Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בסדר, גם פה קר.

:lol:

איפה המגובבים? אני זקוק לחומר קריאה! משעמם לי! ואני לא עייף!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא רופני, אני לא בחו"ל, אתה מתבלבל ביני לבין דריש שהודיע על שליחות בגולה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא יודע לגבי הכבישים בצפון, אבל אני יכול לספר לך שלקח

לי חודש ושבוע בדיוק להרים חתונה מהרגע שהחלטנו.

סגירת אולם, מוזמנים, מנות, מוזיקה, שמלה, חליפה ואללה .

בקיצור מה שאני בא לומר הוא שאני ממליץ על "פיירי פלטינום"

להסרת שומנים קשים, כי במטבח אין כמו פיירי.

מבטיח לבוא לעזור לך! :lol:

Gn'f'R

פורסם
גיבוב ברצלונה 2#

ברצלונה אדירה. המשחק אתמול היה מדהים עוד יותר.

ממש נחמד לי!

אתלטיקו זה הלהיט.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אחח, ברצלונה, ברצלונה.

הפעם הראשונה בחיים שלי שראיתי חנות ייעודית לסכינים וכלי חיתוך, ועוד היה לה בכניסה מתקן של "קח פתקית ותעמוד בתור". העיניים שלי נפתחו לרווחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא רופני, אני לא בחו"ל, אתה מתבלבל ביני לבין דריש שהודיע על שליחות בגולה.

כולכם נראים לי אותו דבר :lol:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
קודם כל - מתי אתה הולך לישון ?! :?, אני עדיין לא סגור על הגיל שלך, אני יודע שאתה לא צעיר (יש לך בן אחרי צבא, אתה מינימום 45) מצד שני תגובות כאלה מקפיצות את הגיל שלך לסביבות 80 (סתם, 50-57).

שנית - תבואו ונעשה לכם את הבשר עניין מרכזי.

וד"א - אני לא אתפלא אם הוא לא מכיר אותי, אני לא מה"סלבס" של השכבה, הוא מוזמן לחפש אותי בשלט הגדול שיש את כל הבוגרים (יש עוד איזה שני אורי חוץ ממני).

אתה לא רע בחשבון, וגם לא בהגיון. אם יש לי בן בגילך (ההפרש ביניכם כמה שבועות, כנראה שאתה נולדת קצת לפני א בטבת או מה שקובע את הכניסה לכתה א' והוא קצת אחרי) מן הסתם אני בגיל קרוב לזה של הוריך. או קצת יותר. או קצת פחות. אבל בערך. וד"א אין לי אף בן אחרי צבא, המשתחרר ראשון יעשה זאת בעוד כ-6 שבועות. הבכור חתום קבע כך שיש לו עוד אי אילו שנים במדים.

ולגבי שעות השינה יש הסבר פשוט: השכמה ב-04:40 בבוקר. צריך לישון 6-7 שעות לפחות, עשה את החשבון מתי אני סוגר 24.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם ההשקמה שלך בשעה כזאת זה די הגיוני (שהייתי צעיר יותר ועבדתי עם סבא שלי הייתי הולך לישון 19:30-20:00 וקם ב3:30).

מעבר לזה עוד 6 שבועות זה כבר אחרי צבא, ובן שחתם קבע אז בגיל הוא אחרי צבא.

רק בלבלת אותי יותר עם הגיל שלך עכשיו :?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
עבודה? טריאטלט עילאי ומתנשא או סתם מזוכיסט?

סתם מזוכיסט. שעה בחדר הכושר מ-6 עד 7 ואז לעבודה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אומנם 04:40 זה מוקדם גם לי אבל אין כמו שעות הבוקר המוקדמות!

מתעורר ב6 (או עשרים ל-6, תלוי ביום), מיד לחדר כושר לשעה- שעה וחצי ואז אפשר להמשיך את היום... הכי כיף לקום זה כשעוד חשוך בחוץ ואז כשיוצאים מהחדר כושר יש שמש :-)

פורסם

עדו יתרון גדול ליציאה המוקדמת - נמנעים מהפקקים. עם זאת מדהים איזה תנועה יש בשעה 6 בבוקר, בכביש 22 אני מרגיש כאילו אני באירופה עם איכות הכביש, התאורה ועומס התנועה.

פורסם

זה בהחלט נכון! כשנסיעות שבשעה 8-9 בבוקר לוקחות לך 40-60 דקות לוקחות ב-6 בבוקר רק 20. זה כיף מאוד גדול!

• תוכן חדש...