Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לציין שאני מופתע מזה שאין פה יותר תומכים בפיקנטו.

הרי זה ידוע שבין רכבי המיני זה המיני הכי משתלמת והכי פחת צעצוע משאר המתחרות.

ולגבי התקציב שלך בעיקרון אתה באמת יכול לקנות סופר מיני אבל לפי מה שכתבת שהצרכים מהאוטו רכב מיני יכול להספיק וגם תישאר עם עודף :)

תעדכן אותנו אחרי נסיעות מבחן מה ההתרשמות שלך.

בהצלחה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שברולט ספארק החדשה, גם תשאיר אותך עם עודף בכיס.

המיני של שברולט בעלת המנוע החזק בקטגוריה (1.2 ל', 82 כ"ס) ו- 5 מקומות ישיבה,

עיצוב חיצוני חדש הכולל גריל קדמי, פגוש אחורי, פנסי חזית.

זאת בנוסף לאבזור העשיר ביותר בקטגורית המיני הכולל:

חבילת בטיחות מלאה (6 כריות אויר ו- 4 כוכבי בטיחות), חימום למושבים הקדמיים, פנסי ערפל קדמיים ופסי גגון.

כמו כן, התחדשה הספארק בעיצוב פנים חדש הכולל קונסולה מרכזית ומערכת שמע עם חיבור USB חדשים.

מחיר: 62,900 ₪

פורסם

היתרון היחידי של הפיקנטו על הספלאש הוא בתא מטען ששם המצב בספלאש רע במיוחד (ובטיחות לא בדקתי).

הפיקנטו נוחה יחסית ומרווחת ומאובזרת טוב, חסרון מנוע חלש ועצל (בכל מקרה יתן כנראה ביצועים משופרים לעומת האטוס).

בהצלחה

פורסם

הפיקנטו רכב מצויין ומהנה לנהיגה, אבל רק עם המנוע הגדול (יחסית... 1.25 ליטר).

אבל, כזה יש רק באוטומטיות, וצריכת הדלק שלהן לא מדהימה (אצלי, עם רגל "כבדה" ופקקים: 1:12).

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

נראה הזוי:

למעלה כתוב ידנית.

בפנים כתוב אוטומטית.

נפח מנוע: 1086 סמ"ק (1.1 ליטר) שבכלל לא קים בפיקנטו.

השילוב של מנוע כזה וגיר אוטומטי קיים רק ב-I10.

מצורף קישור לפיקנטו באתר של קיה:

http://kia-israel.co.il/motors/picanto/?frame=specifications

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

תודה. אני מניח שנצרף אותה לסיבוב של הנסיעות מבחן למרות שכרגע היא בעדיפות נמוכה אצלי (אני מתכוון לדגם הידני 1.0, בגלל שאנחנו רוצים רק ידני ה 1.25 לא באה בחשבון)

פורסם
תודה לכולם על התגובות.

אז נשארו לי כמה מועמדות: סקודה סיטיגו, ניסאן מיקרה, סוזוקי ספלאש ואולי (בעדיפות קצת יותר נמוכה) סיאט מיי וקיה פיקנטו.

כמו שנאמר פה אנחנו פשוט ננסה אותן ונראה מה מתאים.

שוב תודה על העזרה.

אני רואה שמספר אנשים אמרו לך לגבי הקליאו החדשה ואתה התעלמת, כנראה בכוונה.

אף אחד לא מכריח אותך לקנות, אבל תעשה לעצמך טובה - גש לסוכנות ותתרשם! (ראה שרשור)

הכי טוב - תזמין נסיעת מבחן. ב-74 אלף ש"ח יש את הגרסה החלשה 1200 סמ"ק 75 כ"ס רגיל ידני.

ובמחיר של 84 אלף ש"ח גרסת 900 סמ"ק טורבו 90 כ"ס ידני. (יותר ממולץ)

אף רכב בקטגורית המיני לא משתווה לקליאו החדשה.

רמת האבזור והבטיחות בקליאו מאוד גבוהה ועולה על כל המתחרות.

אני את שלי, 0.9 טורבו כבר הזמנתי.

Renault Clio IV 0.9 TCe - Collection 2013 :D

פורסם

אתה צודק, התעלמתי בכוונה.

אני בטוח שזה רכב נוח, השאלה היא כמה זמן הוא יבלה במוסך? אני לא מומחה גדול אבל לא סתם כולם ממליצים על יפניות וקוריאניות ולא על הצרפתיות...

אני בטוח שהנסיעת מבחן תהיה טובה, השאלה מה יקרה עוד כמה שנים

פורסם

רנו כול הזמן משתפרת,ולדעתי הקליאו החדשה לא תבלה הרבה זמן במוסך,אותו דבר גם פיאט,הרכבים של היום לא בעייתים ולא מבלים במוסך כול הזמן,חבל שסטיגמה ישנה תפסול כזה רכב,חוץ מזה שיש לך גם אחריות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה ניזון משמועות אז מצבך לא טוב.

כמו שאמר קודמי, רנו של היום זה לא מה שהיה לפני עשור, ואמינות החברה השתפרה, ראה קליאו קודמת, פלואנס ומגאן החדשה, תשאל בעלי רכבים ולא אנשים שמונעים משמועות או נסיון רע עם דגמים ישנים לפני עשור.

על הקליאו אתה מקבל 3 שנות אחריות וגם 3 טיפולים שנתיים חינם.

עזוב רק נוחות, הרכב נותן את התמורה למחיר הכי טובה שיש.

בהצלחה.

Renault Clio IV 0.9 TCe - Collection 2013 :D

פורסם
אתה צודק, התעלמתי בכוונה.

אני בטוח שזה רכב נוח, השאלה היא כמה זמן הוא יבלה במוסך? אני לא מומחה גדול אבל לא סתם כולם ממליצים על יפניות וקוריאניות ולא על הצרפתיות...

אני בטוח שהנסיעת מבחן תהיה טובה, השאלה מה יקרה עוד כמה שנים

הדבר המשעשע הוא שאת הצרפתיות והאיטלקיות אתה פוסל מראש אבל את הגרמניות כלל לא ואף נותן להן ייצוג כפול ברשימה שלך. אם כבר, תתייחס לאירופה כולה כבלוק אחיד ואל תעשה איפה ואיפה בין הלאומים השונים. ביננו, רק היפניות והקוריאניות אמינות, לא? :roll:

:idea:
פורסם

כמו שאמרתי אני לא מומחה. כאדם רגיל רוב התקלות שקרו לאנשים סביבי שאני מכיר אישית היו עם מכוניות צרפתיות. בעבודה היו אנשים שלקחו סיטרואן בליסינג ובילו יותר זמן עם אוטו חלופי מאשר עם האוטו שלהם. אגב אותו דבר לגבי שברולט. אז נכון, יכול להיות שזו שמועה אבל שמועה לא נולדת סתם. אני כבר 7 שנים עם אוטו יפני (טויוטה ולפני זה מאזדה) ולא הייתה לי שום תקלה משמעותית. כיוון שיש מבחר גדול של רכבים לא צרפתים, אני לא רואה צורך ללכת דווקא על צרפתי. יכול להיות שאני טועה...

• תוכן חדש...