Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי שסיימתי את הקבע וטיילתי בחו"ל הגיע הזמן להגשים חלום לרכב משלי.

אני די חובב הרפתקאות כך שאני חולש על מגוון של אפשרויות. מבחינתי הנאה ונראות הם החשובים ביותר. כמו כן, התעסקות מכנית תהיה גם נחמדה.

האפשרויות שהתחלתי לבדוק הן : 106 ראלי למיניהן, אלפא 145, 306 XSI, סקסו VTR פונטו אבארט.

כמו כן, אני לא פוסל אספנות.

כמו שהבנתם - כמובן ידני....

כמה דברים חשובים : גם אם אני נכנס להרפתקאה אני לא מעוניין שהיא תהיה יקרה מדי מבחינת אחזקה וחלפים. צריכת דלק הגיונית ברמת האפשר ( 1-10/12 ). אני מניח שזה יהיה חיפוש ארוך אחר אקזמפלר נורמלי.

תודה לכולם!

פורסם

קליאו ספורט תתן את התמורה הגבוהה ביותר מבין כולן מבחינת איבזור, כח, התנהגות (נתון למחלוקת), עלויות האחזקה תלויות בכמה אתה מצוי בקשרים טובים עם דוד אייביי (הבריטי יש לציין EBAY.CO.UK)

בהצלחה, את כל שאר המתחרות שלה כבר העלת כאן.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

המחשבה על קליאו קצת מעלה בי חשש. שמעתי הרבה דברים על טיימינג וכו'... בנוסף איפה יש מוסכים הוגנים שמתמחים בקליאו ספורט? מה לגבי צריכת הדלק? אני שומע 1/12 . נשמע לי טוב מאוד בהתייחס למנוע 2000 למרות שהגוף קל...

פורסם

אתה מזכיר לי את עצמי

לפני שלוש שבועות חזרתי מדרום אמריקה, החלטתי למכור את הפגו 206 שלי ולהשקיע עד 30 K ברכב כשספורט היה הדגש העיקרי שלו.

ראיתי לא מעט רכבים, איביזות ישנות ,פולו GTI אחת כמה פונטו HGT, . אבא שלי מכונאי חובב ולכן רוב המכוניות נפסלו ברגע שנפתח מכסה המנוע, החיפוש ארוך מתיש

לבסוף כמעט קניתי פונטו HGT שנת 2003 שמפורסמת ביד 2 עדיין, מראש העין, הבסיס שלה יחסית טוב ( הגוף אני מתכוון )אבל כל השאר מפורק, הרכב חיצונית נראה על הפנים ( חייב צבע ) וגם מכנית לא משהו, ב9-8 אלף אפשר לקחת אותה, קח בחשבון השקעה של 11-12 אלף שקל בשביל להביא אותה למצב ראוי לנסיעה! צבע צהוב, יש לה אחלה פוטנציאל, כרגע היא די גרוטאה, אבל אתה קונה אותה במחיר מגוחך .

לאחר שיחה עם פיאט הבנתי שלהתעסק עם HGT זה כאב ראש רציני, ובכלל רכב ספורט בתקציב הזה יהיה שוחט למדי.

החלטתי להתמקד באיזה משפחתית סטנדרטית,שאולי תהיה מהנה לנהיגה הרבה פחות אבל לפחות יהיה רכב נוח גדול מפנק.

התמקדתי במזדה 3, לבסוף לפני יומיים התחדשתי באלמרה, כאחד שנסע על לא מעט רכבי ספורט, היא ממש לא רכב ספורט , אבל בקצת פחות מ 20K אני חושב שהיא תמורה מלאה לכסף.

תחשוב על זה

פורסם

האחד אוהב אומלט והאחר בכלל שונא מטוגן ואוכל בייצים קשות, מה הקשר ניסן אלמרה לרכב ספורטיבי?

אני אתחיל בהבהרה, אני חושב שזה טימטום גמור לקנות ספורטיבי בסכום הזה, אני אמשיך ואומר שאני מהסיבה הזו נטול רכב מאז שמכרתי את המגאן האהובה :-(, ואני אקצין ואומר שאני פוזל לסגמנט רכבים האלה בעצמי ושוקל לחזור לקליאו ספורט שוב למרות שנפלתי על לימון גמור.

אם מענין אותך רכב ספורטיבי, יש לך ידיים וזמן פנוי להתעסקויות לך על זה ואל תחשוב פעמיים, אני מדגיש ואומר שבכל ההיבט הכלכלי של הענין, משתלם זה לא, מהנה ? זה בטוח שכן.

המצב עוד יותר בקשרים שיש חור בדגמים בגלל היצע דל מהשנה 03 ועד 08 אין היצע בכלל של רכבים ז"א או עליה משמעותית בתקציב או לסחוט עד תום את התקציב, על מנת למצוא את האקזמפל הטוב ביותר שתוכל לרכוש בסכום הזה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...