Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פייר? אני מה זה מאוכזב מכם. אתמול קיבלתי את תואר "מגובב הפורום" ווואלה, לא קיבלתי

מכם גיבוב פרגון אחד. העיקר שאני מפרגן לכם תמיד.

קח מותק.

http://www.youtube.com/watch?v=C5OoQadZTPk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

haters will hate

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לזכר גיבוב הקאברים שעולים על המקור, לדעתי זה יותר מוצלח (ונדמה לי גם הכי מוכר):

http://www.youtube.com/watch?v=jxyU4W8iyeI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אכן :)

רק כשיש לי מצב רוח "טרולי", כמו היום.

אם מתחשק לך להיות באמת טרול אני מציע לך לנסות את החומר באתר "מקושרים". תענוג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לוקו רצית מפגש גיבוב ? יאללה, אני עושה טבלה.

איפה ? במרכז איפשהו (כדי שכולם יבואו, בדרום אף אחד לא יגיע) או אצל דניקס.

מתי ? בפברואר (שבת ?)

מי ? מגובבים מכל הצבעים והמינים.

מה ? על האש.

רשמ"צ:

- מנגל + פחם

- בשר (יש דרישה לכשרות מסויימת ?) פחות סטייקים, יותר לכיוון נקניקיות.

- שתייה.

- סלטים.

- פיתות.

- כיסאות.

https://docs.google.com/document/d/1KqfSDdORbOMla-wB5ORLrrN7CNz9J_Fc9DR6x0rBwvQ/edit

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

רופני, הסתבכתי עם הטופס. תסדר לי שם את העניינים עד שאני אגיע למחשב נייח.

אני מוכן להגיע מקסימום עד תל אביב, אני אביא כל מה שאצליח לגנוב.

Gn'f'R

פורסם

ערב טוב לכולם.

תכירו את מייק. בחור עם שאיפות גדולות בחיים אשר בכל רגע נתון רואה את עצמו כאדם מצליח גם כלכלית וגם אישית.

אני הכרתי אותו איפה שהוא בכיתה ו', כאשר נשאלתי על ידי אימי " מי אסדר לך את החדר כשתהייה גדול? " מייק התפרץ וצעק " אצלי בבית תהייה משרתת! ". באותו הרגע אני אישית לא הבנתי מאיפה הגיע היציאה הזאת, אך הבנתי שהוא (מייק) לא יעזוב אותי כל כך מהר.

מאותו הרגע התחלתי לדבר המון עם מייק כאשר שנינו מנוגדים בכל מה שקשור לניהול חיים.

אני אדם מופנם, יסודי בכל מה שקשור לכלכלה ומנהל את החיים כפי שמלמדים אותנו מגיל קטן. לאומת זאת מייק תמיד מגיע עם רעיונות יצירתיים ועם חשיבה מחוץ לקופסה.

בפנימיה בהיותי חנוך בכיתה ח' ולא כל כך מקובל בשכבה, דבר שמאוד הפריע לי אישית ומנטלית כי בתוכי הייתי מקנא בכל אותם ילדים שהיו עושים שטויות והחברה האלה שפשוט מתחברים ואהובים על כולם ולכן פניתי למייק.

איכשהו אני מצאתי את עצמי קונה בשוק 2 קילו ממתקי גומי ב-17 ש"ח לקילו ומפזר אותם לקופסאות ומתחיל למכור לכל השכבה במחיר זול מהקיוסק ומייד הופך להיות הדבר המדובר והמבוקש בכל הפנימיה. עד כדי כך שאחרי שבוע בעל הקיוסק התלונן למנהל וסגרו לי את העסק הראשון שלי :evil:

היו תכופות שחשבתי שאני משתגע ומדבר עם מייק יותר מידי בכל מה שקשור להחלטות כי כפי שאומרים "דיבור עצמי מצביע על דרגה ראשונה באי שפיות" אבל לא יכולתי להפסיק.

אני ומייק נהיינו פשוט חלק בלתי נפרד כאח ואחות שניהלו דיונים עמוקים וקיבלנו החלטות שאם אני מסתכל על החיים עד עכשיו אני יכול להגיד שקיבלנו החלטות טובות. הסתדרתי עם עבודה טובה (היום עצמאי), הקמתי משפחה שהרבה אנשים היו מקנאים בה ואיכשהו אני לרוב מוצא את עצמי מבסוט עורך ניהול של החיים כרגע.

היום אני שוב נמצא על לפני גשר מתנדנד שאולי בתקווה שבצד השני ימצאו עוד כמה חלומות שאני מנסה להגשים. אך כרגע המצב הוא כזה שאני חייב לקבל החלטה לא פשוטה יותר מאותה החלטה מלפני שנה.

לפני שנה מייק השתלט עלי שוב לקחתי החלטה מאוד גורלית ועזבתי משרה טובה עם שכר טוב (שוב אני לא הייתי בחיים עושה מהלך כזה) לטובת הקמת עסק מאפס שהיום מביא פרנסה לא רעה. במיוחד עם לקחת את הזמן הפנוי שיש לי והגמישות שקיימת אצלי ושלא נדבר על זה חלק מהעבודה זה להיות סוג של "אח הגדול" של המון אנשים במדינה, אפשר להגיד שההחלטה הייתה טובה מאוד ואני מודה למייק עד היום שהוא ממשיך להאמין בי שמתישהו בעתיד הקרוב נגיע למקום טוב יותר עם חירות כלכלית ואושר.

אז זה על קצה המזלג על החיים עם מייק.

*במידה ואני משוגע אז תבינו אותי ואל תשלחו את הפרטים שלי לאיזה פסיכולוג. :-P

רופני- אני לא מוצא את הרכב או יותר נכון הוא לא נתפס בקשר עין איתי. אני מחר אעבור ליד המקום העבודה שלו ואולי יתמזל המזל ואתפוס אותו שם.

החיים הם כמו....

פורסם

לא נכון, "דיבור עצמי" מעיד על בריאות נפשית תקינה לחלוטין. זה מוכח שזו פעולה משחררת ויעילה

למערכת הנפשית.

נשמע מאוד מסקרן העיסוק הנוכחי שלך.

Gn'f'R

פורסם

V לא הבנתי במה אתה עובד, בקשר ל205, כן כן, לא לא. לא צריך בכוח (אם אתה עובר שם, מצויין אם לא חבל על הדלק).

לוקו רק תכתוב מה אתה מביא, מישהו מתכוון להגיע בכלל ?

רז לפתוח שרשור חדש ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בין אם אתה מגובב לעצמך או בפומבי הרי שזו פעילות שמורידה לחץ, אל תפסיק.

אני מאמין שהיחסים שלך עם מייק הם הדרך שלך לשחרר את עצמך מהאיזור הבטוח שלך, מייק מושך אותך החוצה ואתה ממתן אותו ובכך שומר על ריאליות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

רופני, אני אשמח אם תשנה את זה לאיזה פאב או משהו בסגנון. קומזיצים אני עושה כשיש בחורות בסביבה.

אבל אני זורם עם מה שתחליטו.

Gn'f'R

פורסם

היום שמעתי את הייבוש הכי משעשע ששמעתי בזמן האחרון:

רכב עומד באמצע הרחוב שלי, אין אף אחד בפנים. מאחוריו מגיע איזה ערס ומתחיל לצפצף. בחורה מגיעה בריצה לכיוון הרכב, והערס צורח ״מה את עומדת באמצע הכביש, מה את זונה?״ עונה לו הבחורה בקוליות ראויה להערכה ״כן, 50 ש״ח מציצה, רוצה״? ערס שקט כזה לא ראיתם מעודכם. גאונה.

מרוטות, דפוקות וזולות. ככה אני אוהב אותן.

את הגיטרות שלי. אולי זה בגלל שאני לא מנגן מי יודע כמה, וקצת מפחד מכלים איכותיים שכאילו אני לא מספיק טוב עבורם. אף פעם לא התאמצתי כדי להשתפר בנגינה, אני פשוט מאוד נהנה לנגן. אין לי כישרון מתפרץ, אם כי יש לי קצת הבנה מוזיקלית שעוזרת. בקיצור, אני עצלן שלא אוהב להתאמן ומסתפק רוב הזמן בלנגן עם עצמי ולשיר, וקצת לחנטרש אלתורים עם איזה דיסק.

השיפור הכי גדול שהיה לי בנגינה היה אחרי הצבא. הצלחתי לחתוך לעצמי גיד באצבע, הזאת שקוראים לה אצבע, של יד שמאל. עברתי ניתוח, אבל היא לא חזרה לתפקוד מלא, ולא תחזור. היו ימים שלא חשבתי שהיא בכלל תזוז. תפסתי גיטרה והכרחתי אותה לעבוד. לא הייתי מוכן לוותר על הגיטרה. ניגנתי שעות, מתוסכל מכך שאני לא מצליח, אבל ממשיך לנסות. לאט לאט חזרה קצת תנועה, ובטח גם שיניתי קצת הרגלים כדי להתרגל למצב (זה היה תהליך, אני לא יכול להצביע, תרתי משמע, על השינוי). אז אמנם טכנית לא אהיה גיטריסט גדול אף פעם, כי יש דברים שאני פשוט לא מסוגל לעשות איתה, אבל השתפרתי מאוד וגיליתי חיבור עמוק מאוד לגיטרה שממשיך עד היום.

מרוטות, דפוקות וזולות. ככה אני אוהב אותן.

למשפחה הצטרפה היום חברה חדשה, ה-Givson. תכל׳ס היא עוד לא חלק מהמשפחה, בינתיים היא סוג של חתול רחוב שנותנים לו מים. היא מרוטה, מזייפת, בנויה ממש רע - ויחד עם זאת יש בה איזה קסם מטופש. תמונה מחר, אין לי כוח לקום עד הדימר של האור, ואז להעמיד אותה על סטנד, להוציא מצלמה... טוב לי ליד התנור ספירלה.

למה אני אוסף ג׳אנק שניה לפני שאני עובר דירה - אלוהים יודע, יש לי בעיות. מה אני יכול לעשות - מרוטות, דפוקות וזולות. ככה אני אוהב אותן.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...