Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש צורך להוסיף עוד חוט של 6G מהאלטרנטור אל המצבר, כי ראיתי שיש לי מצב ממש לו טוב של חשמל באוטו , 12.3 עם מוזיקה 12.8 בלי מוזיקה

12.5 עם מוזיקה וטורים גבוהיים , 13.2 טורים גבוהיים בלי מוזקיה..

כדיי להוסיף עוד חוט , או שלהחליף לגמרי את החוט שהולך מהאלטרנטור אל המצבר ולהשאיר רק את החוט שלי???

פורסם

12.8 בלי מוסיקה?

ניראה לי מוזר...

אמור להיות לפחות 14 כשהאוטו מותנע.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם
האם יש צורך להוסיף עוד חוט של 6G מהאלטרנטור אל המצבר???
א.איזה חיווט ישלך ומה עוצמת המגברים ב רמס

ב.יש בארץ חיווט של 6G ?אם כן אז איפה אתה קונה?אם אתה לא בטוח בקשר ל6G תבדוק שוב אולי החיווט שלך הוא 8\10 G ואז אם תשדרג לקבל יותר עבה הבעייה אולי תפטר.

פורסם

זה פשוט, תמדוד את האלטרנטור

אולי בכלל הוא הבעיה, ולא המצבר ?

תמדוד את מקור החוט, ולא את החיווט על המצבר, ככה תוכל לדעת אם שידרוג חוטים יעזור לך, מה שאני חושב שלא.

כי תיארת פה מצב דיי עגום, 12.8 ללא עומס על מערכת החשמל זה מאוד עגום, ולא ניראה לי שהכבל המקורי שלך גורם למפל מתח כשזרם לא עובר דרכו.....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אתם צודקים בהכל , התשובה מצוייה בבעיה שהיא האוטו ,

סקודה פליסיה 1300 ,

הקטע הוא שהחלפתי את המצבר הקיים ל 65 אמפר מ 55 אמפר , והאלטרנטור שלי החלפתי פעם כי הוא עשה לי בעיות , אבל זה היה לפני 3 שנים , אתם אומרים שעדיף קודם לבדוק כמה וולט יהיה באלטרנטור ולראות אם יש בכלל הפרשים או שבגלל שהחוט הקיים דק אז יש פחות חשמל(אגב החוט שלי הוא 8G , והחוט של הקיים הוא נראה כ חצי מהעובי של שלי)

תודה

• תוכן חדש...