Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה בדבר חוקיות של עניין מסוים.

חבר שאל שאלה מטופשת ואני פונה לעזרת הגיבוב כדי לקבל תשובה.

אם מישהו לוקח תמונה של מישהו אחר(גבר),מדביק את הפנים בפוטושופ על גוף של מישהי בביקיני ומעלה לרשת-פלילי או רק מגעיל?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
תספר לי על מייק ואני אספר לך על חצוטרף.

סגור. היום אם לא תהייה לי בעיה עם האינטרנט במחשב מבטיח לגובב. את האמת זה יושב אצלי הרבה זמן ובזמן האחרון בא לי להתפוצץ. :banghead:

החיים הם כמו....

פורסם
שאלה בדבר חוקיות של עניין מסוים.

חבר שאל שאלה מטופשת ואני פונה לעזרת הגיבוב כדי לקבל תשובה.

אם מישהו לוקח תמונה של מישהו אחר(גבר),מדביק את הפנים בפוטושופ על גוף של מישהי בביקיני ומעלה לרשת-פלילי או רק מגעיל?

דוחה ועלול לפגוע בזכויות היוצרים של שתי התמונות שמהן החדשה נוצרה (למיטב הבנתי).

פורסם
[ATTACH]364168[/ATTACH]

יהי זכרו ברוך.

יהי זכרו ברוך,

אני איכשהו יכול להבין אותו...:-(

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הוא הלך למקום שממנו מעטים חזרו בחיים,

הוא הלך ל ...קניון.

לו רק היה יודע שיש גם קניות באינטרנט, כל זה לא היה קורה.

"ילדים, יש לי משהו לספר לכם"

"מה אימא? מה קרה? איפה אבא?..."

"אבא מת"

"אבא מת?!!! לא! לא! לאאא!, למה? מה קרה לו? "

"ובכן..."

Gn'f'R

פורסם

הצצתי החוצה. אפור וקר. מצויין, בדיוק כמו שאני אוהב. לבשתי חולצה ארוכה ומעיל ויצאתי לרחוב. היה טפטוף קל, מה שבאנגלית בריטית נקרא Drizzle. יש להם אבחנות מאוד מדוייקות בנוגע לגשם. אני מניח ש-90% מההולכים ברחוב יטענו שירד גשם, אבל לא. זו גם מילה עם צלצול מגניב שמסביר את משמעותה, משהו כמו זרזיף.

החלטתי כמובן ללכת ברגל, דרום ת״א מעולם לא דמתה יותר לאירופה. תענוג. כשהגעתי לאלנבי כבר יצאה השמש והמעיל ירד. עכשיו אני סוחב מעיל ביד כמו מפגר. אי אפשר לסמוך על החורף הזה. יותר מאוחר שוב נהיה קר, טוב מאוד. יצאתי לשיטוט חנויות כלי נגינה בחיפושי אחר גיטרה אקוסטית נחמדה. ברחוב אלנבי שתי חנויות שמחזיקות סחורה סינית במחירים מופקעים, או סחורה איכותית במחירים יותר מופקעים. למרות זאת מצאתי גיטרה ממש נחמדה - Lag T66a.

1000 ש״ח בערך, נשמעת לא רע בכלל ונראית מגניב. המוכר השקרן טען שהיא צרפתיה (מיוצרת בסין, אם כי מטה החברה בצרפת). המשכתי לשוטט. לא מצאתי עוד חנויות! איפה נעלמו כולן? גררתי את עצמי במורד אלנבי שם היו עוד כמה חנויות אבל הן נעלמו. הגעתי לים, היה יפהפה. עליתי על בוגרשוב לכיוון הסנטר, מצאתי עוד חנות קטנה ומשעשעת עם גיטרות של סוזוקי. לא ניסיתי כי החנות הייתה מפוצצת (שלושה אנשים). אחרי שעישנתי סיגריה בחוץ החלטתי להמשיך ולחזור אולי ביום אחר.

ב״מסלול״ התאפקתי לא לקנות מעיל. אולי אחזור גם לשם ביום אחר.

הגעתי לדיזנגוף סנטר, אחרי ששוטטתי בשוק הפשפשים בכיכר. היו עוד לפחות שתי חנויות שם באיזור - נעלמו. גם אלה שהיו בפינסקר. מה קרה לתחום? נשאר מקום רק לגדולים? בכל מקרה, נכנסתי לכלי זמר הידועים בשמם כלי זבל. העושר העצום של גיטרות תמיד מסנוור אותי, למרות שאני כבר לא משתגע על חשמליות יש לי תמיד חשק לקנות עוד כמה כשאני נכנס לשם. התאהבתי בגיבסון מלודי מייקר, יש לי הרגשה שיום אחד תהיה לי כזאת. אני חובב יצורים מוזרים, והיא יצור מוזר מאוד.

במחלקת האקוסטיות לא היה הרבה עם מה לעבוד. הייתי חייב ללוקו בדיקה חזורת של הבייבי טיילור. המוכר גירש כמה בני טיפשעשרה שאחד מהם ניגן בה (נשבע באימא׳שלי, סטיירווי טו הבן). האמת - טעיתי בפעם הראשונה. גיטרה מתוקה להפליא, כיפית ונוחה מאוד לנגינה. היא רק רוצה עוד ועוד. הצליל שלה בהיר בטירוף, אולי אפילו קצת יותר מדי. כמו שכבר אמרתי בשרשור ההוא, היא צריכה הזנחה פושעת במשך כמה שנים ואז תהיה כלי מגניב לגמרי. במחירי ארה״ב אולי אפילו הייתי קונה כזאת, אבל 2400 ש״ח זה יותר מדי בשבילה בשבילי. אני חוזר בי לגמרי מהקיה ריו 5 דלתות, אבל אין לי הקבלה מדוייקת חדשה עבורה. קאדילק ATS אולי? אמריקאית, קטנה, לא יקרה, אחלה רכב אבל לא בשבילי? אולי.

באופן לא מפתיע עשיתי את הטעות הקלאסית - לבקש לנגן על גיטרה שאני לא יכול להרשות לעצמי, אבל שנורא מצאה חן בעיני. מדובר על טיילור 214. וואו. זה בדיוק מה שאני רוצה, ואפילו במחיר יחסית שפוי (4500 ש״ח). כזאת תהיה לי יום אחד, אני כמעט בטוח, למרות שכשיגיע יום ואסכים להרשות לעצמי כזה סכום האופציות רחבות מאוד, ויותר סביר שאשקיע ב, ניחשתם נכון, איזו ענתיקה איכותית.

כל הימאהות החדשות האלה, מה נסגר איתן? לחבר יש אקוסטית ימאהה ישנה נהדרת, עד 2000 ש״ח אין שום דבר שמתקרב אליה. טאקמיני מהזולות? לא ולא. Breedlove אחת דווקא מאוד מצאה חן בעיני, אבל גם היא יקרה מדי יחסית לפרפרים שהיא לא עושה לי. גם היא 2400 ש״ח. נבלות, למה אין לכם גרסה כזאת בלי הגברה במחיר שפוי יותר?

רציתי עוד סיבוב על הבייבי טיילור אבל מישהי ניגנה עליה. המוכר טוען שהיא אחת הפופולריות בחנות, ושהיא נמכרת בטירוף. אולי לוקו בכל זאת יודע מה טוב לו. השארתי לו טלפון למקרה שיחליטו למכור אותה במבצע שחיטה, הוא טען שאולי לקראת סוף השנה יהיה איזה מבצע. בפחות מ-2000 ש״ח יהיה לי קשה מאוד לסרב.

התחנה האחרונה הייתה חנות גיטרות יד שניה, אבל לא היה כלום מעניין. ניגנתי על איזו Cort שדווקא הייתה לא רעה בכלל, גם היא איזה 1000 ש״ח. בסופו של יום הגעתי למסקנות מעודדות - אני לא חייב להוציא הרבה. ב-1000 ש״ח (ובטח עוד אפשר להתמקח) יש לפחות שתי גיטרות שאני יכול לחיות איתן מצויין, ואם אחת מהן הייתה באמת נכנסת לי ללב גם הייתי קונה. הראש עוד לא מוכן להוציא כסף על גיטרות פס ייצור ללא נשמה.

מסקנה שניה - ההבדל בין גיטרות של 1000 ש״ח ל-2000 קטן הרבה יותר מהבדל בין גיטרות של 2000 ל-4000. מעניין איך זה בין 4000-8000.

אני חוזר למעקב לוח יד 2 ולקריאה נרגשת חוזרת אליכם - אם יש לכם משהו מעניין להציע לי, אפשרי ואפילו עדיף שתהיה ישנה וחבוטה - אני אשמח לשמוע.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אנלוגי, מה לעזאזל אתה עושה בישראל?

כמו כולנו. תקוע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

באחת הפעמים שקניתי גיטרה ניגנתי את הפתיח של "בוורלי הילס 90210",

'סראבק, רק לא סטייר ווי טו הבן. אני אורב לפרחחים האלו בחנות ורק מחכה שמישהו

ינגן את זה כדי לרסק עליו את הגיטרה.

אני חוזר ומציע, קח את הטיילור שלי לתקופה, תראה איך היא מסתדרת לך.

לא רוצה? לא צריך!

לקחתי אותך עכשיו כפרוייקט, אני אמצא לך גיטרה, רק אל תשווה את הטיילור

לקאדילק ats, אני מוכן להתפשר על אבראת' אם בא לך.

attachment-1-1.jpg

או אולי לא אבראת', אולי...יש לי! קאדילק cts.

Gn'f'R

פורסם
באחת הפעמים שקניתי גיטרה ניגנתי את הפתיח של "בוורלי הילס 90210",

'סראבק, רק לא סטייר ווי טו הבן. אני אורב לפרחחים האלו בחנות ורק מחכה שמישהו

ינגן את זה כדי לרסק עליו את הגיטרה.

אני חוזר ומציע, קח את הטיילור שלי לתקופה, תראה איך היא מסתדרת לך.

לא רוצה? לא צריך!

לקחתי אותך עכשיו כפרוייקט, אני אמצא לך גיטרה, רק אל תשווה את הטיילור

לקאדילק ats, אני מוכן להתפשר על אבראת' אם בא לך.

[ATTACH]364174[/ATTACH]

או אולי לא אבראת', אולי...יש לי! קאדילק cts.

אני עולה על טיסה לארץ :D

נשתמע בעוד 12 שעות!

גנבת את הכובע לילדה לוקו?

• תוכן חדש...