Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל אחת מכתבות הרכב ב YNET, כולל הצגה של כל הטעויות וההטעיות שלהם.

הנה לך גיבוב למינימום עשרים דקות.

מתחדשת*

פורסם

יתרונות של רכב ידני

חשיבות הבנה מינימלית בתפעול הרכב מעבר ל"גז ברקס"

איך להכניס גופה לבגאז'

חשיבות לחץ אוויר תקין

בכלל תחזוקה בסיסית

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
נגיד רכבים, אבל מה אני יכול לגובב על זה שתי דקות ?

אני מניח שזה ליום סיירות. אם כן אז ממליץ לך לדבר על איזה פרוייקט /התנדבות שעשית, הם מתים על השטויות האלה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

רופני:

1.לא יודע

2.סקס או אם אתה ממש חנון אז פוליטיקה.

תתחיל עם רקע היסטורי ותקשר למצב בימינו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בקשה מוזרה נוספת, אני צריך לעשות הרצאה של 2 דקות, הבעיה שאני לא יודע על מה (אל תשכחו שצריך להיות לי ידע כדי לדבר עליו למשך 2 דקות).

מזכיר לי את הפעם שעמדתי בסיטואציה דומה, הגעתי לא מוכן והגיע תורי לנאום.

עמדתי שניות ארוכות בשקט מופתי וכולם מחכים, ואז התחלתי לספר להם על "החצוטרף" (דינוזאור שבדיתי ) והתחלתי לגולל שם סיפור שלם על דינוזאור שלא היה מעולם.

השיא היה כשנסחפתי והתחלתי לספר על קרב בין החצוטרף ובין עוד דינוזאור הזוי

ואני זוכר עדיין את השורה שאמרתי "והחצוטרף הסתתר בין הסלעים..."

Gn'f'R

פורסם

אני פעם קיבלתי עונש על הפרעה. העונש היה להרצות 8 דקות בפני כל הכיתה. אותו מורה חשב להשפיל אותי מול הכיתה בזה שהוא חשב לרדת עלי ושכל הכיתה תצחק מזה.

התחלתי להרצות על סיכון של שימוש בסמים ברמת פגיעה במוח ואיברים פנימיים על פי סוגי שימוש וכמובן הסבר על איזה אפשרויות שימוש קיימות. :D

כל הכיתה כולל המורה היו בסוג של שוק ומאוד זרמו בהרצאה ושאלו שאלות. המורה היה מאוד סקרן מאיפה הידע, במיוחד על התמקצעות באפשרויות שימוש :cool:

להרצות על איסור שימוש ועל ההשלכות תמיד טוב.

החיים הם כמו....

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תעשה להם הרצאה על שיטות עינויים בימי הביניים.

תפתח בשיטות הפשוטות יותר, כמו מתיחת איברים על מיטה עם גלגלות או שבירת עצמות ומשם תעבור לשיטות מורכבות יותר, כמו שור המתכת, הצמדה לכיסא נעצים וריסוק איטי של הבהונות עם מכשיר שדומה למלחציים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טוב ההחלטה נפלה על רכבים, ספציפית 205 (איך לא ?), הבעיה שעוד לא התחלתי ואני צריך לצאת מהבית, נוגבב שם איזה משהו על החשיבות ההסיטורית של הדגם.

נ.ב. אני אפילו לא יודע אם יהיה אימון בגלל הגשם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
ברווז, מגניב.

אני מניח שהכיתוב נשאר על הלהב מהמקור?

צריך סט כרסומות במחיר זול לרוטור שלי. יש המלצות?

תודה!

אכן, הכיתוב על הלהב נשאר. רק עשיתי ידית חדשה, הלהב לא עבר שום שינוי (חוץ מלהוציא אותו מהידית המעפנה המקורית ולהרכיב בחדשה).

המלצה מידע וניסיון לגבי איכות אין לי, אבל לא חסרים סטים במחיר סביר, קפוץ לחנות אספקה הטכנית החביבה עליך ותביע עניין. אולי גם זאפ יעזור.

בקשה מוזרה נוספת, אני צריך לעשות הרצאה של 2 דקות, הבעיה שאני לא יודע על מה (אל תשכחו שצריך להיות לי ידע כדי לדבר עליו למשך 2 דקות).

טרקטור.

נגיד רכבים, אבל מה אני יכול לגובב על זה שתי דקות ?

דההה! טרקטור!!!

טוב ההחלטה נפלה על רכבים, ספציפית 205 (איך לא ?)

רופני! תתבייש לך, אמרתי טרקטור, לא עגלה! :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
טוב ההחלטה נפלה על רכבים, ספציפית 205 (איך לא ?), הבעיה שעוד לא התחלתי ואני צריך לצאת מהבית, נוגבב שם איזה משהו על החשיבות ההסיטורית של הדגם.

נ.ב. אני אפילו לא יודע אם יהיה אימון בגלל הגשם.

רופני אחלה בחירה. :thumbup: בהצלחה. גובב לנו אותה אחר כך.

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...