Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתאת לך...

קודם כל - הבליסה מתוכננת לשעות שבהן אני ישן.

שנית - בשר אצלנו ממש לא עניין מרכזי. זאת אומרת - יש בכל ארוחה עיקרית, אבל מיט.

וד"א - אני די משוכנע שהצעיר שלי מכיר אותך. הבחור שהזכרת עם הקמארו הלבנה הוא בן כתה שלו. אבל עדיין קשה לו לשלוף אורי אחד מבין 400 בוגרים.

ואני מתנצל על שגיאות ההקלדה. במקלדת של המחשב אני כל הזמן סוטה קליד אחד ימינה כלומר במקום שדג אני מקליד דגכ.

קודם כל - מתי אתה הולך לישון ?! :?, אני עדיין לא סגור על הגיל שלך, אני יודע שאתה לא צעיר (יש לך בן אחרי צבא, אתה מינימום 45) מצד שני תגובות כאלה מקפיצות את הגיל שלך לסביבות 80 (סתם, 50-57).

שנית - תבואו ונעשה לכם את הבשר עניין מרכזי.

וד"א - אני לא אתפלא אם הוא לא מכיר אותי, אני לא מה"סלבס" של השכבה, הוא מוזמן לחפש אותי בשלט הגדול שיש את כל הבוגרים (יש עוד איזה שני אורי חוץ ממני).

מתעורר בבוקר ומתכונן לבילוי של 3 שעות בדרכים ומגלה שהמערכת ברכב נפטרה עקב קור. :banghead:

ואז שעל מנת שיהיה בכלל שקט לי בנסיעה הרעש של וינקר גם נעלם :what:

פעם ראשונה בחיים שלי התגעגתי לרעש של תיק,תק, תיק,תק.

מכיר את התחושה, הדבר הראשון שלמדתי בהקשר של טרקטורים זה שיש שני דברים בטרקטור שחובה שיהיו תקינים בכל מצב, הרדיו והמזגן (בטרקטורים רלוונטים) בטרקטור שאני עובד עליו רוב הזמן אין רדיו :evil:

לא שלוש, 6, 6 שעות בלי רדיו.

ברווז יצא יפה, האמת שאני דמיינתי את זה הרבה יותר רחב (לא יודע למה).

דיויד, מעל 400 מילה זה נושא חדש.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דויד ידידי,

מה שאני הולך לומר לך עלול להשמע מעט קיצוני לדעות מסויימות.

לצערי אני מעשן כבד, בעניין זה אני די מתחבר למה שאתה אומר.

אני מרגיש קצת פחות מגעיל מהעבר מכיוון שעברתי לעישון טבק

והסגריות שלי דקיקות ואנורקסיות, לרוב אני גם לא מסיים אותן.

לעניין האוכל אני לא מתחבר כפי שציינת אני בחור רזה וללא תאבון בריא במיוחד.

יש לי רק עיניין של זלילת ממתקים בלילה אך לא משפיע בשיט על המשקל שלי.

ועכשיו לחלק המסוייג,

הייתה תקופה בחיי שצרכתי כדורים מסוג "ואבן", סוג של אנטי דיכאון או משהו

מהשיט הזה.

זה מאוד עזר לי להתמודד עם חרדות והייתי ממש כמו עפיפון איטי בין ההמון. הרגשה מופלאה.

בין היתר גם עישנתי פחות.

בגדול, אם אתה שלם עם עצמך זה הכי חשוב, אך אם אתה שוקל לגשת לרופא משפחה

ולהעזר בחברים קטנים אני בהחלט תומך.

אני מציע לגשת לרופא המשפחה ולדבר על הנושא.

Gn'f'R

פורסם

דיויד, מעל 400 מילה זה נושא חדש.

333 bitch.

לא הספקתי להוסיף שכמובן שגם בעבודה לא הכול דבש ואני בהחלט מרגיש שאני שווה יותר ממה שאני מקבל (הרבה יותר, במיוחד אם מתחילים להשוות קצת משכורות יוצא שלכמות עבודה שאני עושה המשכורת שלי עצובה ומוצדק לקבל באיזור ה 40-50 אחוז העלאה , אבל אני לא חושב שאני הולך ללכת ולבקש דבר כזה. לשבת ולתת פחות תפוקה? אפשרי אבל משעמם, מאוד. אני רוצה לנסות להגיש מועמדות לאיזה חברה בחו"ל אבל אני מחכה שחבר יקרא את הcover letter שלי , לצערי הקורות חיים שלי לא מרשימים ואם להגיד את האמת: אין לי בגרות. אבל יש איזה סיכוי קטן לעוף מפה, די בטוח שזה לא ישפר הרבה אבל כול עוד אני רווק וצעיר אפשר להתנסות קצת.

לוקו לוקו לוקו,

חשבתי כבר על עיניין החברים הקטנים, אבל אני לא רוצה להיות תלוי בהם, באותה מידה אני יכול לחזור לשתות אלכוהול בכמות תעשייתית אבל אני לא רוצה ולכן אני מחפש פתרון מבפנים. יש לי חבר שהפתרון שהוא ממליץ לי זה ספורט ספורט ספורט ומימשתי את זה והכול הלך טוב , הייתי חתיך (טוב נו - לא כזה חתיך), הייתי מרים משקלים מכובדים מאוד ורוב הזמן הייתי שמח. עד שנשברתי נפשית פלוס הייתה לי ""פציעה"" קטנטנה ולא היה לי כוח לטפל בה אז הפסקתי (כול זה קרה ביוני-יולי). עכשיו אני מבין שאומנם זה כיף ברגע שאני מצליח להתניע ולהתמיד אבל זה לא פותר את הבעיות אלא מסתיר אותם , כמו אלכוהול או סמים קלים (תסלחו לי צרכני האלכוהול ומרי ג'יין , אני לא מתנשא או משהו בסגנון).

rupni - 239 מילים...

לא יודע למה אבל פתאום נזכרתי בזה:

gfaguHBfwOM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
יופי, לוקו מעשן אז הוא יבין אותי , מצד שני הוא רזה...

2 אפשרויות.

1) תמצא מסטיק שממש ממש סבבה וטעים לך, וכשיבוא לך להתעסק עם משהו, תתעסק איתו. אל תפחד להוריד כמויות של מסטיקים. כך גם תעשן פחות וגם תבלוס פחות.

או, 2) תמצא את המסטיק שעושה לסיגריה את הטעם הכי מגעיל שאתה יכול לחשוב עליו. אלו של המנטה החזק בד"כ עושים את זה. לא תרצה לעשן איזה חצי שעה לפחות אחרי כזה מסטיק, וגם תעסיק את הלוע.

אפשרות שלישית, לעבור לאדות סיגריה דיגיטלית. אני עברתי ולא מתחרט על זה לרגע. מעישון של קופסא וחצי פלוס ליום, עברתי לעישון של אחת לחודש. וגם זה ניתן לויתור, זה רק בשביל "להתפנק\להיחנק"... כבר 7 חודשים ככה, בלי סימפטומים של גמילה בכלל. רוצה לעשן? תאדה לך בכיף! מינון ניקוטין נמוך או אפס, טעמים שונים, ולא יכאב לך בגרון ולא תרצה לבלוס. מה רע לך לאדות תות או בננה או שוקולד או אנשובי?

ברווז יצא יפה, האמת שאני דמיינתי את זה הרבה יותר רחב (לא יודע למה).

תודה. רוחב הצינור 10 ס"מ (קוטר), אז רוחב העץ היה המינימום ההכרחי- 12.5 ס"מ, ולאורך הרצוי.

ועכשיו לחלק המסוייג,

הייתה תקופה בחיי שצרכתי כדורים מסוג "ואבן", סוג של אנטי דיכאון או משהו

מהשיט הזה.

זה מאוד עזר לי להתמודד עם חרדות והייתי ממש כמו עפיפון איטי בין ההמון. הרגשה מופלאה.

בין היתר גם עישנתי פחות.

בגדול, אם אתה שלם עם עצמך זה הכי חשוב, אך אם אתה שוקל לגשת לרופא משפחה

ולהעזר בחברים קטנים אני בהחלט תומך.

אני מציע לגשת לרופא המשפחה ולדבר על הנושא.

שים לב שעל כל אחד כדורים משפיעים אחרת. אם אני לוקח אדוויל למשל אני מעשן הרבה יותר. השליטה העצמית שלי פוחתת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ספורט.. לא חשבתי על זה. זו אופציה טובה, אבל למקרה שתתחרט אז תדע שהכדורים שדיברתי עליהם

לא ממכרים, זה נחשב לטיפול תקופתי בלבד.

מה רע כאן לכולם שגורם לאנשים לרצות לעזוב? אני יודע שלא להיט אבל עדיין..

Gn'f'R

פורסם

גיבוב ברצלונה 2#

ברצלונה אדירה. המשחק אתמול היה מדהים עוד יותר.

ממש נחמד לי!

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אבל למקרה שתתחרט אז תדע שהכדורים שדיברתי עליהם

לא ממכרים, זה נחשב לטיפול תקופתי בלבד.

מה רע כאן לכולם שגורם לאנשים לרצות לעזוב? אני יודע שלא להיט אבל עדיין..

אתה יכול באמת להגיד שזה עזר לך ולא פשוט דחה את הכול?

האמת לא כזה רע לי, everything is in my head. ואני גם ממש מתקמצן על עצמי, אני חוסך סכום יפה כול חודש והעו"ש עם מספרים נחמדים אבל כואב לי להוציא כסף גדול (יותר מ1000-1500 במכה או למשל שכירות).

- By lifting money bags

פורסם

זה הוריד את העניינים סביבי להילוך נמוך יותר שיכלתי להתמודד איתם, הראש שלי תרגם את המצבים

מסביב לאט וברור והתגובות שלי היו רגועות ושקולות.

הסוג הספציפי שדיברתי עליו הוא מרשם לחודש ימים בלבד, ההשפעה בגוף נשארת תקופה אחרי.

מצד אחד אתה קונה שתי חפיסות מרלבורו ומצד שני אתה מתקמצן על עצמך? לא מסתדר לי.

אני לא יכול להוציא 1000 ₪ במכה, אני פורס ל1000 תשלומים, תחשוב על זה.

תחייך ביז'ו!

Gn'f'R

פורסם

מצד אחד אתה קונה שתי חפיסות מרלבורו ומצד שני אתה מתקמצן על עצמך? לא מסתדר לי.

אני לא יכול להוציא 1000 ₪ במכה, אני פורס ל1000 תשלומים, תחשוב על זה.

לא לא, זה היה לפני כמה שנים, כיום אני קונה 2 קופסאות פעם בשלושה - ארבעה ימים אם לא יותר... גם כן מארלבורו (אבל FINE TOUCH GOLD או איך שאני קורה לו "הקטן הכסוף הזה")

אני מתנגד ללפרוס לתשלומים, אלא אם כן ממש צריך או שזה עסקאות כמו מנוי לחד"כ.

- By lifting money bags

פורסם

יש ימים. יש ימים כאלה שאתה יודע שיהיו מצויינים. הם יכולים להתחיל מחורבן, ועדיין אתה יודע שהם יגמרו מצויינים. המפרט שלהם לא כזה מורכב - מה שצריך בעיקר זה לא להצטרך. רק לרצות. לא להיות מחוייב ללכת, לא להיות מחוייב לחזור. לא להביא תוצאות, לא להשאיר חותם. פשוט סתם להנות, ועדיף עם חברים.

היום היה אחד כזה, טיול שלג עם כמה חברים שהחליטו שרוצים לרכב בשלג, על אופנועים ז״א. אני אין לי אופנוע, אמרו ינסו לארגן לי טרקטורון. אמרתי בכיף, מה׳כפת לי אני, מצידי רק לבוא לראות שלג. יצאנו. נחסמנו. ההוא עם הטרקטורון היה נצור. האופנועים על העגלה ואנחנו בחימום באוטו. גירדנו בראש. צריך למצוא שלג, אנחנו רואים אותו על ההר אבל אי אפשר לעבור, ואלה עם האופנועים לא רוצים להשאיר אותנו מאחור. צודקים, אנחנו חיוניים, כי כשהם רוכבים אנחנו מצלמים ואיך יאמינו להם אם לא יהיו תמונות.

עומדים, מגרדים בראש. מחליטים על שינוי כיוון ובדיקת איזור אחר. פתאום טלפון מחבר של אחד החבר׳ה. החלטתי לברוח מהמשרד ואני נוסע לטייל. איפה אתה? בדרך להרי ירושלים. מגניב, אנחנו כאן, יש לך שני מקומות ברכב? בטח. קובעים פגישה, האופנועים יורדים מהעגלה, אנחנו עולים לג׳יפ. מטפסים בשטח מבית שמש לכיוון צובה דרך יער הקדושים/נחל כסלון, השלג נהיה יותר יותר עמוק, אבל הדרך ברורה. נהג לא רע הבחור שנוהג אותנו, אני נהנה. בד״כ בשטח אני לא סובל לא לנהוג, הרוב המוחלט של בעלי רכבי שטח לא יודעים לנהוג בגרוש. זה לא נעים להיטלטל סתם. נהג טוב - אתה מרגיש מיד. ההם עם האופנועים - אוהו כמה שהם נהנים. כמה שעות של שיטוט בהרים, למעלה למטה, עצירות קפה, עצירות השתוללות, תמונות מטורפות, חבר׳ה טובים, מלחמות כדורי שלג, צחוקים ושום תחושה בכפות הרגליים. הר איתן, שלג עד המותניים. קצת שקיעות, קצת חפירות, קצת ענפים מתחת לגלגלים. בשלג קל לחלץ. חזרה לכביש, ירידה דרך אשתאול. הכביש מטורף היום! שלג בצדדים, קצת פניות רטובות, אירופה הקלאסית. עצירת התארגנות פרידה מהחבר׳ה עם הג׳יפ (היי). דווקא ארגנתי תיק עם בגדים יבשים, אבל שכחתי אותו ביאריס שחנתה אי שם. נו, ממשיכים יחף. כשהגענו ליאריס התברר לי שבכלל שכחתי אותו בבית. יופי. נוהגים יחף, חימום לרגליים. הפשרה. חלון פתוח וחימום לרגליים, סיגריה בפקק. אחרי יום כזה אני מוכן לחטוף מאשתו של אחי.

רופני, נעלי חי״ר לא עמידות בשלג, תתכונן. מצד שני המשפט הכי חכם שלי היום היה לחבר שקיטר על זה שהוא איבד תחושה ברגליים - תפסיק לקטר ותתחיל לשמוח, אם אין תחושה סימן שהתרגלת. וזה, זה משפט לחיים.

חזרה לעיר הגדולה והלא נצורה, מקלחת חמה, אוכל הודי אצל אצל אח שלי, ליטר גולדסטאר וחזרה לחרמונית ולספה. עוד לא מצאתי פרט אחד שלא היה במקום ביום המטורף הזה. זה היה ה״ואבן״ שלי להשבוע כנראה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אנלוגי אם אתה נוסע לרכיבה על טרקטורון למה אתה לא לוקח את החרמונית ?!

היום היה לי אימון שכלל הרבה זחילות בחול, החול היה קר ואחרי פעמיים כבר לא הרגשתי את האצבעות, מהדברים האלה פשוט מתעלם (בכלל יש לי יכולת לסנן כאבים אני יכול לקבל מכה ולהתעלם עכשיו זה מתחיל לכאוב)

חשבת שוב על הערב קרניבורים ?

דניקס ובמבה, מחכים לתמונות.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מנסיון בימים דומים, אני לובש את החרמונית כולי מבסוט ושמח חמש דקות, אח״כ חם מדי. היום התרוצצתי רוב היום בדגמ״ח וגופיה ארוכה דקה. מעיל סופטשל עלה וירד במידת הצורך. נצפו גם רגעים עם שרוולים מופשלים. היו איתי גם סווטשירט (שנלבש בהנאה בסוף) וחליפת סערה שנותרה ללא שימוש שלי, אם כי הושאלה לאחד הרוכבים שדאג לעצב אותה מחדש בעזרת אגזוז האופנוע. העיצוב החדש שכלל חורים דקורטיבים זכה להערכה אמנותית רבה במשך חמש דקות והושלך אחר כבוד לפח. לפחות הוא נרטב ברגליים הבן יונה. What goes around comes around.

אמנם תירצתי את אי הגעתי במיזנטרופיות זהירה, אבל האמת היא שאני עובד באותו ערב, ואפילו אם הייתי החביב באדם והיה מתחשק לי להראות את פרצופי הלא מגולח, אני באמת לא יכול. תהנו!

-------

כבר כתבתי כאן פעם שאני מת על מארק קנופלר. רובכם מכירים אותו מדייר סטרייטס, מאני פור נאת׳ין, בראדרס אין ארמס, סולטנס אוף סווינג וזה. מת עליהם כמובן, אבל זו לא הסיבה האמיתית.

זו אחת הסיבות, ומתאים מאין כמותו ללילה חורפי:

http://www.youtube.com/watch?v=6lJdPSahN-4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

איזה אלבום, גיליתי אותו מחדש הסופ״ש הזה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אקסודוס אתה בחו״ל לא ?

מחר אני מקווה להיכנס לדוניה רוסה ולדבר עם אורי (שאני מקווה שיהיה שם) לגבי מה עושים, מבטלים לגמרי, פותחים לפייסבוק או דוחים.

בנתיים הוא איפשר להתקשר למסעדה גם מחר, אז כל מי שמתלבט אם להגיע או לא תגיעו.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...