Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החלק הכי מגניב בחרמונית זה הכובע, זה לא כמו כובע של מעיל גם יש לו גומי והוא מחזיק על הראש וגם הוא עם פרווה.

אנלוגי אצה בטוח שאתה לא רוצה להגיע לערב קרניבורים ? ניקו מה איתך ? 210 ש״ח בלבד.

חזרתי לכותרת ! פעמיים באותו יום

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

התקשרתי לבוס והודעתי שאני במחזור.

אני מכיר את עצמי היטב, אני יודע מתי אסור לי לצאת מהבית.

ביום כזה אם אני בא במגע עם אנשים התוצאות עלולות להיות הרסניות.

עוד מעט בני הבית ילכו לישון, אשלוף את הgretsch ואנסה לגבב משהו על המיתרים.

אני לא שותה ויסקי כלל, עראק או בירה זה מספיק עבורי.

Gn'f'R

פורסם

המשאית יצאה מהמוסך, זה היה הסולוניוד של הגיר ששבק, על הדרך גם הגיר עבר רענון מקיף, הופתעתי מאוד, הרכב נוסע בצורה מדהימה וצריכת הדלק במסלול מסויים שהניבה עד עתה 13 מייל לגלון, הביאה הפעם 20.5 מייל לגלון. מבסוט, כמה מיילים של חיסכון בדלק והחזרתי את עלות התיקון.

סולונואיד, אה? אתה יודע איזה סרט הזכרת לי, כן?

התקשרתי לבוס והודעתי שאני במחזור.

אני מכיר את עצמי היטב, אני יודע מתי אסור לי לצאת מהבית.

ביום כזה אם אני בא במגע עם אנשים התוצאות עלולות להיות הרסניות.

עוד מעט בני הבית ילכו לישון, אשלוף את הgretsch ואנסה לגבב משהו על המיתרים.

אני לא שותה ויסקי כלל, עראק או בירה זה מספיק עבורי.

אחח, אם רק היה לי את השכל בזמנו לעשות את זה. אני מכיר את הימים האלו, יש לך הרגשה שאסור לך לצאת מהבית. אבל אתה יוצא, כולך באטרף מהבוקר, ואז מתחילים הסרטים הרעים. ועוד אחד, ועוד אחד, ועוד אחד, ועוד אחד, ועוד אחד.

לא קל.

סעמק, האישה הפעילה את המייבש, מה שאומר שהחלון פתוח בחלקו עבור הצינורית. יושב מול המחשב וקופא. רגליים בתוך שמיכת פליז, סווטשירט מעל הטריקו, ואפילו מפזר חום.

איך אמרו בפייסבוק לא מזמן, "איך עדיין לא המציאו מפזר חום ואהבה".

פור דה רקורד, אני ממש לא אוהב מפזרי חום. לרוב, אני לא צריך חימום מלאכותי.

הימים האחרונים היו חריגים, או שבאמת הזדקנתי.

אמנם לא היה לי כח לחבר את המשור-שולחן-שולחני ולעשות עליו כמה דברים, אבל התחלתי פרוייקט שהכנתי עבורו כמה חומרים כבר לפני שבועיים-שלושה. זה מעצבן להתעסק עם המשור-שולחן-שולחני הזה, הוא כבד, ועושה טונה וחצי של ליכלוך. מה גם שהוא לא מאופס על 90 מעלות, מה שמעצבן אותי מאד כל פעם מחדש. אני לא מצליח לאפס את הנבלה. זה מה יש כשבונים אחד ממשור עגול וכמה חתיכות עץ, זה לא מתקרב לאחד קנוי. אבל זה עושה את העבודה שלו.

רק שאני לא אוהב להתעסק איתו כל כך.

אז חתכתי את החתיכות שהייתי צריך עם הג'יגסו. 2 ביחד. יצא עקום כמו החיים שלי. היה גבולי מבחינת הג'יגסו ועומק החיתוך. לא נורא, לא משהו רציני שיעצור את הפרוייקט. ממילא אני הולך לאבד עוד חומר כשאעבד את העץ. בינתיים, תקוע בשלב ההדבקות.

כבר כמה ימים אני רוצה לקפוץ בערב לעבודה של אבי, יש לו שם בלואר ומקדחת עמוד. אני צריך את שניהם עבור 2 פרוייקטים שונים עם מטרה זהה- נרתיק קשיח לנשיאת הסיגריה האלקטרונית על החגורה. כשניסיתי לייצר את ההוא מהעץ, הקדיחה יצאה כל כך גרועה, שהייתי חייב לנסר את העץ לרוחב כדי לתקן את זה, ואז כל העסק הצליח להישבר עליי. בכל מקרה, גם טעיתי במידות, אז לא נורא. אני עדיין רוצה לעשות את הפרוייקט הזה, לכן צריך את המקדחת עמוד.

לגבי הבלואר, אני רוצה לעשות עוד כמה כאלו, מפלסטיק. עם הבלואר ניתן לייצר חתיכות של פלסטיק כך שיהיו צורתיות, ויתאימו את הצורה שלהן לחלק שיש בתוכן. את הסגירה אבצע עם ניטים, כי אין לי גישה לצערי לניטים שאני רוצה להשיג עבור יצירת נרתיקים לסכינים (אותה שיטה, אותם חומרים). ניטים שעולים 2 דולר, אבל משלוחה עולה 40 דולר :lol::cry:

תגידו, זה נדמה לי או שהסמיילים בצד כל הזמן משנים את המיקום שלהם? אני הולך לבדוק את העניין.

כרגע ה"עיניים מתגלגלות" (עיין ערך :roll: ) נמצא בתחתית ובמרכז. המנורה (עיין ערך :idea: ) נמצאת מימין למעלה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, לפני כל הפרוייקטים, מדוע לא תפתח חור בקיר ותתקין עליו תריס בשביל האגזוז של המייבש?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דירה שכורה. וישנה. יש מצב טוב שהקיר יתפרק לי בידיים אם אנסה.

פורסם

קח פלטת עץ קצת יותר רחבה מהצינור ובגובה של החלון עם מקדח כוס בקוטר בנכון תעשה חור לצינור שים את העץ סגור את החלון עד אליו ושלום על ישראל

(בהנחה שיש חלון הזזה)

דרך אגב האייקונים לפעמים מתערבבים.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

רופני- זה אחלה רעיון. תודה. 8)

אין כמו חרמנית. מחממת בכל מצב.

כמעט שפיספסתי את זה. :lol:

היום היה יום מושלם לצפייה בסרט "היום שאחרי מחר".

לא נראה לי שאוכל להירדם הלילה...:lol:

פורסם

חדשות טובות! אתמול הצלחתי להחליק (במכוון כן?!) עם הרכב. כל מה שהיה צריך זה פניית 90 מעלות, קצת מהירות, ברד וארמברקס:-D החברה אפילו לא קלטה שעשיתי את זה בכוונה :lol:

כולכם עשיתם לי חשק ללמוד לנגן בגיטרה גם כן. אז יש לי בבית גיטרה של אחי (לא חשמלית, רגילה) שהתחיל ללמוד והפסיק אחרי חודשיים בערך.:? אין לי מושג מה המותג/דגם שלה אבל אוכל לדעת מחר בבוקר. אז איך בכלל מתחילים? לצורך העניין לא רוצה כרגע ללכת למורה נגינה והחברים שיכולים ללמד אותי כרגע בצבא ויוצאים פעם ב... אז איך אני מתחיל? חייב ללכת למורה? אפשר ללמוד לבד? יש בבית את הגיטרה וכזה דבר אלקטרוני שאמור לעזור לכוון אותה (בטח אחי יוכל לעזור לי בזה).

אשמח לכל עצה ועזרה :-)

פורסם

שמחתי לעזור, אם תצטרך עזרה אני כאן (בחיפה) ומשעמם לי, אני כבר משתגע בבית.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמה דיבורים על גיטרות...

זה מזכיר לי איך הייתי מעביר את השמירות בצבא בעמדות נידחות - פלאפון בווליום הכי נמוך מפוצץ בשירים של מטאליקה, GNR, איירון מיידן וג'ודס פריסט וגם M16 יכול להיות אחלה air guitar :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דברים שמגלים במילואים: בM16 + מחסנית יש שלושה פותחני בקבוקים מובנים לפחות. נבדק על בקבוקי קולה כמובן.

לא הבנתי כמה אני מתגעגע לחשמלית עד שהמגבר חזר מתיקון. הקלות הזאת שבה אתה מצליח להפיק צליל, הצוואר הדק, הדיסטורשן... מסכנים השכנים שלי היום, ניגנתי כ״כ הרבה שאשכרה כואב לי באצבעות. אני מנגן סביר, לא איזה גיטריסט גדול אבל בד״כ לא קקופוני. מעניין אם זאת גם הדעה האובייקטיבית של מי ששומע אותי, אין ספק שלעצמי אני נשמע טוב כי נכנס אלמנט ההנאה. אני גם משתדל לשמור על ווליום הולם, אם כי היום קצת הרשיתי לעצמי, עבר כ״כ הרבה זמן מאז שניגנתי ככה. כיף!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כואב לי בעין כשהריצוף של החצר לא מקביל לקיר :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...