Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן,ככה זה עכשו בקניות.

אני יודע שעם פחות משטר של 50 אין לי מה להיכנס.

ישנתי טוב הלילה,טוב מאוד אפילו,אבל אני מרגיש נורא עייף,ומקפה נמאס לי ומשקאות אנרגיה אני לא שותה-למישהו יש רעיון איך להתעורר?

בנצי,סחתיין על האוטו,שוב,נראת מעולה!!!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נעליים מצאת? מה אתה מחפש?

בנושא בירות, לצערי הורדתי את הראש לגמרי. קודם כל הפסקתי לשתות סדיר. אם אני כבר קונה - ראית בעצמך, אלה בירות זולות וחזקות (7-9 אחוז אלכוהול). או גולדסטאר בבקבוקי חצי. אין מה לעשות, אני לא מוכן לשלם מחירי פרימיום על בירות ממוצעות (והגולדסטאר אנפילטרד היא דוגמא מצויינת, המון הייפ לבירה שלא טובה משמעותית מהגולסטאר הרגילה, לפחות בבקבוק).

תפוחי, נתתי עצה מצויינת לאיך להתעורר לפני כמה עמודים. חפש ותהנה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
ברווז, אני מניח שידיות וואקום לא מתפקדות בגשם, אבל יש לך כפפות עם ציפוי גומי עבה נגד החלקה, שלדעתי יתנו מענה טוב ולא יושפעו מהגשם.

אז זהו, שהפוך דווקא באופן מפתיע. ידיות וואקום אוהבות משטחים לחים (לא רטובים, זה סיוט לגמרי), אבל הכפפות נהיות בלתי שמישות. הכפפות שלי גם כך נהיות בלתי שמישות אחרי שימוש יחסית קצר (הזעה בידיים כל הזמן...), אז עוד ברטוב- בכלל פיזדייץ.

צריך מגפיים לבנות ומצרכים לבית.

לא הבנתי איזה מגפיים אתה צריך. מגפיים לבנות או מגפיים לבנות?

אתה הגבת ראשון בפייס? שאחבר פרצופים לשמות כאן.

תנו איזה קישור או משהו בבקשה...

מישהו יודע איך כותבים "ק'פלה" בקלינגונית? אני צריך את זה לאיזה גיבוב, תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ראיתי את הכותרת, התלהבתי (כאילו שיש לי כסף לקנות את זה, עכשיו יש לי רק 1000 ש"ח, מחר זה אמור להסתדר), נכנסתי ראיתי שזאת מודעה ישנה וההתלהבות ירדה.

אין לי ידע\כסף\זמן לפרוייקט כזה למרות שהייתי מת לראלי.

אלא אם כן אתה רוצה לקנות לי, ואז בכיף.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

דרך אגב תפוחי, הראלי הזאת מוזנת קרבורטור ?

דרך אגב 2 אחד הדברים שאני הכי אוהב ב205 זה הג'אנטים, אבל ה4 צלעות הזה אפילו יותר יפה

נ.ב. (שזה כמו דרך אגב אבל לא בדיוק) לפני איזה שנה ראיתי 205CC, בנצי אצלך יש כאלה ?

%D7%A4%D7%99%D7%92%D7%95-205-4.jpg

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

205 ראלי מוזנת ע"י שני קרבורטורים כפולי לועות. יש לזה אחלה צליל..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

צחקתי עכשיו עד שכמעט נחנקתי. זה כבר עבר את שלב הדמעות. אני לא זוכר מתי צחקתי ככה בפעם האחרונה. מתי אתם?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו שתף אותנו שגם אנחנו נצחק

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ניקו תשעשע אותנו.

אליה, אם כבר החלטת לעזור, אני אוהב להבין דברים עד הסוף, מה שמתחבר לבלוק בעצם זה הלועות (4) והשני קרבורטורים זה השניים נכון ? התמונה לא עולה לי, מקווה שהבנת.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

סתם שטויות. בדיחות פנימיות שלי ושל אבא שלי. באמת שאם היה סיכוי שזה יצחיק אחרים הייתי מספר, אבל זה סתם. אף אחד אגב לא צחק במשפחה, רק אני והוא. פשוט נשפכנו. "מצב כפית" בהגדרה. מעניין אותי כמה זה קורה לאחרים, כי זה לא קרה לי כבר הרבה זמן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש שטויות שאפשר לעשות רק עם אבא.

יש לאבא שלי בדיחה שרק הוא יודע לספר

זה מתחיל בסיפור פתיחה על זה שאומרים שכשמורידים לגבר את הביצים אז הקול שלו הופך לגבוה

משה וחברים שלו שטים בנהר, משה נופל למים ואומר לחברים שלו, (עדיין בקול נמוך) ח'ברה יש (פה הקול הופך לגבוה כמו של נשים, רק אבא שלי מצליח לעשות את זה) יש פה תנינים.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...