Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן חלש ביונדאי ix35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה שלי קנה יונדאי ix35 חדשה מהניילונים.

עכשיו כשהקיץ הגיע כשנכנסים לאוטו באמצע יום, המזגן כמעט בלתי מורגש, וזה כשהמכונית חונה בצל.(וגם אם הכפתור של ה״מזגן חזק״ לחוץ)

האם זאת בעיה ידועה עם המזגן של הרכב הזה או שכדאי להיכנס למוסך?

פורסם

אתם בטוחים שמצב A/C עובד? יכול להיות שאתם מפעילים איוורור,במיוחד כשזה רכב חדש ויכול להיות שהוא לא קרא את ספר הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אצלי ביונדאי ליסינג חדשה מהניילונים גם לאחר חניה בשמש לוקח המון זמן להרגיש את המזגן כאשר יותר מ35 מעלות זה סתם מפוח אוויר קריר .

שים לב כשהטמפ יורדת מ32 מתחיל המזגן לעבוד. למי שסובל מהחום המזגן לא מציאה.

מזגן החזק ביותר בכל טמפ נמצא בטויוטה קורולה.

בקיצור קוריאה ולא יפן כנראה יש הבדל.

קורה כנ"ל באירופאיות..

ואני מדבר מניסיון עקב החלפות מרובות של רכבים בליסינג.

אבל גם כאחד שסובל ממש מהחום.

שבת שלום.

פורסם

טויוטה קורולה ועוד כמה יפניות באמת מומחיות במזגנים ופשוט קר ונעים, אבל , כשהמזגן תקין.

בקורולה 99 שלנו היה מזגן מעולה, מצויין, מקפיא ואני זוכר את זה בתור ילד.

עכשיו כל פעם שאני נכנס לרכב לוקח לו מלא זמן לקרר ובנוסף אני תמיד יוצא קצת מזיע, והכי מעצבן שיוצא אוויר קר והכל בסדר.

בקיצור, לבדוק גז, ואת כל מה שקשור למזגן.

פורסם

המזגן עובד בוודאות ועוד במוד החזק שלו (כנראה שביונדאי קלטו שהמזגן חלש לארצנו והוסיפו כפתור אקסטרא קולד למזגן).

עדיין מקרר בצורה פתטית. בהונדה שלי שהיא שחורה בשיא הקיץ גם אם חניתי בשמש 3-4 דקות וכבר נעים.

אני שואל אם זאת תופעה ידועה, כי כשרק השיקו את המזדה 3 הראשונה לפני כ-9 שנים, אני זוכר שהייתה בעיית מזגן בכל המכוניות ואם זה ככה, המוסך ינסה לנפנף אותי.

אם זה ככה גם ביונדאי אחרים זה כבר לא התחלה טובה, אבל כל דגם לגופו של עניין

יש פה אנשים עם ix35 שיכולים לספר איך זה אצלם?

• תוכן חדש...