Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מה להוסיף לשרשור.

חיי המברשת היו קצרים מאוד, הייתה לי אחת כזו בדיוק שלא הראתה סימני עייפות כמעט שנה. עם המברשת הזו השתמשתי פעמים בודדות לניקוי הג'אנטים עם תכשיר המכיל חומצה. בפעם הראשונה סיבי המברשת איבדו מעט צורה,פעם שנייה כמה מהם נשרו,פעם שלישית אני כבר רואה שהשפיץ מגומי איבד מהאלסטיות שלו והחל להתפורר.

חברים,השתמשו בזהירות עם חומרים המכילים חומצה,ודעו שמאחורי הג'אנט היפיפה מסתתרים כמה צינורות(ועוד כמה חלקי גומי) שעדיף שהם לא הסדקו.

עריכה:וגם אני מעוניין לרכוש מעט מהחומר.(לא לרכב שלי,לרכב שהג'אנטים שלו באמת מטונפים)

20131106_122610_800x600.jpg

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים,השתמשו בזהירות עם חומרים המכילים חומצה,ודעו שמאחורי הג'אנט היפיפה מסתתרים כמה צינורות(ועוד כמה חלקי גומי) שעדיף שהם לא הסדקו.

מסכים אתך לגמרי אבל, כפפות הלטקס שהשתמשתי בהן גם נגעו ישירות בחומר בלי שהבחנתי בשום תוצאת לוואי לכך.

בתוך צינורות הגומי של הבלמים ישנו נוזל שהוא ממיס בפני עצמו והצינורות עמידים בפניו - בלחץ וטמפ' גבוהים - כך שבהחלט מדובר ברכיבים עמידים.

קשה - עד בלתי אפשרי - להאמין שיצרן החומר לא בדק את העניין היטב לפני שהתחיל לשווק אותו, הרי איש איננו מוכן להיתבע על מיליונים רבים בשל תאונות שמקורן בצינורות בלמים וצמיגים מתפוררים.

פורסם

דורקי שלום,

את רובינו לא מעניין כמה גדולה מגווירס,זה לא פרמטר. זה כמו שהרבה חושבים כמה טובה מאזדה וכמה גדולה היא. בפועל,מאזדה יצרן מאוד קטן. היצרן הכי קטן ביפן-אבל זה כבר אוף טופיק.

לחברה יש אינטרס למתג חומר מסויים כחומר הכל יכול על חשבון שחיקה ובלאי חומרים אחרים ברכב.

אנחנו הצרכנים הנבונים צריכים לדעת מה ההשלכות של חומרי ניקוי לג'אנטים,כי "בסך" הכל מדובר בממיס חלקי אסבסט ודטרגנטים אחרים.

בנוסף לא נכנס לצבע הג'אנט והלכה שבחלק מהסוגים מתבלה מאוד מהר עקב חומרים אלו.

אצלי החלפתי 4 צמיגים כי ראיתי סדקים בשפת הצמיג ובדופן הצמיג.הייתי יכול למשוך עןד קצת,אבל מדובר בצמיגים בכל זאת.

הצמיגים היו בני שנתיים ולסוליית הצמיג היה עוד הרבה בשר.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תיראה הגישה שלך 'מחזיקה מים'.

אבל, גם אין לזה סוף - כשאתה במסעדה אתה בודק את מקור המזון שמאכילים אותך? אתה בודק אם חומרי הניקוי הביתיים לא פולטים גזים רעילים? יש לך בכלל השכלה בתחום כדי לבדוק את זה? (כדי שלא תבין אותי לא נכון, אני על שלל התעודות שמחזיק אינני מבין דבר וחצי דבר בכימיה).

מה שאני מנסה להדגים לך שבסופו של דבר הצרכן צריך להשתמש במידת ההיגיון שלו, אבל במינון סביר.

החומר הזה גם איננו כל יכול שמנקה הכול, בקצה החישוק הצטברה שיכבה שומנית מהחומר לצמיגים שמרחתי, תתפלא - אבל החומר הזה לא הצליח להסיר את השכבה הזו שנוקתה בהעברת סמרטוט קלילה בלי חומר ניקוי כלשהו.

פורסם

כדי לא לסטות מנושא הדיון אקצר את דברי וגם כי מיציתי את הנושא המדובר.

אני מבין בכימיה,ולא ממש הבנתי מה קשור "אני על שלל התעודות שמחזיק אינני מבין דבר וחצי דבר בכימיה",אבל בסדר.

שא ברכה.

פורסם
,ולא ממש הבנתי מה קשור "אני על שלל התעודות שמחזיק אינני מבין דבר וחצי דבר בכימיה",אבל בסדר.

שא ברכה.

ניסיון שאולי לא נוסח כראוי להסביר שאין מדובר בהתקפה אישית עליך אלא שמדובר בשאלה שתכליתה להבין עד כמה יש לך זיקה לתחום הכימיה, נושא שבעבורי הוא דבר שגרוע מסינית.

שבת שלום!

• תוכן חדש...