Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעורר בבוקר ומתכונן לבילוי של 3 שעות בדרכים ומגלה שהמערכת ברכב נפטרה עקב קור. :banghead:

ואז שעל מנת שיהיה בכלל שקט לי בנסיעה הרעש של וינקר גם נעלם :what:

פעם ראשונה בחיים שלי התגעגתי לרעש של תיק,תק, תיק,תק.

החיים הם כמו....

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קשה לי לחשוב על משהו ראוי, אני יושב בסלון עם החברה וחוברת עברית של כיתה א', משחק אותה בלשן. כל המאמצים והיכולות מופנות לגיבוב הסברים על השפה העברית..

ואוו, מה שכמה שנים (טוב, קצת יותר מכמה) עושות ל97 שקיבלתי בבגרות בלשון. אני מזדקן.

כאב ראש, אבל לפחות היא חמודה כשהיא מנסה...

לוקוס יש הנחה בפרוטקשן לבני חסות?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

תודה לחברת חשמל, בזכותכם הערב הזה הפך מערב של התחברות מהבית לעבודה כדי לסיים כמה נושאים. לערב של הפסקת חשמל כללית , מה שמקנה לי שקט, הילד נרדם, האישה גם פרשה לישון, ומסביב שקט מופתי, אין רעשי טמבלויזיות מהדירות ליד. מעיין שלווה ורוגע, הדלקתי כמה נרות, בקבוק ערק שיהיה חם בנשמה,והמחשבות נודדות מבחינתי אל תחזירו את החשמל עד מחר,אני צריך את השקט המיוחד הזה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

ערן, למה קנאה אחויה.

צא החוצה ותוריד את השאלטר בארון חשמל. העולם יחכה לנו עד הבוקר.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני מרגיש קצת מפוספס בחורף הזה.

לא הרגשתי סערה איומה ונוראה, רק קצת קור שעובר עם וויסקי. גם שהלכתי בגשם רק נהנתי מהעניין ובעיקר הייתי מבסוט מכל המים מסביב.

אז לא ראיתי שלג ובקושי ראיתי ברד, היה קר אבל הביצים שלי במקומן. חורף ככל החורפים (לא כולל שניים מהחורפים בצבא).

גם אני רוצה קצת חוויות, תקיעות בשלג, לילות קרים ולבנים שאזכור כל החיים כמו שהיו לי בצבא. אז זה אולי מזוכיזם או החיבה הישראלית לאסונות ולדרמטיות, אבל זה בהחלט קצת מבאס שהדבר הכי מסעיר שקרה לי בסערה הזו זה לחלץ רכב מבוץ.

פורסם

איזה מבאס זה לצאת לרכב ולגלות שעל הטמבון האחורי יש שריטה? וזה כשהרכב חנה בחנייה של הבניין והשריטה היא לא אחת קטנה אלא אחת גדולה כזו ומעצבנת! מחר אני ישטוף את הרכב ונעשה לו ווקס נקווה שאני יצליח להוריד משהו מהשריטה המגעילה הזו!

פורסם

יש לי מה לכתוב, או ליתר דיוק לשאול בעיניין נפשי אבל אני לא מצליח להחליט: בגיבוב או בנושא חדש?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

יופי, לוקו מעשן אז הוא יבין אותי , מצד שני הוא רזה...

יש קטע ששמתי לב שקורה לי עם סיגריות ומתוקים, עם סיגריות פחות.

אני מגדיר את זה כ"חסך נפשי" ולמה? אתן כמה דוגמאות:

א. אני בעבודה, חיצונית טוב ויפה לי ואפילו בחלק מהמוח המודע די סבבה לי, אבל איפושהו עמוק בפנים יש איזה משהו ובדיוק יש איזה שוקולד או איזה משהו מתוק אז אני מתחיל לטחון אותו כאילו אין מחר, כמובן שזה לא כי ממש בא לי שוקולד או את הסוכריית קפה הארגנטינאית המגעילה הזאת (אותה ממש לא בא לי) ועדיין אני אלך ואכניס קצת מתוק לפה וכמובן כמובן כמובן שאחרי זה אני ארגיש לא משהו.

ב. איזשהו מצב שאני באיזור שאני יכול לעשן בו (לא באוטו או בבית) וקצת משעמם... מתחיל לשרשר סיגריות , בשניה אני כבר מבין שלא בא לי וזה לא הגוף שצריך ניקוטין אלא איזה משהו נפשי , תכלס? הסיגריה השניה או השלישית מתחילות להיות ממש גרועות והגרון מתחיל לכאוב ומה לא, אבל אני עדיין מעשן אותם. גם זה כמובן גורר הרגשה לא טובה.

אני אקפוץ כמה שנים אחורה ואספר על תקופה שבה עישנתי בערך 15-17 סיגריות ביום ואני לא יודע מה קרה אבל בבוקר אחד עברתי לעשן 2 קופסאות מאלבורו אדום ביום במשך שבועיים, התחלתי כבר להיחנק אבל זה עבר.

קורה גם שיש לי craving דפוק למשהו מתוק או למקנאגטס ושות' או שממש בא לי סיגריה אבל זה לא קורה הרבה , לרוב השיגעונות האלה באים והולכים בלי להתריע ובזמן האחרון זה קורה יותר ויותר.

המסקנה שלי זה שיש לי איזה חסך נפשי, אבל אני לא יודע מה הוא והאמת אני לא יודע איך למצוא מה גורם לו.

(יש כמובן לציין שעברתי תקופה ארוכה של דיכאון אבל הרוב עבר)

אז איך אני מוצא את הדבר הזה? פסיכולוג/ית לא בא בחשבון כי נמאס לי מהם , ההכי טובה שהייתה לי הייתה אומרת לי הרבה פעמים להשלים עם עצמי, שזה יפה ונחמד, אבל אם אני ממשיך ככה אני אשמין עוד יותר וגם ככה אני צריך להוריד איזה 10-15 קילו כדי להרגיש טוב עם עצמי. ואם זה ימשיך ככה עם הסיגריות אני לא אוכל לנשום בקרוב. בקיצור, מה עושים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
מאור האסתי נמכרה?

מגובב אני כן, אוליגרך עדיין לא.. נמכרה הנבלה

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...