Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני כבר המון המון זמן מחפש אוטו ולא מצליח לקנות,אולי בגלל שאני צעיר ומחפש משהו טוב בלי תקלות בכלל ואולי כי אני גם מקשיב למשפחה שלא מוכנה להתפשר על שום אוטו בשבילי כי חבל על הכסף אם לאוטו יהיו הרבה בעיות אחרי זה.

מפה לשם אני לא יודע מה כדי אז אני מחפש כמה מכוניות במקביל ורצתי שתתנו לי ביקורת על הרכבים ואם זה בסדר לחפש רכב כזה.אני מחפש רכב קטן חסכוני ואמין ככל שניתן עד 25-28 אלף שקל

המכוניות שחשבתי עליהם הן:

פיאט פונטו ספייס

יונדאי גטס(רק מנוע 1.6)

ופיג׳ו 206

כמובן שאני מחפש בכל אוטו שנתון מתקדם ככל הניתן בקשר לפיאט והיונדאי כבר מכיר ושמעתי עליהם הכל.אבל בקשר לפיגו אני עדיין מתלבט אםהזה אוטו טוב,ראיתי פיגו 206 שנת 2006 מנוע 1.4 67 אלף קילומטר דגם xline (עם הסנארוף) יד 2 הבנאדם רוצה מחירון משוקלל כלומר 31,900 .מה אתם אומרים על האוטו הזה והאם לדעתם יהיה ניתן להוריד אותו לסביבות ה25 אלף והאם בכלל כדאי?

פורסם

שלום,

בתקציב זה צריך לחפש טוב ולראות כי כל אוטו שתחפוץ בו טופל כראוי. אני ממליץ לך בחום מתוך התנסות אישית (גם אני צעיר וקניתי רכב וגם המשפחה שלי לא הייתה מוכנה להתפשר) את הדברים הבאים:

1. תדרוש לראות היסטורית טיפולים מלאה של הרכב. תוודא לפי ספר רכב כי אכן דברים באוטו הוחלפו בטווח זמנים וקילומטרז'ים ראויים. לדוגמה- החלפת רצועת טיימינג צריכים להלחליף אותה כל כמות קילומטרז'ים מסויימת. באמצעות בדיקה זו כבר תדע שהאוטו טופל ותוחזק.

2. פתח מכסה מנוע, תראה מה המים במערכת הקירור של האוטו- מים ירוקים/ורודים גם במיכל מים עודפים וגם ברדיאטור- כך תקבל רושם ראשוני לגבי מערכת הקירור והאחזקה שלה.

3. לא להתפשר! לקחת את האוטו לבדיקה במכון מוסמך! באתר תוכל לראות את רשימת המכונים המומלצים.

4. לאחר הבדיקה אם אתה רוצה לקחת את הרכב- תלך למוסך על מנת לוודא עלויות של תיקונים לליקויים שיתקבלו בבדיקה.

5. אחרי הקנייה מומלץ לעשות טיפול יישור קוו לאוטו כדי שתוכל לנהוג בראש שקט עד הטיפול הבא.

יש באתר מדריך לקניית רכב משומש.

בהצלחה!

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

לגבי ה206 הוא רוצה קצת מעל הממוצע,אני מתאר לעצמי בגלל הק"מ הנמוך לשנה ויכול להיות שגם הרכב עצמו מאוד שמור,במידה וכן,אז הייתי משלם מעל מחירו.

לא אמרת אם הרכב ידני או אוטומט,החולשה של הרכב זה הגיר האוטומטי למרות שהוא עבר עידכון,אם הידני המצב הרבה יותר טוב,לבדוק נזילות מהגג וכמו כן ידית איתות של הרכב,מים במקום נוזל קירור יכולים לגרום לסדק במנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ה1.6 יתן לך ביצועים עדיפים. מדובר על 110 כס לעומת 75.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

והאם הדגם one line pk כדאי?או שלחפש דגמים אחרים יותר מאובזרים?הגיוני שזה בלי הגה כוח?ואם אפשר הסבר על הסדר של הדרגות,כאילו מה הכי מאובזר מה הכי פחות

• תוכן חדש...