Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לשדוד בנק,בכאילו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתחתן בחודש אוגוסט, וחלק מהסיכומים עם הצלם זה יום צילומים כמה שבועות לפני החתונה עם מוטיב מסויים.

הלכנו על קטע של שוד בנק.

כחלק מצילומי הוידאו אנחנו רוצים להצטלם יוצאים מהרכב,הולכים לכיוון סניף בנק עם אקדחי צעצוע,נכנסים לסניף, המצלמה נשארת בחוץ ואז יוצאים בריצה מהסניף עם האקדחים ושקים חומים כאלה כמו של שוד בסרטים.(לבושים בחליפת חתן ושמלת כלה).

אני יודע שזה בעייתי מבחינת הבנק, אבל בכל זאת, מה הסיכוי שאני אקבל אישור לדבר כזה? לאן פונים? מישהו מכיר מישהו שמכיר מישהו בסניף בנק כלשהו באזור מרכז הארץ?

פורסם

לדעתי לא יתנו לך, אבל צור קשר עם הנהלת הבנקים כל הבנקים (נסה גם את אוצר החייל, הבינלאומי, יהב ואחרים. אל תתפתה דווקא לסניף של בנק גדול), תסביר מה ברצונך לעשות, וכנראה שתלווה ע"י ק. בטחון או משהו כזה שם).

אה, ושיהיה במזל! :)

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

דבר עם המשתמש discoTD5

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תחליף רעיון.

כמי שהיה אחראי בין היתר על נושא צילומים במתקני בנק גדול בארץ, כל סרט סטודנטים שביקשו לצלם, כל פיצ'ר הכי קטן - עבר קריאה מוקדמת שלי, ואם היה בו איזכור שלילי לבנק ו/או סיטואציה שלילית לבנק - נדחה על הסף.

בתקופה האחרונה בה שוד בנק הופך לאירוע אלים וקטלני - פשוט תחליף רעיון.

עוד חמש שנים זה גם לא ייראה לך כזה מגניב. לחילופין, תנסה "לשדוד" תחנת דלק...:wink:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אולי יהלומני הפורום יוכלו לארגן לך "שוד" מלטשה :D

יש להם עוד פחות חוש הומור מבנקאים בנושא הזה

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אולי יהלומני הפורום יוכלו לארגן לך "שוד" מלטשה :D

יש להם עוד פחות חוש הומור מבנקאים בנושא הזה

לא הבנתי את הבדיחה (?) ...??? :wink:*

*הסמיילי הזה הוא כשאני קרוע מצחוק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כמי שהיה אחראי בין היתר על נושא צילומים במתקני בנק גדול בארץ, כל סרט סטודנטים שביקשו לצלם, כל פיצ'ר הכי קטן - עבר קריאה מוקדמת שלי, ואם היה בו איזכור שלילי לבנק ו/או סיטואציה שלילית לבנק - נדחה על הסף.

למה שלילי?

אם מריצים את הסרטון אחורה הם מביאים הרבה כסף לבנק... :wink:

• תוכן חדש...