Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה שאני ממש מפחד להיתקע ללא עבודה, ואני צריך להחזיק את הרכב גם..ויש חברה בנוסף.

אני דיי אוהב את העבודה, התנאים חרא. אני דיי מגשש כדי למצוא עבודה ולא מוצא משהו נורמאלי.

הבום כנראה יקרה אחרי שאני יחזור מהחופשה של שבוע הבא, ויעשה לי צרות עם הימי חופשה שמגיעים לי,

כן אני פחדן, לא יכול להתפטר ככה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

איך אני יסע לשם ? אין לי אוטו, אם אני נוסע עד לשם אני רוצה לדעת שהאוטו במצב נורמאלי (לפחות).

דניקס, הוא כבר יודע שאתה בחופש שבוע הבא ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
הבעיה שאני ממש מפחד להיתקע ללא עבודה, ואני צריך להחזיק את הרכב גם..ויש חברה בנוסף.

אני דיי אוהב את העבודה, התנאים חרא. אני דיי מגשש כדי למצוא עבודה ולא מוצא משהו נורמאלי.

הבום כנראה יקרה אחרי שאני יחזור מהחופשה של שבוע הבא, ויעשה לי צרות עם הימי חופשה שמגיעים לי,

כן אני פחדן, לא יכול להתפטר ככה.

אל תתפטר עד שאין לך עבודה מקבילה או טובה יותר בקנה, אל תעבור מטכנאי PC וכו' להיות מסדר ירקות ברמי לוי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יאפ, הודעתי לו, מהתגובה שלו עולה המסקנה שכנראה לא מתכוון לשלם תימי חופשה,

אני : אני טס עוד שבוע וחצי לרומניה,

בוס : יפה, מגיע לך את האמת, לכמה זמן ?

אני : ראשון עד ראשון.

בוס : יפה, (כולו מבסוט ששבוע עבודה ירדו מהשעות)

יש לי כבר צבורים כ10 ימי חופשה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
ואתה אומר את זה בתור בעלים של מלכת יופי על 4 ?

הפנדה יפה כששמים לה ג'אנטים ולא טאסות :cry:

גם אני הייתי לחוץ אוטו לפני הצבא למרות שממש לא הייתי צריך, קניתי פיאט אונו אדומה ב4000 שקל דהוייה לגמריי (ממש וורוד זה היה) ועם פוליש ווקס אצל מישהו נהיה לה אדום של פרארי.

הוספתי לוח שעונים משוכלל עם שעון סלד.. המזגן בקושי עבד, חימום תיקנתי, לא היה נעילה מרכזית לא חלונות חשמל, היה צ'וק, שזה הכי שנאתי בעולם.

בקושי נסעתי עלייה יחסית אבל גם ההשקעה היתה ממש קטנה ומכרתי במחיר שקניתי והבנאדם שקנה נסע עליה מלא וזה היה מן הסתם האונו הכי אמינה בארץ אחרי שהיא עברה אצלי ואצל אבא שלי :)

בקשר לאיך להגיע לשם, או יותר נכון אם להגיע לשם, למה שלא תבקש מהמוכר שישלח לך תמונות טובות באימייל?

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

איזה מזג אויר תענוג,

הרגעים האלה שקר אבל לא יורד גשם.

הלוואי ככה כל השנה.

טוב בארץ.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • אחראי פורום
פורסם

רופני, ה-1600 צריך לבדוק, לדעתי הן הגיעו רק אוטומטיות לארץ.

אז שלוש אפשרויות: או שאני טועה, או שזו השתלה של 1.6, או שעברה הסבה לידני.

עוד אופציה, סתם טעות כתיב.

מעבר לכך, הג׳אנטים אולי לא מקוריים אבל הגיעו מהיבואן.

יא וואראדי, כבר עכשיו 5 מעלות פה. צפי לשלג בלילה. sweet.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ערב טוב לכולם.

רופני, תבקש ממנו עוד תמונות במייל.

אם יש יום שאני רציתי לגובב אז זה היה היום. אלא שהיום כאשר אני מתעורר בבוקר אני חש כאבי ראש בצד שמאל מחרידים, עד כדי כך שאני לא יכול לסובב את הראש לשום כיוון.

על כל תזוזה אני חוטף זבנג לכיוון העין והרגשה כאילו איזה שדון החליט לשחק במחלקת עצבים במוח.

חשד: סינוסיטיס עצבני בגלל שהאף סתום.

בקושי יכול לכתוב או לדבר.

מתפנה עוד שעה למיון תאחלו לי בהצלחה :cool:

החיים הם כמו....

פורסם

אנלוגי,

מתי אתה מקבל את הgivson?

לא ברור בדיוק, כשחבר שלי יבוא לבקר במרכז (דרומי). הוא מנסה לצמצם ביקורים אצל אימא שלו, האמת אני מבין אותו. היא משוגעת לגמרי. הוא אמר לי שאני יכול לקפוץ אליה ולקחת את הגיטרה, אמרתי לו שישכח מזה, אני לבית שלה נכנס רק איתו, אחרת היא תושיב אותי לקפה ותקדח לי במוח שעתיים.

חזרתי מסיבוב ברחבי ת״א, אני מטורף על המזג אויר הזה. גשם לפרקים, מה שמכתיב הפסקות סיגריה. לא לקחתי מטריה יש יש להן נטיות אובדניות בימים כאלה. כמה ראיתי מתאבדות היום! זה כל פעם מצחיק אותי מחדש.

הלכתי לקנות מעיל, סבב חנויות, השוואות מחירים מול חו״ל וקללות של אימאימא של המתמחרים בחנויות. בסוף מצאתי משהו זול מספיק ושנראה טוב, חברה לא מוכרת (לא מופיעה ברשת חוץ מבחנויות ישראליות, ובמחיר יותר יקר) אבל על הזין שלי, נראה שיעשה עבודה טובה.

הולך להכין מרק עדשים חורפי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מעניין איך היא תשמע הגיוסון הזו..

אם יש יום שאני רציתי לגובב אז זה היה היום.

מתפנה עוד שעה למיון תאחלו לי בהצלחה :cool:

יש ימים מיוחדים לגיבוב?

דווקא במיון תמצא שפע זמן לגיבוב. תרגיש טוב!

עוד שלוש שעות ואני בבית!

Gn'f'R

• תוכן חדש...