לירושלים :lol:

אני נוסע בעיר, כל הקורולות וכל מיני רכבים חדשים תקועים ולא מניעים, שלי מניע בסיבוב אחד,

אני מבסוט, וצוחק על המטומטמים שלא מטפלים באוטו שלהם :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

שלום,

מאוד קשה לי לגובב בגלל כאבים אך אני חייב לגובב משהו.

אנלוגי- שמח בשבילך ושיהיה לך בהצלחה. דרך אגב הייתי טכנאי עורב בצהלים ;-)

גם אני עברתי הרבה תהפוכות בחיים בשבוע האחרון. אגובב על זה כאשר הכאבים יעברו.

רופני- עדכון לגבי 205, היא יד שניה ולא מפורסמת ביד 2.

מהמידע שקיבלתי היא הייתה יד ראשונה עד חא מזמן אצל מבוגרים, אתמול ראיתי את הרכב מהחלון של הבית. נוהג בחור צעיר, הוא יד שניה והוא עושה משלוחים של פנקו באשקלון. לטובתו אני אגיד שהוא נוהג זהיר.

מסכנה שהסכתי השבוע- אם כואב אצלכם משהו ברמה של בלתי נסבל, תדפקו זריקה בתחת ואז הכאבים יעברו למטה ושם זה נסבל :D

החיים הם כמו....

פורסם

אם כבר התחלתם לדבר על גיטרות, אז תרשו לי לנצל את מקצועני הגיטרות פה.

החלטתי לנסות ללמוד לנגן (שוב), מסיבה שאני קצת מתבייש בה (משחק מחשב שאני חושב שיכול להקל עלי את תהליך הלימוד) החלטתי להתחיל מחשמלית.

בגלל שאני מכיר את עצמי אני רוצה לקנות משהו יד שניה, זול (סביבות ה500+- ש"ח), אך סביר. שמעתי דברים טובים על ימהה פסיפיקה, אבל ממש לא נעול על כלום.

מה דעתכם/המלצתכם המקצועית?

ד"א - אם מישהו רוצה למכור את הגיטרה הראשונה שלו אז זה הזמן! עדיפות לאזור חיפה אבל יכול להגיע גם למקומות אחרים.

פורסם

דניקס זה בגלל שהיא צרפתיה, היא מכירה את הקור הזה ובנויה לו.

V תודה, תחלים ואני אשמח לשמוע עוד פרטים, האמת שזה שהוא עובד במשלוחים קצת גורע (גם מסריח, גם ממהר) אבל אם אתה אומר שהוא נוסע רגוע אני סומך עליך. (נדבר שתחלים).

אמא שלי העירה אותי ואמרה שהכבישים קפואים (זה הדבר הראשון שהא אמרה לי בבוקר), קפצתי מהמיטה, עכשיו התחיל ברד, אני יוצא, להתראות :wave2:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אחרי 4 לילות על מיטת מים אני ממש מבסוט להכנס למיטה שלי, המוכרת.

גם פה קר, התעוררתי ב6 ונכנסתי לאוטו, אין ענן בשמים, את מד החום כיוונתי לצלזיוס ממזמן, מתקשר לאמא לקשקש קצת, היא אומרת שקר הארץ, מביט על מד החום ורואה את המספר 4.

4 מעלות, השמש מתחילה להתרומם, אין זכר לעננים ופשוט קר.

haters will hate

• תוכן חדש...