Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח בזמן שיפוץ דירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני שיפוץ נרחב של דירה.

סוכן הביטוח לוחץ עלי לרכוש פוליסה ממיוחדת לצורך זה.

הקבלן הציג לי פוליסת ביטוח - שנראית לי די צנועה (כיסוי בסדר גודל של 500,000 ש"ח).

סוכני ביטוח וקבלני שיפוצים: מה נדרש מבחינת ביטוח לשיפוץ נרחב שאמור לארוך 6-8 שבועות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה יכול להרחיב בעניין הפוליסה? איזה נזק היא מכסה בדיוק? ומה העלות?

גם אני בתהליך שיפוץ, אבל אצלי לא נוגעים בכלל בעמודים תומכים או יציקות בטון וכו.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

סוכני ביטוח תמיד רוצים שתרכוש איזו פוליסה.

אם לקבלן שלך יש ביטוח אחריות מקצועית וביטוח צד ג' בסכום סביר לנזק שיכול להיגרם אז זה מספיק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בהנחה שבשלב כלשהו מורידים חלונות/דלתות ויותר קל לפרוץ ובנוסף יש לך פוליסה לדירה - וודא שיש כיסוי לתכולה גם במקרה כזה או בצע הרחבה זמנית למקרה כזה.

אם לא נוגעים בפתחים, אז מה שכתב לך נהג הלילה נשמע בהחלט מספיק.

לגבי הקבלן - 500,000 מספיק ודי אם מדובר בשיפוץ שלא נוגע בקונסטרוקציה. אם כן נוגעים ומדובר בדירה - בדוק מה קורה אם יש פגיעה מהותית במבנה כולו בגלל סיבה כלשהי.

מה לגבי פגיעה פיזית בצד ג' (נניח שהשאיר שק פסולת בחדר המדרגות לחמש דקות, מישהו נתקל בו חלילה ושבר את כל הגוף במדרגות)?

פורסם

אני מוטרד משלוש אפשרויות:

1. נזק למבנה.

2. פציעות של עובדים - הקבלן אמור לרכוש ביטוח חבות מעבידים - האם אני צריך לבדוק אם יש לו?

3. נזקי צד ג' - אמנם יש לי במסגרת ביטוח המבנה אבל איני יודע מה היא מכסה.

לגבי תכולה - בשלב זה לא מטריד אותי כיון שהקבלן הבטיח שלא ישארו פתחים לא מוגנים בזמן שאינו במקום, וכן כיון שממילא אני צפוי להעביר את החפצים שלי מהדירה הנוכחית רק לאחר סיום השיפוץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...