Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רופני, נסענו עם הגיפ עד למקום שהכביש היה קפוא לגמרי והגיפ התחיל להחליק.

חנינו בצד, עלינו על הר קטן, הליכה של כ15 קילומטר, ירדנו מהצד השני, וחזרנו ברגל לאוטו עוד כ5-6 קילומטר, על קרח.

נפלתי הרבה :)

אבל היה ממש כיף, מאוד נהניתי ולשאוף אוויר נקי מההרים, אח ההרגשה.

אגב מצאתי גם מים בהרים שזרמו לכל אורכו, אני לא יכול להסביר איך הטעם שלהם.

אגב למטה היה כמינוס 3 ולמעלה לא יכלתי לבדוק אבל אני מאמין כמינוס 5.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חשבתי זה קוליסים של שתי מריצות.

נראה מגניב לגמרי. אגב, 15 ק״מ זה לא הר קטן :).

אני מחר הולך לממש את ההבטחה לטיול טרקטורונים שלא קוימה ביום ראשון. שלג, בוץ ושות׳. מבסוט.

החבר׳ה אומרים שיש עליה מושלגת לגמרי שהם לא הצליחו לעלות היום, והולכים לנסות מחר. נו, נשמע כמו משהו שאני הייתי עושה. אסביר להם שמה שלא הולך בגז הולך ביותר גז.

אגב מים מההרים, אנקדוטה אמיתית - בניו זילנד במקום לסחוב מים, רבים מטיילים עם כוס מתכת תלויה על הצוואר. רק האמריקאים הולכים עם הבקבוקי פלסטיק המטופשים שלהם.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

דניקס, תבלה בנעימים! (מה לגבי רומניות? ).

רופיני, עכשיו כשהפרוייקט מאחורייך אתה יכול לגשת לפרוייקט חדש: "מפגש גיבוב".

אנלוגי, עדיין 1600 זה מחיר טוב. מקסימום תתאכזב ממנה ואני אקנה אותה ממך ב800.

Gn'f'R

פורסם

אני ? תארגנו את זה אתם.

תעשו לי מסיבת גיוס, על האש אצל דניקס (רק תזמינו את דיויד כדי שיהיה לי טרמפ [אגב דיויד אח שלי אומר שאתה נוהג אחלה]).

ותביאו לי את המתנות (אנלוגי יביא את המעיל ואת ה205, וכל אחד יביא את החלק מהארגז כלים שלו).

אנלוגי תגיד אתה לא עובד ? מתי יש לך זמן ללכת לשלג ? אני הייתי מתוכנן לנסוע מחר אבל לאח שלי יש איזה מבחן, כנראה שזה יקרה (וכמו שאני מכיר אותנו לא נצא או שנצא מאוחר ולא נראה כלום) וזה אמור להיות בשבת, עם ככככככל עם ישראל, בהחלט כיף גדול.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אתה לא קורא? היום עבדתי כמו סודני, אפילו עליתי לירושלים. לא יפה.

אני פרילנסר בתחום שכמעט בלתי אפשרי בו למלא את כל ימי השבוע בעבודה, אז לפעמים יש לי יותר מדי זמן פנוי, זה משתנה לפי תקופות, ותיכף ישתנה סופית לעבדות מלאה. שמח מאוד מזה.

חוץ מזה אמרו חז״ל או מפלצת הספגטי, מי שעובד בשלישי מטייל ברביעי, או משהו כזה.

חוץ מזה 2, יש איזה סיכוי שהטיול של ראשון והטיול של מחר יובילו לעבודה, אז אפשר לקרוא לזה שלח לחמך, או הוצאה מוכרת, או גיבוב תירוצים ללמה זה בסדר לפנות יומיים בשבוע רק כי יש שלג.

ר. פרסקי

פורסם

קראתי (האמת שיותר רפרתי) אבל אחרי שקראתי שוב הבנתי שהיה לך יום עבודה ארוך, מישהי עצבנה אותך ונרגעת מהר.

שום דבר על סודנים.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אני שמח למצוא שותפים לתחביב אימוץ הגיטרות הישנות, בעיני כלי שניגן הרבה שנים יש לו זיכרון.

ברור שלא מצאת מידע, מדובר על סדרת RT. חפש, תופתע.

כשאתה גומר את הסטנד, ואני ממליץ על ריפוד ספוג קשיח כלשהו לנקודות שנוגעות בגיטרה, ומוודא שהגיטרה יציבה ולא נופלת, תכין לי ארבעה בבקשה. נראה מגניב.

לא לא, בהחלט מדובר בTR, כמו בתמונה בלינק רק אדומה. דגם לא נפוץ שאין עליו הרבה מידע.

http://i54.tinypic.com/24o94s9.jpg

בעניין הסטנד - הספוג יודבק והזמנתך נרשמה במערכת.

פורסם

רוצה סיבוב וולסטר ?

האמת זה מוזר לעבור מאוטו גבוה (כמו הרנו) לאוטו נמוך כמו הוולסטר.

איזה יום בעבודה אחרי יום שלם על טרקטור (באותו יום זה היה אחד הגדולים) עברתי לקורולה ישנה, מגובה של בערך גג של ג׳יפ וגובה שאני מוריד את היד ואני נוגע בכביש.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לא לא, בהחלט מדובר בTR, כמו בתמונה בלינק רק אדומה. דגם לא נפוץ שאין עליו הרבה מידע.

http://i54.tinypic.com/24o94s9.jpg

בעניין הסטנד - הספוג יודבק והזמנתך נרשמה במערכת.

וואלה מעניין, ראיתי ש-TR היא סדרה של גיטרות באס, וכן ראשי תיבות של הצבע Transparent Red. חוץ מזה באמת אין יותר מדי מידע על הסדרה.

סיקרנת :).

ר. פרסקי

פורסם

אגב מים מההרים, אנקדוטה אמיתית - בניו זילנד במקום לסחוב מים, רבים מטיילים עם כוס מתכת תלויה על הצוואר. רק האמריקאים הולכים עם הבקבוקי פלסטיק המטופשים שלהם.

אולי תכתוב קצת על הטיול בניו זילנד?

על האש אצל דניקס (רק תזמינו את דיויד כדי שיהיה לי טרמפ [אגב דיויד אח שלי אומר שאתה נוהג אחלה]).

אני לא יודע בן כמה הוא אבל רואים את הניצוץ של החיבה לרכב בעיניים...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

רואים ניצוץ לבשר אולי... ובטח שהוא אומר אחלה נהג, אחרי שהוא ראה אותך נוהג :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...