Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ברשותי כרגע HU של KENWOOD משהו ממש בסיסי עם יציאה אחת RCA וזהו

קומפוננט של MTX THUNDER 6000 T6S652 שזה 100W RMS / 400 MAX קדימה.

מגבר של ROCKFORD PRIME 300.4

וסאב של LIGHTNING AUDIO P4.12.4 שזה 150W RMS / 700 MAX

כרגע לפעמים יש נפילות, הקומפוננט מפסיק לעבוד בזמן שאני מגביר את הווליום דיי גבוה, זה ממש מציק לי, ורציתי לדעת מה צריך לשדרג שזה לא יקרה?

וגם, בדלתות האחוריות כרגע יש את הרמקולים המקוריים של האוטו שהיו לפני זה קדימה (הם הרוסים כבר ונשמעים זוועה!)

מה שאני רציתי לעשות זה: להביא את ה MOREL TEMPO 6 לקדימה את ה MTX לשים מאחור, להביא HU חדש עם 3 יציאות RCA

ו עוד מגבר או מונובלוק.

גם חשבתי להביא סאב אחר כי מה שיש עכשיו הוא ממש חלש או שפשוט המגבר לא סוחב?

אני לא מבין גדול בתחום אז תמליצו לי מה עדיף ומה לא, תודה! :)

תקציב: 1500~2000

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי, כשלב ראשוני להחליף HU וסט קדמי, יש אחלה סטים בפחות מאלפייה אל תסתכל כיוון הטמפו, הוא אמנם מאד מוערך פה בפורום אבל הוא בסופו של יום הוא מוערך כי הוא זול, ברגע שהתקציב עולה יש סטים הרבה יותר טובים.

HU - בפחות מאלפייה אפשק להביא אחלה מכשיר, עדיף משומש.

בקשר לסאב והמגבר תעשה קודם את החחלפה של ה HU והקומפננט, תראה את השיפור, במידה ויספיק לך, אחלה!

בעתיד תוכל להחליף את ההגברה ( אולי שני ערוצים ומונו), ואת הסאב.

SCANSPEAK

פורסם

אוקיי, זאת אומרת את הMTX אני שם מאחורה - משהו חדש קדימה.

סאב כניראה בנתיים ישב בצד, ואיזה סטים אתה ממליץ?

אני כעיקרון רוצה להחליף את ה HU רק בגלל שאין לו מספיק יציאות RCA מה שאמרו לי שאני חייב בכדי לחבר שני מגברים.

עד כמה באמת יש הבדל בסאונד בין HU ב 200שח ל HU ב 800~1000? הרי בסופו של יום הכל מחובר למגבר ולא לHU...

פורסם

הסאב לא צריך לשבת בצד, הוא צריך לשבת בבגאז.

הסט של ה MTX יכול למצוא בית אחר, אם תביא סט אחר אין בו צורך בכלל, קומפוננט וסאב, אין שום תועלת מרמקולים אחוריים.

מה ההבדל בין HU של 200 שקל לאחד של 1000? מה ההבדל בין פורשה חדשה לפיאט 127?

יש הבדל תהומי באיכות, ברגע שה HU מוציא סיגנל לא נקי או מעוות לא משנה מה תעשה ולאיזה מגבר יהיה הכל מחובר התוצאה תהיה לא משהו.

אני לא אומר לרוץ ולקנות HU באלפי שקלים, אבל משהו סביר+ כדוגמת הפיוניר 8350SD יעלה כמשומש בסביבות ה 550 שקלים, מתחת לזה ההשקעה לא משתלמת (לדעתי לפחות).

SCANSPEAK

פורסם

+1 לבני בעניין הHU הוא נשמע כמו הפרט הראשון שצריך להחליף.

תתחיל בלהחליף אותו בשלב הראשון.

MTX חברה מוכרת, לא מכיר קומפוננטים שלהם אבל צריך לבדוק באיזה קומפוננט מדובר כדי שלא תרגיש ירידה ברמה במקום שיפור.

באופן כללי לגבי הסאב והקומפוננט וכל שאר המערכת הייתי ממליץ שתחכה עד שתחליף HU והמערכת תהיה מכוונת כמו שצריך כדי שתוכל לדעת מה בידיוק חסר לך, אני די בטוח שאתה לא ממצא את הפוטנציאל של הרכיבים שלך כרגע.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

מצאתי CLARION CZ501A משומש במחיר של 800 אולי טיפה פחות, שווה?

ואני אוהב את הMTX מאוד! אחלה קומפוננט אבל הרמקול המקורי מאחורה קרוע ובווליום גבוהה ממש מחריד!

הבעיה היא כשאני עושה ב FADER שמאחורה לא ישמעו בכלל זה ממש משנה את כל הסאונד באוטו, אני הרבה יותר אוהב את הסאונד כשגם מאחורה יש שומעים...

בגלל זה חשבתי לשים את ה MTX מאחורה או לשים רמקול פשוט יחסית שיחובר ישירות למערכת כמו ROCKFORD 3 WAY 60W RMS נראלי סביר.

בקשר לקומפוננט מצאתי גם כמה משומשים במחירים סבבה שהם נראים לי כבר רמה אחת מעל הMTX כמו -

"morel Hybrid Ovation 6"

פורסם

פשוט תנתק את האחוריים, אם יש לך HU טוב קומפוננט וסאב אתה לא תזדקק לו.

אל תמהר, תחליף את הHU ואח"כ תחליט לגביי הצעד הבא.

לגבי הקלאריון, לא מכיר את המכשיר הספציפי, בגדול לקלאריון יש HUים ברמה טובה . מקריאה על המכשיר ראיתי שיש לו את הפונקציות שאתה צריך ושהמחיר של חדש בזאפ הוא1000 שקל, תעשה את החישוב שלך לגבי הכסף.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

זה מפסיק לעבוד בווליום גבוהה?

מה עובי החיווט?

איזה רכב?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
זה מפסיק לעבוד בווליום גבוהה?

מה עובי החיווט?

איזה רכב?

כן, זה מפסיק לעבוד...

לרוב זה אחריי שימוש של כמה זמן רצוף ואז אני מעלה עוד קצת וזהו נופל...

נראה לי שהמגבר מתחמם יותר מדיי אולי? כי במצבים כאלה אני בודק אותו לפעמים והוא רותח מחום!

לפעמים גם בשירים עם הרבה באס זה מפסיק לעבוד גם בווליום לא כזה חזק.

בקשר לחיווט אין לי מושג, הקומפוננט בא עם הרכב, ואת החיבור למגבר עשה לי חבר.

מדובר בגולף דור4.

אגב, מה דעתכם לגבי HU הזה KENWOOD KDC-BT838U

וזה -

Alpine 9887

או זה Nakamichi NA250btr

פורסם

pioneer 8350sd

KENWOOD KDC-BT838U

Alpine 9887

CLARION CZ501A

CLARION dxz865mp

Clarion DXZ576USB

זה מה שהצלחתי למצוא עד מחיר של 1000שח משומש, מה הכי "שווה" לקחת פה?

פורסם

אחד משני אלו:

Alpine 9887

CLARION dxz865mp

הקלריון מכשיר איכותי מאוד אבל זה דגם די ישן.

האלפיין גם מכשיר איכותי יותר נוח לתפעול מהקלריון וגם יותר חדש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לפני שאתה קופץ לקנות ציוד חדש אתה חייב תשתית טובה. אולי החיווט לא מספיק (8 גייג').

יתכן והמגבר מתחמם תדאג שיהיה לו איזשהו איוורור.

ALPINE 9887 מכשיר מעולה, אני בעלים של אחד כזה כבר מספר שנים עובד בלי בעיות איכות מעולה וגם הרבה פיצ'רים.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

ה9887 מעולה אבל השאלה מה הוא מחפש, לדעתי אם הוא לא באמת עומד להשתמש באופציות שהוא מציע (טיים קורקשן חיתוכים איקולייזר פרמטרי) הוא יכול למצא משהו שיעשה את העבודה ויכיל גם usb שלי אישית היה חסר ב9887 ולצאת עם מעט עודף.

פורסם

אני מקווה שלא מדובר בעבירה על חוקי הפורום, אנסה בכל מקרה: לחבר הייתה בעיה דומה, המלצתי לו על אלי מאקסטרים סאונד והוא מצא את הבעיה מהר, הסביר לו את כל האפשרויות שלו, ועשה עבודה מדהימה. אולי שווה גם לך לבצע גיחה לפתח תקווה.

למען הסר ספק - אין לי שום קשר לאלי, לאקסטרים סאונד, או לפתח תקווה.

פורסם
ה9887 מעולה אבל השאלה מה הוא מחפש, לדעתי אם הוא לא באמת עומד להשתמש באופציות שהוא מציע (טיים קורקשן חיתוכים איקולייזר פרמטרי) הוא יכול למצא משהו שיעשה את העבודה ויכיל גם usb שלי אישית היה חסר ב9887 ולצאת עם מעט עודף.

אתם מרבים לשכוח שהמכשירים ברמה הגבוהה יקרים ונחשבים לאו דווקא בגלל אופציות הקרוס שלהם וtc וכו'.

ההבדל באיכות עיבוד האות (וכתוצאה מכך איכות הסאונד) בין מכשיר שהוא "ספינת דגל" לבין מכשיר אפילו רמה אחת מתחת הוא עצום.

ובגלל זה לא צריך לוותר על hu איכותי, ממש לא בגלל הפונקציות שלו.

+1 גדול לאריק.

לדעתי ליין הcz החדש של קלאריון לא משתווה לישנים והייתי מעדיף אותם.

בקשר להתנתקות הסאונד כשאתה מגביר זה יכול להיות כמה וכמה דברים, יכול להיות כמו שכתבו שהחיווט לא מספיק בשביל המערכת והמגבר כבה עקב נפילות מתח, יכול להיות שהמגבר מחובר לא נכון ופשוט נכנס לפרוטקשן, ויכול להיות שאתה על גיין גבוהה מידי ולסט יש הגנה בקרוסים שמנתקת אותם.

• תוכן חדש...