Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב תקוע על Parking , אחרי עשרות נסיונות הגיר נכנס להילוך D (יכול לקחת כ-10 דקות) , איך אני פותר את הבעיה הזאת ?

אני לא מחפש מוסך , יש כאן פתרון לתקלה אך לרכב אחר :

אשמח לקבל הכוונה איך פותרים את הבעיה , בנוסף זה קורה אקראי . בתחילת נסיעה בבוקר זה לא קורה אך בדרך חזרה ( כלומר הלוך זה בדרך כלל קורה).

פורסם
בתחילת נסיעה בבוקר זה לא קורה אך בדרך חזרה ( כלומר הלוך זה בדרך כלל קורה).

תיקון קטן,

התכוונת לומר-כלומר חזור.

ודרך אגב היה את זה באוטו הישן של חבר,

הוא לא מצא פתרון והעמיד את האוטו על N בחנייה:shock:

פורסם

האם כל האורות מאחור תקינים, האם שלוחצים על הברקס הכל מאחור עדיין תקין ?

בשלוף ומבלי להכיר את התקלה הזו הייתי אומר לפתוח את ידית ההילוכים ולהתיז ספריי מגעים על האלקטרו מגנט

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=342462&d=1371320426

מתחת לחץ האדום הימני העליון נמצא האלקטרו מגנט. תעביר מפתח ל-ON, תלחץ על הברקס וישר תבין איך המנגנון עובד.

כיוון נוסף - המפסק מעל דוושת הבלמים שמדליק את אור הבלמים וגם לפיו מופעל האלקטרו-מגנט הזה.

תיקון: בפונטו לא תוכל להשאיר את האוטו על N כי אז לא יוצא המפתח, אבל! למיטב זיכרוני, אם זה קורה יש חור מתחת להגה שלתוכו מכניסים מברג והמפתח יכול לצאת - תבדוק בספר הרכב ואם אין לך אחפש בשבילך מחר בבוקר.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

התאורה האחורית תקינה ומגיבה בבלימה , להתיז ספריי מגעים בתור מתחת ל - LEVER / ידית הילוכים עלול לפתור את הבעיה ולא לגרום נזק ?

פורסם

ראיתי שבעבר התלוננת על בעיות מוזרות שקשורות לתפקוד ידית ההילוכים שהחשד אז נפל על בעיה של מינוסים או בנורות עצמן בפנסים האחוריים. האם הנושא הקודם נבדק וטופל ?

אין לי שום מושג אם התזת ספריי תועיל או תזיק אבל לפחות אפשר לראות מה קורה שם ואולי אפילו לקמבן משהו וליסוע עם בית הידית פתוח כי אז אולי ניתן עם מברג שטוח להזיז את המשטח שעוצר את פין הידית מלנוע כלפי מטה.

אולי רפי לין יודע משהו על זה, נחכה ונראה מה יגיד.

האם ייתכן ויש רטיבות מתחת לשטיח שלרגלי הנוסע, כי שם מקדימה (מתחת לפלסטיק המרובע הגדול) נמצא מחשב הגיר ואולי זה "משגע" אותו.

בסוף עוד תגלה שהכל בגלל איזו התקנה מקומית שעשו לך ברכב...

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

כן את הבעיה עם החשמלית עם הפנס כבר סודרה לפני שנה , קראתי כאן :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=212667

"שאתה לוחץ ברקס אתה צריך לשמוע קליק מהסולונאיד בידית,במידה ואתה לא שומע צריך לבדוק מתח לסולונואיד שיושב

בידית הילוכים למטה,צריך לפרק קונסולה,בדרך כלל החלק לא תקין."

אז אצלי ברגע שאני לוחץ על הברקס אין את הקליק הזה (בעבר הקליק היה קיים בזמן לחיצת הברקס).

בנוסף רוב הנסיעות שלי מאוד קצרות , יכול להיות שזאת בעיה חשמלית ושהמצבר לא נטען היטב ?

פורסם

בכל רכב אוטומט יש חור ליד הבורר הילוכים דחוף לשם את המפתח וזה ישחרר לך את הגיר. כמובן שזה פתרון זמני.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

פירקתי את הבורר הילוכים וניקיתי עם ספריי מגעים חשמליים אך זה לא עזר , איך נקרה החלק שסימנתי בתמונה ? אני רוצה להזמין אותו הוא כנראה לא תקין.

2_Copy.jpg

פורסם

טוב אז אחרי בדירה מעמיקה , כאשר לוקצים על דוושת הבלם אין אורות בלם .

הבעיה היא בחלק הזה שלא עובד טוב :

ניתן גם לראות כאשר לוקצים על הכפתור של החלק הזה יש מצבים בהם אין מעגל , ניתן לראות על המגעים שהם נקראים שרופים כאילו היה קצר חשמלי.

איך זה החלק הזה נקרא שאוכל להזמין חדש ?

IMG_20130629_175458.jpg

פורסם
האם כל האורות מאחור תקינים, האם שלוחצים על הברקס הכל מאחור עדיין תקין ?

.

אני בטוח שזה מה שגרם לכל הבעיות אצלך

החלק נקרא brake light switch, תהיה חייב לבדוק דרך המוסך איזה חלק בדיוק מתאים לך. אם תרצה אנסה לאתר את המק"ט דרך fiat eper וזה אם תשלח לי בפרטי את מספר השילדה המלא של הרכב שלך (תמצא אותו על חשבונית מהמוסך או ברישיון רכב). אתה יכול גם בעצמך דרך האינטרנט, חפש fiat eper בגוגל ושחק עם הקטלוג הממוחשב, יש שם מקום להכניס VIN ואז תקבל רק את החלקים שמתאימים לרכב שלך.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

• תוכן חדש...