Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג - יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מישהו יכול להסביר לי איך ייתכן שביד 2 יש מודעות שהבעלות היא תחת ליסינג(ויש הרבה כאלה. יד 1)

מצאתי רכב מסוים והתקשרתי והבחור מסר לי שהוא מחברת ליסינג והאוטו כרגע נמצא אצלו באזור מגוריו

זה סוכנים שמחזיקים רכב אצלם - לא ברור לי הקטע.. הייתי בטוח שיד 2 זה רק בעלות פרטית.

מסר לי שזה תחת "סוכנים" ביד 2.

תודה על העזרה

פורסם

סוחר שקנה את הרכב מליסינג אינו נחשב יד או שמדובר בסוכן מטעם חברת הליסינג עצמה שמוכר רכבים שחזרו אליהם מליסינג.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין במדינת ישראל שום חוק נגד הפעולה הזו, כך שאין פה אלמנט של "חוקי" או "לא חוקי".

חברות הליסינג הגדולות מוכרות את רוב הרכבים שלהם במגרשים הגדולים שלהם ולא נותנות רכב שעומד למכירה לאחד מאנשי המכירות כדי שיסע איתו הביתה, אין דבר כזה. יש סוכנות, הרכב עומד במגרש של הסוכנות עד שמגיע לקוח ומבקש את הרכב. במקסימום משנעים את הרכב מסניף לסניף אם לקוח הזמין את הרכב לסניף שקרוב למקום מגוריו.

את הרכבים שחברת הליסינג לא מצליחה (או לא רוצה) למכור, היא מוכרת לסוחרים פרטיים ואלו האנשים שכנראה נתקלת בהם. עכשיו אתה צריך לשאול את עצמך מדוע העדיפה חברת הליסינג למכור את הרכבים לסוחר פרטי ולא למכור אותם לבדה, ברשת הסוכנויות הגדולה והמסודרת שלה. אני בטוח שתצליח להגיע לבד למסקנה :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...