Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני לפני קניה של רכב והייתי די נעול על איביזה מהשנים 09-10 1600 3 דלתות ,אבל גם תפסה לי את העין הסיויק האצ'בק שנת 06-07, נכון אני יודע שאלו רכבים שלא באותה קטגוריה והסיויק תיהיה יקרה יותר מבחינת דלק למרות שלא בטוח כי רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות אבל הם בערך באותו תקציב ,ורציתי לדעת יותר פרטים על ההונדה, למיטב הבנתי זה המנוע 1800 הסידרתי עם ה140 כ"ס כך שכוח לא מאמין שיהיה חסר רציתי לדעת אם קיימות "מחלות" ידועות למנוע זה?

בנוסף הבנתי שבשנים הללו הרכב הגיע רק עם תיבת הילוכים רובוטית,נכון לעכשיו אני נוסע המון על קורולה רובוטית ואפשר להגיד שאני מבסוט וממש לא מפריע לי הגיר הרובוטי ולפעמים אפילו אני אוהב אותו רציתי לדעת אם זו אותה ההרגשה,איך האמינות של הגיר הזה,האם יש אפשרות לתפעול ידני של התיבה,ובכללי פרטים על הדגם הנ"ל (סיויק האצ'בק רובוטית שנת 06-07)

אני די פתוח להצעות כי אם אני אמצא למשל סוויפט עם נתונים טובים או טויוטה RUN X 07 עם נתונים טובים יכול להיות שאתפתה ואקנה אבל אני די נעול על האיביזה והסיוויק ונכון לעכשיו נוטה לכיוון הסיוויק כי למרות שהשנתון יותר נמוך לפי דעתי מקבלים יותר אוטו יותר אמינות ויותר סחירות,אשמח לשמוע מה אתם חושבים על כך תודה מראש לעונים וסליחה על החפירה :)

פורסם

ההונדה הגיעה גם עם גיר ידני, אך בודדות.

ההונדה חזקה יותר, גדולה ומרווחת יותר, מחוץ לעיר היא חסכונית מאוד), שומרת על ערך טוב יותר.

כמובן שאתה קונה רכב ישן בכמה שנים, עניין המראה הוא אינדיבידואלי, מבחינתי השאלה הגדולה היתה האם אני באמת רוצה רכב גדול או קטן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מבחינת הידני או רובוטי אין לי בעיה כלל לידני ואפילו מעדיף אבל כמו שאמרת הגיעו בודדות ולכן הן נדירות.

בקשר לרכב קטן או גדול הסיויק לא בהרבה יותר גדולה מהאיביזה וגם זה לא משפיע עלי בהרבה, ואהבתי את ה"פוזה" של שתיהן שזה מה שמושך אותי לשתי המכוניות הנל בלי חשיבות לגודלן.

פורסם

אם אין לך בעיה לרדת בשנתון ואתה מוצא רכב במצב שמור- אתה תמצא בהונדה המון יתרונות.

יהיה יותר קשה למצוא אחת שמורה מאשר איביזה צעירה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אנשים בבקשה זה חשוב לי לקבל מידע על הסיויק הרובוטית כל פרט שאתם יודעים,וגם עשיתי חיפוש ולא מצאתי עליה כמעט כלום בפורום.

אנסה לרכז את השאלות:

האם הגיר הרובוטי נחשב לאמין?

האם יש לתיבת ההילוכים אפשרות למצב ידני?

האם ההרגשה היא כמו ברובוטי של הקורולה או יותר גרוע/טוב?

כמה עולה למשל רובוט או מצמד חדש בתיבת הילוכים כזאת?

האם יש למנוע ה1800 140 כ"ס "מחלות" ידועות?

ובכללי כל הפרטים שאתם יודעים ויכולים לעזור לי בקניית ההונדה.

תודה מראש

×
×
  • תוכן חדש...