Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני רוצה לקנות רכב בן 3 עד 4 מליסינג, התלבטתי בין שלושה רכבים: הונדה סיויק, טויוטה קורולה ומאזדה 3.

נכנסתי לשלמה סיקסט וקיבלתי כמה הצעות מניו קופל- רכבי ליסינג.

מאזדה 3 נגד- צריכת דלק, שנת 2009 ומה גם שרציתי 2000 סמ״ק שבליסינג לא קיים. בעד- קילומטראז נמוך 37 עד 48 אלף ק״מ

טויוטה קורולה- ירדה מהפרק כיוון ששלמה סיקסט לא הציע לי מכוניות נורמליות (נזילות שמן ש״תוקנו״, רטיבות בגיר וכו)

בסופו של יום נדלקתי על הצעה אחת שקיבלתי:

הונדה סיויק קומפורט סדאן 1800, 140 כ״ס

קילומטראז- 104,000 עלייה לכביש 02.2010

מחירון: 93,000 הצעת מחיר: 81,800 (כמובן שאני עוד אתמקח, ליסינג זה מינוס 20% ככה שבסביבות ה-75000 אני אהיה מוכן לקנות.)

עכשיו ללבטים: מנוע תוצרת טורקיה (מה שהנציג הסביר שעכשיו כל ההונדות מיוצרות שם, האם זה נכון?) האם יש ממה לחשוש?

רישום קודם: השכרה/ החכר- מה זה אומר?

מהקופיוטסט שהם הביאו לי (כמובן שאערוך נוסף משלי):

הכל תקין פרט ל: שלדת מרכב-- תקוני מרכב, משמעות נמוכה, תיקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך/שריטות בצבע+פגמים, נזק בפנלים-כל זה תוקן.

בנוסף הם נותנים שנה אחריות ל10 מכלולים כולל מע׳ גיר ומנוע.

אבקש מכם עצות ודגשים שעליהם עלי להתמקד: קומפיוטסט נוסף שלי, טופס גילוי נאות (מה צריך להיות רשום בו והאם זה מחייב), אילו הטבות עליי לבקש (הורדת מחיר- עד כמה?, חיישני רוורס או כל דבר נוסף...), האם צריך לבקש פנקס טיפולים (במוסך מורשה של הונדה ייתנו לי נתונים על הרכב?). וגם הצעות כלליות לגבי הרכב מניסיון שלכם ייתקבלו בשמחה:lol:

נב מצטער על החפירה

פורסם

את הטעות הראשונה עשית כבר שנכנסת לחברת ליסינג ההיא.. אני מבין שלא קראת בפורופ לפני :-P

לגבי הסיויק- זה רכב מבוקש לכן יש להם לגיטימציה למכור אותו בהנחה פחותה מזו של המאזדה, אבל עדיין המחיר פר קילומטראז שהוצא לך גבוה מדיי, שכנה שלי מכרה אחת כזו פרטית עם 35 אלף ק"מ , 2009 ב 82K לפני שבועיים.

הייתי מציע לך להיכנס לעוד כמה סוכניות ולקבל מגוון רחב יותר.

ולידע כללי : השכרה/החכר - זה אומר שהרכב בליסינג. אם הרכב היה בהשכרה יהיה רשום רק השכרה.

לגבי מנוע של הסיויק, לא יודע באיזה ארץ הוא מיוצר אבל אין בעיות איתו, ובכלל, שתדע, בעולם הגלובלי של היום רוב החלקים ברוב המוצרים מיוצרים בטורקיה/הודו/סין וכו'. אין מה להירתע מזה.

פורסם

תודה רבה על התגובה, אכן התחלתי לקרוא בפורום ו... בקיצור שלמה כבר לא על סדר היום.:wink:

עברתי בכמה חברות: אלדן, אוטוסנטר וטרייד מובייל (אגב איך הם, אם מישהו קנה אשמח לתגובה) וברצוני גם להיכנס לאוטו דיל. להלן התוצאות:

הציעו לי הונדה סיויק אקזקיוטיב, יד ראשונה פרטי עם 50,000 ק״מ עלייה לכביש 09.09 (כלומר עוד חדשיים טסט). מחירון לוי יצחק 91,000 ובשכלול הנתונים לעיל יוצא: 98,400₪ טרייד מובייל הציעו לי אותה ב 94,000₪, בנוסף נאמר לי שיש אפשרות להשיג הנחה עד 2000₪ על תשלום במזומן... לא התעמקתי בנושא המחיר עדיין אבל ברצוני לנסות להגיע ל85,000₪, מה אתם אומרים אפשרי? או עד כמה אפשרי להוריד. חשוב לציין שעוד לא בדקתי את הרכב וגם לא נסעתי עליו, הנתונים ההתחלתיים הלהיבו אותי ועוד לא הגענו לשלב התשלום...

בנוסף, קיבלתי הצעה על סיויק L.S 2008 יד ראשונה פרטי עם 75,000 קמ וטסט לחודש ב80,000 (לא סופי גם כן), אבל מה שלא נראה לי באוטו הזה שיש בפנים ריח של נבלה, הנציג אמר לי שזה חומרים כימיים שבהם השתמשו בעת ניקוי הרכב (הגיוני? ואם לא מה תגידו על המוכר הזה? אציין שהוא מייד פתח את הדלתות ותלה ריחן...) . מה שמעניין הוא שעפ״י לוי יצחק מחירון 74,000₪ ולאחר שכלול 78,000₪.

הצעה נוספת שמעניינת אותי היא מאזדה 3 2010 יד ראשונה מליסינג פרטי עם 37,000 קמ, הוא אמר שמחיר מחירון 97,800 כולל שכלול הוא נותן ב 92,000₪

אשמח לדעתכם... תודה לעונים

• תוכן חדש...