Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רופני, בגילך היינו שונים, אליה זוכר הוא היה שם לצידי....

y7e8e5y2.jpg

גיל 17, מגרד כסף וקונה ב.מ.וו 2002tii, לא היה לי מספיק, הוא רצה 10 נתתי 6 מזומן ועוד כמה תשלומים. הרכב עמד 6 שנים.

ביצים? יותר כמו טמטום. והתלהבות של ילד קטן.

אפילו ידית הילוכים לא הייתה ברכב. תפסתי את המוט הקטן (2 ס"מ) שיצא מהרצפה עם ג'בקה. וככה נסעתי, 6 שנים בלי טסט וקרעתי את איילון. אז זה היה מתסכל, בעיות שהיום אני פותר ב5 דקות אז לקחו לי שעות, ימים.

תקנה כבר 205, תאנוס אותה ותהנה.

אליה היה מגיע אליי עם חיפושית, היינו מטיילים בבת ים.

אפילו עם הAX האדומה הוא היה אצלי.

ועם הוולבו סטיישן של ההורים.

גם אצלו הייתי, קצת אחרי צומת בית ליד. אליה אתה חתיכת טיפוס. ואני אוהב אותך!

אז כשהיינו ילדים....

פשוט עשינו.

זוכר את ה164 ? עם 2 הקרבורטורים המעצבנים?

עם הסלון שהגיע מביואיק?

כשרוצים עושים.

8e4u8u5e.jpg

בגיל 20 קניתי אסקורט, שנת 68.

עוד רכב שעמד כמה שנים בלי תזוזה.

והיא הייתה יפה.

בעיות? היו מן הסתם.

gyjugunu.jpg

עידן.ב.מ שלא מגובב משום מה, ליווה אותי בכבוד עם הפיאסטה שלו.

הוא ראה מהי תושיה.

הלך מנוע? יאללה, נדחוף את הרכב בשביל גישה בין בניינים, נרים אותה עם הידיים ונסובב אותה איפה שאין מקום לסובב עם ההגה.

מתחת לברזלים שמחזיקים את החבל של הכביסה שמנו אותה.

קשרנו חגורת בטיחות למנוע והקמנו לגובה, דחפנו את האוטו אחורה והמנוע ירד לרצפה.

ranuzapu.jpg

תורמת נמצאה בהרים ליד ירושלים, קבורה באדמה.

אז מה מונע ממך לקנות מאתיים וחמש?

מה?????

תקנה, אל תהיה רק חבר בפורום רכב, תהיה חבר בפורום עם רכב.

tevedave.jpg

jube7eja.jpg

ואל תדאג, הפיג'ו הקטנה קלה לתחזוקה.

פעם קניתי בארץ אופנוע שנשרף.

נראה לך שידעתי למה אני נכנס?

לא מניע, כל החוטים שרופים.

אז היה קשה למצוא משהו באינטרנט, אבל קניתי.

4uperytu.jpg

ברטוב הוא היה נראה כמו אופנוע.

פירקתי הכל, למדתי הכל מלהתעסק איתו.

banygu9e.jpg

הרכבתי, צבעתי, נסעתי.

yry2uteh.jpg

יש לך פה כמות עצומה של מוחות שתסייע לך, פשוט אני לא יכול לשמוע 205 יותר, לא יכול!

או שאתה קונה 205, או שאני שולח כסף למישהו בארץ שיקנה את כל ה205 הקיימות וישרוף אותן.

haters will hate

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זו שאלה טובה. תשובה מפורטת לא תקבל ממני, כי זה באמת כואב לי לדבר על זה. בשלוש מילים - כנראה אני פחדן.

תגיד בנצי, יש לי שאלה שאני חייב לשאול: מה יש לך נגד אמריקה? אתה נוסע בקוריאנית או גרמניה, רוכב על יפני ואוכל בעברית. אני שואל ברצינות, לא נפלת בקסמי התוצרת המקומית?

אני חולה על אמריקה.

אוכל המון אמריקאי, לפעמים מתלהב בסופר כשאני רואה ישראל, לא בגלל משהו מעבר לציונות (וכמובן מחייך כשאני מבין כמה פראיירים בישראל כי פה עם המשלוח, ההפצה והבטיח, זה יותר זול מבישראל).

הטנדר אמריקאי, היו גם מכוניות אמריקאיות רבות.

הבירה (בלו מון לרוב) היא מקומית.

u7yve9u9.jpg

qe3u3esu.jpg

aqagepe5.jpg

למי שפוחד. פה יש מקומות כמו ישראל, אפילו לא צריך אנגלית.

אני מרגיש בבית.

haters will hate

פורסם

פאק, הברגים הארוכים של הכיסא בב.מ.וו...זה מה שקופץ לי לראש..:lol:

אני מקיים לילה לבן על מנת להיות עייף מחר בערב ולסדר לעצמי את השעות ההזויות שלי. לא שזה באמת יעזור אבל יאללה. יש גם איזו משימה על הבקר שאין סיכוי שאני אבצע אם אני אלך לישון עכשיו..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

הפעם האחרונה שממש נהניתי מנהיגה הייתה בחורף שעבר, ביומיים של השלג. הייתי צריך להיזכר בעקרון של לחפור בהילוך שני ע"מ להגיע לאספלט, ובצורך לעשות כל פעולת היגוי ובלימה שעתיים וחצי לפני שנראה שצריך; ברגע שנכנסתי לזה זה היה פשוט תענוג. ומעייף בטירוף! אגב, זה קרה באפלאוז 92' "גריטה-אדישן"..:twisted:

1358265268699.jpg

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

מזוכיזם טהור

אני מכור לביצה הישראלית, אני מכור לגיבוב הודעות שמהווה את הראי הטוב ביותר לביצה הזו.

אני מכור לקושי, אני לא מכיר דבר אחר. אני לא אדע כיצד אסתדר אם אקום בבוקר בתוך בית גדול מאובזר ויפה,

אכנס לרכב פגז ואסע למקום שאני רוצה להיות בו. זה יהיה לי מוזר מידי.

קמתי בבוקר אל חדשות בדבר הסערה המתקרבת, התחלתי למגן את הבית. מידי שנה ביתי סופג נזקים מסערות כאלו.

קיפלתי וכיסיתי את ריהוט הגן, העברתי את מלונת הכלבה למקום בטוח יותר, ארגנתי מקום לכלבה בבית לימים הקרובים,

הזזתי את הרכב מעמודי חשמל העלולים לקרוס, הכנתי נרות ומצת למקרה של הפסקת חשמל ואני יודע שעדיין אספוג נזק כלשהו.

בכל מקום אחר בעולם יהיה לי טוב מידי מכדי שיהיה אמיתי.

http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&RecordID=410741c8f6c87053c7020a56c08cb998f9a&SalesCatID=4&Code=210ec494421827bac5f7234eedae39c3

ועכשיו אני אלך לשלם את חשבון החשמל כי אוטוטו מנתקים אותי.

עריכה:

במשך כמה דקות רשמתי עוד פסקה בעריכה ואז ראיתי שאני על "קאפס לוק", ויתרתי...

Gn'f'R

• אחראי פורום
פורסם

מגבבים מגטררים יקרים,

אבא שלי חוגג 60 עוד שבוע וקצת ואני מחפש משהו עבורו.

הוא מנגן חובב, יש לו אקוסטית כלשהי, הוא יודע לקרוא תווים ומנגן לפיהם וגם באופן חופשי כך שבסיס יש.

יש לו מעמד לתווים, יש לו תופסן קפיצי כזה שתולים על הקיר ומניחים את הגיטרה עליה.

מה עוד ניתן לקנות בתחום שהוא לא גיטרה ממש (לא מבין בתחום בכלל, אבל מאמין שגיטרה קונים לבד) אלא ציוד היקפי?

ספר תווים שווה? מפרט מחומר אציל כלשהו?

תודה!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ברווז, אפשר לנגן בפסקול של הסרט? אני אתן לך נעימת מפוחית אחרי ריצת שני קילומטר, זה חייב להשתלב טוב בהזיות שלך.

אני מצטער לאכזב אותך, אבל אתה לא תרצה לנגן על מפוחית בסרט הזה.

סמוך עלי.

מה שכן, אם אי פעם אני אשכרה אצליח להגיע למצב שבו אני מוכר את התסריט למפיק, אני בהחלט אתעקש שאתה ולוקו תנגנו בו.

סאומו, עמוד 42 מתוך מינימום 90. וזה אחרי משהו כמו 5 שנים...:?

הרבה זמן לא נגעתי בו. הפעם האחרונה הייתה לפני כשנה בערך, עד שנזכרתי בו וחזרתי לעבוד עליו טיפין טיפין. כשאני במוזה הנכונה, הכל זורם ונכתב מעצמו. סצנות ציוריות להפליא, מלאות בהומור המיוחד שלי ואיך שאני רואה את העולם מעבר ל*מסננת האישית שלי.

(*לא, אני לא פסטהפריאני)

ספויילרים.

כנפי הדימיון שלי לקחו אותי לקומיקון, שם הצלחתי להעליב את השומר בקלינגונית בטעות (בסוף במקום לומר לו יום נעים, אמרתי לו בטעות "אל תיניק ט'ארג"), יערות מקסימים, כרגע אני עומד להיכנס ליריד רנסאנס אמריקאי טיפוסי (הולך להיות בלגאן עם צפרדע ומחשוף, אגב:twisted: ), עוד כמה לוקיישנים מעניינים יותר ופחות.

בנצי! אם יש לך מידע פנימי על קומיקון ועל ירידי רנסאנס, אשמח לשמוע, גם בה"פ - אני רוצה שהתסריט יהיה אמין, ואף פעם לא הייתי בארה"ב, רק ראיתי טיפה ביומדרוב את הדברים האלו, בהחלט לא מספיק בשביל להבין מה הולך שם.

וגם הדמויות ססגוניות למדיי! כשכתבתי על הקטע בנמל התעופה עם הנזיר והעז, למשל, הוא הרגיש יותר נכון. לא יודע מה השתנה מאז אבל הוא פשוט מרגיש שחסר לו משהו. אולי זעתר.

קומדייה מטורפת עד כדי כך, העולם טרם ראה. אפילו הטירוף ב"אחי איפה האוטו" לא ממש מתקרב למה שהולך בסרט, שרובו מבוסס על אירועים אמיתיים וחד משמעית על החיים של הדמויות הראשיות (ברווז, כבש ופרה בשבילכם :twisted: השמות שמורים במערכת ).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, את העניין ההוא לא שכחתי, עובד על זה. לוקח זמן.

מגבבים מגטררים יקרים,

אבא שלי חוגג 60 עוד שבוע וקצת ואני מחפש משהו עבורו.

הוא מנגן חובב, יש לו אקוסטית כלשהי, הוא יודע לקרוא תווים ומנגן לפיהם וגם באופן חופשי כך שבסיס יש.

יש לו מעמד לתווים, יש לו תופסן קפיצי כזה שתולים על הקיר ומניחים את הגיטרה עליה.

מה עוד ניתן לקנות בתחום שהוא לא גיטרה ממש (לא מבין בתחום בכלל, אבל מאמין שגיטרה קונים לבד) אלא ציוד היקפי?

ספר תווים שווה? מפרט מחומר אציל כלשהו?

תודה!

יש מוזיקאי ספציפי שהוא אוהב? זה יכול להיות ספר תווים של אותו המוזיקאי.

אפשר גם לקנות סליידר לגיטרה.

האקוסטית שלו מוגברת? אם כן אז אולי איזה מגבר קטן.

Gn'f'R

פורסם
ברווז, אם אתה רוצה לנסות להסב את הסרט לבמת התיאטרון אז יש על מה לדבר. (בתנאי שאנלוגי בא עם מפוחית)

לא הבנתי למה אתה מתכוון בדיוק.

אתה עובד בתעשיית התיאטרון? אנא צור קשר בה"פ, אם תרצה. אשמח לדבר מעט ולהתייעץ הרבה מבחינה אמנותית, כתיבתית (המצאתי מילה! ייייש!!!) וכדומה עם בעל ניסיון בתחום הבידור החזותי.

כנ"ל אם יש פה אנשים מתחום הקולנוע. אני חסר ניסיון וזקוק לכל עזרה שאני יכול לקבל.

ואני מדגיש שנית,

לא. למפוחית.

אנלוגי ולוקו מוזמנים לנגן כאוות נפשם על גיטרות, אבל מפוחית משמשת בתפקיד אחר בסרט הזה. ואני די יכול להבטיח לכם שאנלוגי היקר לא ירצה לגעת במפוחית בהקשר של הסרט אחרי שהוא ישמע על התפקיד הזה. :lol:

איתי סמוראי, אני רק אניח את זה כאן. לשיקולך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• אחראי פורום
פורסם

יש מוזיקאי ספציפי שהוא אוהב? זה יכול להיות ספר תווים של אותו המוזיקאי.

אפשר גם לקנות סליידר לגיטרה.

האקוסטית שלו מוגברת? אם כן אז אולי איזה מגבר קטן.

לא מוגבר (וגם יש עוד גיטרה חשמלית עם מגבר בבית, לא נוגע בה),

ספר של מוזיקאי ספציפי זה רעיון טוב, מעניין אם יש שירים של אריק איינשטיין ושלום חנוך מאוגדים לאחד.

סליידר - מה הוא עושה? תמונות באינטרנט לא אמרו לי יותר מדי.

תודה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...