Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי למהרה,כביש בגין,אני יוצא ל443 ומקווה לטוב

הכוונה היא אני בפקק במעלה,ל443 אגיע עוד שעה ככה..

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני נוסע במהירות שיא של 9קמ"ש!!!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אני יוצא עכשיו מכיוון פרדס חנה לתל אביב.

צריך לדאוג מהפקקים או משהו?

לא.

דיויד, הגיעו עם נקסן שנגמרו מזמן, הוחלפו לגודייר לפני כ-10 חודשים, שגם נגמרו (לקדמיים עוד יש טיפה בשר), ותכף גם הם מוחלפים. אני עם הרכב שנה וחצי.

תפוח, תאפס את מד ממוצע הקמ"ש, ותגיד לנו מה הממוצע לאחר מכן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יששש! נזכרתי שלקחתי תפוח,זמן לארוחת צהריים :)

קניבליזם!

hot_dog_45275.jpg

דיויד, הגיעו עם נקסן שנגמרו מזמן, הוחלפו לגודייר לפני כ-10 חודשים, שגם נגמרו (לקדמיים עוד יש טיפה בשר), ותכף גם הם מוחלפים. אני עם הרכב שנה וחצי.

10 חודשים גמרת צמיגים? מתפרע הא?

כמה שילמת על הגודייר?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מהרגע שנפתח ועד הרמזור ממוצע 138...

פורסם

610 לצמיג + התקנה. יחסית טריים (9 חודשים). מידה 215-45-17. מה שכן, על רטוב הם עושים עבודה טובה יותר מיבש (כלומר, ביבש ברור שהם אוחזים יותר, אבל לא ציפיתי לאחיזה גבוהה כלכך על רטוב, וכן ציפיתי ליותר אחיזה על יבש). היעד הבא כנראה R1R או פדרדל 595RS-R, כי מישלין PSS עולים המון וסתם אובר קיל לרכב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בבית סוף סוף!!!!

הנה 2 תמונות שממחישות כמה המצב היה עגום :(

photo (3).JPG

photo (2).JPG

פורסם

סיבה למסיבה. אבא לקח את האוטו לפני כשעה, מתקשר עכשיו ואומר שיש פנצר בצמיג האחורי. נו טוב, עוד סיבה להחליף אותם כבר.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הוא יצא להשתין או להתפלל?

זה נראה כאילו הוא משתין כדי להמיס את השלג.

בימים כאלה אסור לצאת מהבית, רק למטרות בילוי. מה אכפת להם לחוקק כזה חוק? במילא אין לנו כאלה ימים כמעט בכלל וזה לא שהישראלים עובדים פחות שעות בחודש מהארופאי הממוצע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הנה עוד כמה תמונות מהפקקים

הנה מה שהלך בצמתים,

ועוד עורק עמוס במיוחד,

וזוג איביזות שצילמתי גם בפקק.

photo (1).JPG

photo (4).JPG

photo (7).JPG

• תוכן חדש...