Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעה ושמה אלביט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחד מהביקורים שלי באלביט, ראיתי לאון FR שחור מאט עם כל מני מדבקות שיפורים, ורעש שיבייש הרבה מכוניות ספורט.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצא לי כמה פעמים לנהוג בביניעירוני, ולהנעל על זנב של רכב של אלביט.

מה רע לי, 140 רצוף כל כביש 6, אם יש מצלמה או משהו, הוא אוכל אותה.

זגזוגים וכל זה זה מסוכן וגרוע, אבל לי לפחות אין בעיה עם מהירות בבינעירוני.

חוץ מזה, השמועה אומרת שהם פיתחו חיישנים, כמו שטיל של מטוס ננעל על חום, אצלם זה ננעל על קור ואז למעשה הם יכולים להרביץ חופשי, והרכב מתחמק לבד מרכבים אחרים.

פורסם
באחד מהביקורים שלי באלביט, ראיתי לאון FR שחור מאט עם כל מני מדבקות שיפורים, ורעש שיבייש הרבה מכוניות ספורט.

איפה אפשר להזמין את אותן מדבקות שיפורים? גם אני רוצה לשפר את הרכב שלי.

נקודה למחשבה - רעש לא מעיד על יכולות הרכב. אגב, לאון FR - לא הייתי מכניס אותה לקטגוריה ספורטיבית כלשהי אבל זה רק אני.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
איפה אפשר להזמין את אותן מדבקות שיפורים? גם אני רוצה לשפר את הרכב שלי.

נקודה למחשבה - רעש לא מעיד על יכולות הרכב. אגב, לאון FR - לא הייתי מכניס אותה לקטגוריה ספורטיבית כלשהי אבל זה רק אני.

יש בבאקה מדבקות ברארי מוסיפוט 30 כ"ס!

אם תרצא נמצא לך משאו כמו בובה בשבלך!!

אבל במקום להתעקם על כל פרט תנסה להבין מה הפואנטה.

למרות שאני גם נתקל בהמון נהגי אלביט, לא שמתי לב לתופעת נהיגה חריגה משאר עם ישראל.

זה פשוט התאים לפוסט 8)

פורסם

זה כולל עובדים של אלביט בלי רכב צמוד? לפי מה שאני מבין שדבריו של פותח השרשור, שרק עובדים של אלביט עם רכב מסוג טויוטה קורולה לבנה ומדבקה גורמים לתופעה רחבת ההיקף שאתה מדבר עלייה? דהיינו עובדים של אלביט עם רכבים פרטיים אינם נכללים בתופעה הנ"ל?

אתה מדבר שטויות.

פורסם
זה כולל עובדים של אלביט בלי רכב צמוד? לפי מה שאני מבין שדבריו של פותח השרשור, שרק עובדים של אלביט עם רכב מסוג טויוטה קורולה לבנה ומדבקה גורמים לתופעה רחבת ההיקף שאתה מדבר עלייה? דהיינו עובדים של אלביט עם רכבים פרטיים אינם נכללים בתופעה הנ"ל?

אתה מדבר שטויות.

אתה מן הסתם לא יכול לזהות עובד של אלביט כשאין לו מדבקה על הרכב ואינך מכיר אותו, נכון?

יש לאלביט גם i30 ואולי עוד כמה שאריות, ספציפית נתקלתי בעיקר בקורולה.

במקום לתקוף כמו חיה פצועה תנסה לקרוא את התגובה שלך שוב ותגיד לי אם זה באמת רציני.

פורסם

לכל המגיבים בענייני פיקוח על נהגים בצבא.

יש מערכת של איתוראן שמתריעה על הנעה בלי העברת כרטיס, היגויים חדים, מהירות וכו׳ בזמן אמת לקצין רכב וקצין בטיחות.

המערכת קיימת ב150/350/550 רכבים חומים ולבנים. אצלנו בכל הגדוד יש רכבים בודדים שאין להם וגם הם מגד סמגד.

לוקח לקצין רכב בערך חצי דקה מ״העבירה״ עד שהוא איתך בטלפון.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

יש מערכת של איתוראן שמתריעה על הנעה בלי העברת כרטיס, היגויים חדים, מהירות וכו׳ בזמן אמת לקצין רכב וקצין בטיחות.

המערכת קיימת ב150/350/550 רכבים חומים ולבנים. אצלנו בכל הגדוד יש רכבים בודדים שאין להם וגם הם מגד סמגד.

בבסיס שאני משרת בו, רק הרכבים החומים זכו למערכת הזאת.

מן הסתם אבירים, נ.נ ושאר גרוטאות לא זכו לזה.

רכבים עם מספר אזרחי לא קיבלו את המערכת הזאת. בין אם מדובר ברכבי זונה של כל הבסיס או ברכבים צמודים של קצינים/נגדים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אכן כך, מערכת חדשה שנכנסה שנקראת האנה (או אנה, אין לי מושג מה הראשי תיבות) שמתריעה לקצין בטיחות על כל שטות. אתה מעביר חוגר בתחילת הנסיעה ומהרגע שהנעת היא מנטרת בעצם הכל - היגוי חד, בלימה פתאומית, סטייה ממסלול מוגדר וחריגה מהמהירות שלדעתי זה מבורך עד גבול מסויים

בלי שום קשר גם ל"איך אני נוהג" הצבאי יש הרבה חשיבות, השיחה מגיעה לחמ"ל שפעיל 24 שעות ומעביר כל תלונה לקצין בטיחות שאחראי על היחידה שהרכב שייך לה. הקצין שלי עקף על פס הפרדה לבן, דיווחו עליו ובאותו היום הוא עבר בירור מול אותו הנהג שדיווח ונשפט על העבירה

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

איזה שטויות רושמים פה פשוט לא להאמין.

בגלל שמישהו עובד אלביט הוא משוגע על הכביש\מטומטם שלא מרוכז\נהגת שלא יודעת לנהוג?

נו באמת, נהגים אשר מקבלים רכב חברה מאלביט לא שונים משכנו אדון ישראל ישראלי אשר כל כך מטומטם על הכביש שפלא שהוא עוד בחיים ולא עשה תאונת דרכים קטלנית.

מי שגר בקרבת מקום למפעל של אלביט "זוכה" לפגוש הרבה מטומטים של אלביט בדיוק כמו מי שגר ליד מפעל של טבע רואה מטומטים של טבע על הכביש.

אגב, אני לא גר ליד שום מפעל ו"זוכה" לפגוש בדר"כ המון מטומטמים ברכב פרטי, אולי אני יקטלג את כל מי שנוסע ברכב אדום כאחד שלא יודע לנהוג?

בדיוק כמו מי שחושב שצריך להוריד את נהגי הליסינג מהכביש, מה זה משנה עם יש לו רכב מהעבודה או רכב פרטי שלו? בשניהם הוא ינהג בדיוק אותו דבר.

אם הוא נהג עצבני, או אם הוא נהג לא מרוכז-אין שום קשר האם הוא משלם ביטוח טסט ודלק או שווי שימוש למס הכנסה.

כמו כן לא ברורה לי ההתנשאות של חלק מבעלי הרכבים פרטיים על ציבור נהגי הליסינג, אני לא מעט נתקל בתופעה שחושבים "אהה יש לו רכב ליסינג, בטוח הוא לא יודע לנהוג"..

תנו לי לחדש לכם, אם מישהו לא יודע לנהוג, זה ממש לא משנה אם יש לו רכב חברה או רכב פרטי בבעלותו.

פורסם

רכבים עם מספר אזרחי לא קיבלו את המערכת הזאת. בין אם מדובר ברכבי זונה של כל הבסיס או ברכבים צמודים של קצינים/נגדים.

מחזק בדיוק יצא לי לדבר עם אח שלי (הוא חייל) על זה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
איזה שטויות רושמים פה פשוט לא להאמין.

בגלל שמישהו עובד אלביט הוא משוגע על הכביש\מטומטם שלא מרוכז\נהגת שלא יודעת לנהוג?

נו באמת, נהגים אשר מקבלים רכב חברה מאלביט לא שונים משכנו אדון ישראל ישראלי אשר כל כך מטומטם על הכביש שפלא שהוא עוד בחיים ולא עשה תאונת דרכים קטלנית.

מי שגר בקרבת מקום למפעל של אלביט "זוכה" לפגוש הרבה מטומטים של אלביט בדיוק כמו מי שגר ליד מפעל של טבע רואה מטומטים של טבע על הכביש.

אגב, אני לא גר ליד שום מפעל ו"זוכה" לפגוש בדר"כ המון מטומטמים ברכב פרטי, אולי אני יקטלג את כל מי שנוסע ברכב אדום כאחד שלא יודע לנהוג?

בדיוק כמו מי שחושב שצריך להוריד את נהגי הליסינג מהכביש, מה זה משנה עם יש לו רכב מהעבודה או רכב פרטי שלו? בשניהם הוא ינהג בדיוק אותו דבר.

אם הוא נהג עצבני, או אם הוא נהג לא מרוכז-אין שום קשר האם הוא משלם ביטוח טסט ודלק או שווי שימוש למס הכנסה.

כמו כן לא ברורה לי ההתנשאות של חלק מבעלי הרכבים פרטיים על ציבור נהגי הליסינג, אני לא מעט נתקל בתופעה שחושבים "אהה יש לו רכב ליסינג, בטוח הוא לא יודע לנהוג"..

תנו לי לחדש לכם, אם מישהו לא יודע לנהוג, זה ממש לא משנה אם יש לו רכב חברה או רכב פרטי בבעלותו.

אתה פשוט טועה!.

אם הם היו נוהגים ברכב הפרטי שלהם,אף אחד מהם לא היה קורע את הרכב ונוהג כמו שלוך..

בשביל זה יש רכב ליסינג..

פורסם

ממש לא חביבי, זה אתה שטועה.

לנהוג כמו "שלוך" ממש לא הורס את הרכב.

כנ"ל גם לתת קיקדאון מידי פעם ברכב הפרטי.

ל90% מנהגי הליסינג אין שום סיבה "לקרוע" את הרכב הצמוד אליהם, אם הם יז**נו אותו הם ייסעו ברכב שחוט ל3 שנים הקרובות.

מתלוננים פה על תרבות הנהיגה של עובדי אלביט, שברור לכל שזו הכללה מטומטמת כי הם לא שונים נשאר האידיוטים על הכביש.

הסתומה שנכנסה בליאור לא ניכנסה בו כי היא עובדת באלביט, היא נכנסה בוא כי היא לא הייתה מרוכזת\לא שמרה מרחק וכו'.

המטומטם שזיגזג על כביש החוף בצורה שסיכנה את שאר המשתמשים בכביש לא עשה זאת כי הוא משלם משכנתא ע"י הכסף שנכנס לו מאלביט, הוא עשה זאת מסיבות שונות לגמרי.

ובוא אני אגלה לך סוד קטן, לי יש רכב צמוד מליסינג ורכב פרטי לסופי שבוע בלבד בשביל "הנשמה".

אתה יכול לתאר לעצמך שרכב ספורטיבי משופר כנראה עובר חיים מאוד קשים וטפו טפו טפו הוא עובד חלק ונוסע כמו שד מעל 10 שנים ללא בעיות אמינות.

את האגרסיות שלי אני מוציא עליו ורכב הליסינג ננהג בצורה רגועה יותר (הכל יחסי כמובן :lol:)

פורסם

למען האמת, נהגי ליסינג קורעים את הרכבים שלהם מאחר וזה לא הרכבים שלהם. אח של חבר היה עובד בחברה, ואתה לא רוצה לדעת איך הוא היה מתעלל ברכבים שהביאו לו מההשכרה. ברכב הפרטי שלו הוא לא נוהג ככה.

וקרה לי מקרה בביג בבאר שבע, עוד לפני שסיימו לבנות את המתחם החדש של החנייה, היה אז שם אזור של כביש של מהמורות חול קשות וחצץ. נסעתי לאט כדי לא לפגוע באוטו שלי, ומאחוריי הייתה קורולה לבנה, ישר ניחשתי שזה רכב חברה. זה היה רק עיניין של זמן עד שהוא עקף אותי בצורה מאוד מאוד ברוטלית, כמובן שהיה לו מדבקה מאחורה של ''איך אני נוהג'' :roll:

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

• תוכן חדש...