Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאכלס הכל בזכותי. אנשים מגגלים שומאכר, ומוצאים אותי בגיבוב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האתגר האמיתי,כביש עין כרם שיורד לכיוון בית שמש :)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

במחשבה שנייה,יש לי זמן לגובב.ייקח לי קצת הרבה זמן להגיע לשם.

אנשים נדחפים,צופרים,לא שומרים מרחק,אף אחד לא שם ז*ן על רמזורים.

איך הניסאן מושכת,תענוג :)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

נגמרה לי החבילת גלישה,מבטיח להעלות כמה תמונות כשאגיע הביתה!

כוס עמוקקק הכל חסום...

פורסם

תגובבו קצת...

משעמם לי!!!

פורסם

תן חפירה עם הניסאן קצת, תן איזה דריפט, תנתק בקרות, תעשה משהו!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לתוך הרכב שלפניי?

אני אגיע הביתה תקבלו תמונות של ירושחים המושלגת

פורסם
תן חפירה עם הניסאן קצת, תן איזה דריפט, תנתק בקרות, תעשה משהו!

רק אל תשכח לצלם

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

איך בדיוק?אני בתוך האוטו...

צילמתי את הפקק שתבינו מה הולך פה

פורסם

עזוב את הפקק הזה, תסתובב, גם ככה בשעה - שעתיים - ימיים הקרובים אתה לא תגיע הביתה, תמצא איזה מגרש חניה ריק, שים את המצלמה\ סמארטפון על הגדר שהיא מצלמת ותתחיל לעשות שטויות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אין לאן לזוז,אני באותה נקודה שעה וחצי כבר...

מקווה לחזור לבית של ההורים בשעתיים וחצי הקרובות,והוא במרחק הליכה...

פורסם

לו היו לי הנעה אחורית ו-300+ כ"ס...

וואלה, היום שמתי לב למשהו שהייתי בטוח שלא יקרה, אבל קרה. הצמיגים אוחזים מעולה בגשם! אבל האחוריים גמורים, כל פרובוקציה קטנה שאני מנסה לעשות, לא עוזרת לי והזנב נשאר נטוע. הצמיגים הם גודייר F1 אסימטריק 2.

נראה, אח"כ אנסה יותר טוב :lol:

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...