Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לוקו מה אני ייעשה שאני יסגור 28 ? אני לא אוהב לגובב מהאייפון.

לפחות תהיה לך אופציה לגובב מהאייפון הזה שאתה לא אוהב,

ומה היה לי בצבא?! היה לי טלכרט עם 120 שיחות ואף אחד שרצה לשמוע אותי מתבכיין.

חולגי,

לך יש פריבילגיה. אתה נמצא כאן מראשית ימיי הגיבוב.

Gn'f'R

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אנשי גיטרה, יש התקדמות אצלכם?

יש התקדמות מעניינת. לקחתי את עצתו של אנלוגי והחלטתי ללכת עם מה שמושך אותי.

מסיבה כלשהי אני תמיד נמשך לענתיקות, אז נסגרתי על איבנז מודל 92 סדרת TR, תואמת סטראט, שאפילו גוגל בקושי שמע אליה.

סגרתי עם המוכר שאני אקפוץ אליו בחמישי, ואני אפילו קצת מתרגש. :lol:

בינתיים מידלתי עבורה סטנד שאני מתכנן לבנות מעץ (יותר מידי זמן פנוי), ואשמח לדעתם. תמונות ועדכונים יבואו בהמשך.

1.JPG

פורסם

נראה פשוט ואלגנטי.

איך אתה מתכנן לחבר את הקורה האופקית לשתי החלקים שעומדים בזווית?

מתחדשת*

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם תחבר את 2 הצדדים של זה למשל בצורת X ולא עם החיבור המלבני הזה שיש שם עכשיו יכול לצאת לך משהו הרבה יותר מגניב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

התבססתי בתכנון על פרוייקט שראיתי באינטרנט ושיניתי את העיצוב, הוא הדביק הכל עם דבק לעץ.

אני חושב להדביק + לדפוק איזה מסמר לחיזוק כי אני לא סומך ב100% על הדבק (יודע שהוא אמור להיות יותר חזק מהעץ אבל המוח שלי מתקשה לעכל את זה).

את הקורה האופקית הריבועית אני חושב להחליף באחת עגולה, אבל אולי חיבור בX יכול להיות יותר יפה, אני אמדל גם אופציה כזאת(זמן לא חסר). תודה על העצה.

פורסם

נחמד! נראה טוב, אהבתי.

על הדבק אתה יכול לסמוך, אני מדבר מניסיון. גם אני לא סמכתי עליו, עכשיו אני כבר משתמש בו באופן כמעט בלעדי. לא נוגע לא במסמרים ולא בברגים, במיוחד לא בפרוייקט שלא נועד לשאת עליו משקל או עומס רב.

קישור קטן

, לכמה כח צריך כדי לברווז את הדבק הזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כמה זמן פנוי יש לנבייל'ה הזה!

אני בלי סאונד כדי להיות בטוח, אבל אם הוא לא מוכר בסוף איזה דבק שהוכיח חוזק מרבי, יש לו חוסר משמעותי בתשומת לב.

מתחדשת*

פורסם
לוקו מה אני ייעשה שאני יסגור 28 ? אני לא אוהב לגובב מהאייפון.

תשלח גיבוב בדואר רגיל ללוקו שיקליד את זה בשבילך.

או לפרנקוס שיתרגם לספרדית ויקליד לגיבוב.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

לא יעבוד, אפילו אני לא יכול לקרוא את מה שאני כותב.

בבית ספר השתמשתי בלפטופ.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
כמה זמן פנוי יש לנבייל'ה הזה!

אני בלי סאונד כדי להיות בטוח, אבל אם הוא לא מוכר בסוף איזה דבק שהוכיח חוזק מרבי, יש לו חוסר משמעותי בתשומת לב.

הוא לא מוכר. להבנתי, יש לו סדנה לעבודות עץ, כנראה כחלק מהתחביב הוא פתח עסק (יש שילוט מעץ לסדנה שלו איפה שהוא, שניתן לראות בוידאו אחר). שווה לצפות בערוץ שלו, אני מעריך את הבחור- יש לו אחלה ידיים וראש טכני.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

פעם נוספת אבקש את ייעוץ הגיבוב.

אני, כידוע לחלקכם, סיימתי לימודים בהנדסת מכונות ומזה כמה חודשים מחפש עבודה במקצוע שאותו רכשתי בעמל רב.

היום קיבלתי הצעה, מחברה גדולה אשר לא קשורה לתחום אותו למדתי, המשרה דיי משעממת ולא מושכת, התנאים יותר טובים מעבודה מזדמנת ופחות טובים משמעותית מעבודה במקצוע ונדרשת הסמכה של מספר חודשים.

המנהל שדיבר איתי מודאג (ובצדק) שאני אברח לו ברגע שאמצא עבודה במקצוע, וביקש לדעת האם אני רציני ובמידה שלא, שאמשוך את מועמדותי.

הוא נתן לי כמה ימים לחשוב על העניין. מבחינתי, ברור לי שכאשר תהיה לי הצעה לעבודה טובה במקצוע אני אעזוב את המשרה הנ"ל, ולכן החלטתי שאני אסיר את מועמדותי.

סיפרתי את זה למספר אנשים וחלקם הגדול טוענים שאני עושה טעות, שאני צריך ללכת לעבודה הזאת במקום לשבת בבית, לעשות קצת כסף ולהתפטר ברגע שיגיע משהו טוב יותר כי אני "לא חייב להם כלום" ו"הם היו מעיפים אותך בלי לחשוב פעמיים אם היו רוצים".

אני עדיין חושב להסיר את מועמדותי, אני בדר"כ פועל בהתאם למצפון גם כשזה אומר שאני נפגע מכך (היושר שלי הוא הסיבה שקשה לי למצוא עבודה זמנית), מצד שני נראה שזה לא מקובל בחברה.

האם אני חיי לפי עקרונות שחלפו מהעולם? או שאני צריך להחליף לחברים מצפוניים יותר? מה אתם הייתם עושים?

פורסם
תעבור על הכותרות.

ולא מקובל להעדר 20 עמודים.

עברתי על הכל. הגיבוב הוא דבר מדהים. זה לא יאמן איך אתה יכול להיעדר כל כך הרבה, ואז לחזור ולפספס המון וכלום בוא זמנית. יחי הגיבוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ליורי - אני חושב שהחברים שלך צודקים ואתה צריך להיות קצת אנוכי במקרה זה, לטובת עצמך (כלומר - אם אין כרגע בנמצא עבודה יותר טובה ואתה מחפש גם הרבה זמן - לך על זה). אם תמצא עבודה יותר טובה/מתאימה/מתגמלת - תנסה להחליף.

ישנה גם אפשרות שלישית - לאחר תקופה מסויימת (אולי אתה יכול לבקש זאת מהמעסיק אם תחליט להתחיל לעבוד שם) -משכורתך תועלה (ואולי גם יקדם אותך בתפקיד. כן - קראתי שאתה חושב שזו עבודה אפרורית, אבל אולי תתכנה בכל זאת הפתעות טובות, למרות אי התרשמותך מהמשרה הזו).

alfa 156 2.5.

פורסם
עברתי על הכל. הגיבוב הוא דבר מדהים. זה לא יאמן איך אתה יכול להיעדר כל כך הרבה, ואז לחזור ולפספס המון וכלום בוא זמנית. יחי הגיבוב.

בדיוק כמו סדרות הטלויזיה שאשתי מקפידה לצפות בהן בזמן הגיהוץ. או כשהגיהוץ נגמר. או סתם אחרי שהיא חוזרת מהעבודה.

ואחרי זה היא מתלוננת שאני קורא את הגיבוב ב-CF.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...