Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעייה בכותרת, לאחררונה אני נתקל במספר בעיות מציקות: לא מצליח להכנס לאתר וואלה שם שם נמצאת תיבת הדואר שלי, ואני מקבל את ההודעה הבאה:לאינטרנט אקספלורר, אין אפשרות להציג את הדף.

הפעולות שעליך לעשות:

אבחן בעיות חיבור.

ההודעה נפתחת גם בעת ניסיון להכנס לגוגל וגם לוואלה.

בנוסף קיימת בעיה מציקה נוספת,:

פופאפ נפתח לי כמעט בכניסה לכל אתר קארס פורום, פייסבוק, או כל אתר אחר, ומחייב אותי ללחוץ על הX כל הזמן, יש לציין שחוסם הפריטים המוקפצים, מופעל אצלי.

בנוסף אני נתקל בבעיה נוספת לאחרונה, בעיקר בקארס פורום, שהדף לא נפתח לי עד הסוף, ואני זקוק ללחוץ על האיקון רענן על מנת שהדף יפתח לי עד הסוף.

אשמח מאד להדרכה בנידון.

תודה מראש

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שי שלום רב !

אינני מבין מה הקשר, ואשמח להבין מה הקשר, אך כן ,השעה והתאריך מכוונים?!

בברכה

צביקה

פורסם

בדרך כלל תאריך ושעה לא מכוונים, לא תקפים לאישור כניסה לאתר,

ניסיתי לאפס את הדפדפן ?

אגב איזה אנטיוירוס יש לך?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

שאלה שנראית לא קשורה (האוטו לא מניע, בדקת מים בווישרים?) אבל זאת בעיה נפוצה שנובעת מזה, ואני אסביר,

לכל אתר נורמאלי יש מה שנקרא "אישור אבטחה" (אותו בעלי האתר קונים בכסף רב ומחדשים כל שנה), הדפדפן שלך מבצע בדיקה מול כל אתר שאתה נכנס לגבי מתי אישור האבטחה פוקע (תאריך ושעה), כשיש הבדלים של יותר מ-24 שעות בין השעון של האתר לבין השעון אצלך במחשב הדפדפן שלך יפרש את זה כבעייה באישור האבטחה של האתר והוא יחסום אותך מלהגיע אליו.

והעובדה שזה קורה במספר דפדפנים רק מחזק את הכיוון הזה.

פורסם
בדרך כלל תאריך ושעה לא מכוונים, לא תקפים לאישור כניסה לאתר,

ניסית לאפס את הדפדפן ?

אגב איזה אנטיוירוס יש לך?

איך מאפסים דפדפן, הסבר ודרך פעולה, יתקבלו בתודה.

ברשותי נורטון אנטי ווירוס.

שאלה שנראית לא קשורה (האוטו לא מניע, בדקת מים בווישרים?) אבל זאת בעיה נפוצה שנובעת מזה, ואני אסביר,

לכל אתר נורמאלי יש מה שנקרא "אישור אבטחה" (אותו בעלי האתר קונים בכסף רב ומחדשים כל שנה), הדפדפן שלך מבצע בדיקה מול כל אתר שאתה נכנס לגבי מתי אישור האבטחה פוקע (תאריך ושעה), כשיש הבדלים של יותר מ-24 שעות בין השעון של האתר לבין השעון אצלך במחשב הדפדפן שלך יפרש את זה כבעייה באישור האבטחה של האתר והוא יחסום אותך מלהגיע אליו.

הגיוני בהחלט מה שאתה אומר!

והעובדה שזה קורה במספר דפדפנים רק מחזק את הכיוון הזה.

אם כך למה רק בשני דפדפנים עיקריים וואלה וגוגול? היכן אני מוצא את התאריך, האיקון של השעה גלוי, אך התאריך מוסתר ולא גלוי.

תודה לשי ולדני.

בברכה

צביקה

פורסם

תלחץ על השעה, ויהיה לך כפתור "שינוי תאריך ושעה"

לגבי איפוס,

באקספלורר : כלים >אפשרויות אינטרנט>מתקדם>איפוס ושחזור תלחץ על 2 הכפתורים.

במידה ולא עוזר, תנסה לבטל את האנטיוירוס ל5 דקות ותיכנס ותבדוק אם נכנס, אם כן (בדרך כלל נוד אנטי וירוס עושה בעיות עם וואלה) צריך לאפשר לו פורט HTTP לוואלה.

בנוסף להכל מומלץ להתקין ccleaner ולבצע ניקוי + תיקון REGISTERY (אזהרה, מוחק היסטוריה וסיסמאות באתרים)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

מחזק לגבי CCLEANER. מנקה לך יופי את המחשב כולל את כל הדרעק שהצטבר בדפדפנים השונים ושמאיט אותם.

זה הקישור שאני תמיד משתמש בו להורדת הגרסא העדכנית.

בנוסף, לתוכנה הזו יש בקרת הפעלה של המחשב- במילים פשוטות, היא תיתן לך לבחור מה אתה רוצה שיעלה עם המחשב בעת הסטארטאפ.

לפי התיאור של החלון הקופץ, עד שלא תעלה תמונה שלו עם הכיתוב, אני יכול רק להניח שזו איזו רוגלה\פרסומת חודרנית, ואולי תצליח להיפטר ממנה בצורה הזו (זו הדרך הקלה, אתה יכול להאמין לי. הייתי שם).

אם זה לא יעזור, תצטרך להתחיל להגדיר את הדפדפנים מחדש. את הכרום תחת הגדרות ואת האיכספלורר תחת אפשרויות אינטרנט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
תלחץ על השעה, ויהיה לך כפתור "שינוי תאריך ושעה"

לגבי איפוס,

באקספלורר : [email protected].

במידה ולא עוזר, תנסה לבטל את האנטיוירוס ל5 דקות ותיכנס ותבדוק אם נכנס, אם כן (בדרך כלל נוד אנטי וירוס עושה בעיות עם וואלה) צריך לאפשר לו פורט HTTP לוואלה.

בנוסף להכל מומלץ להתקין ccleaner ולבצע ניקוי + תיקון REGISTERY (אזהרה, מוחק היסטוריה וסיסמאות באתרים)

דניקס וברווז שלום רב !

לצערי הבעייה עדיין מלא הסתדרה, ואפילו הוחמרה:

אינני מסוגל להכנס לתיבת הדואר שלי בוואלה, בגלישה באקספלורר, ובכרום אני מצליח , אך אינני מסוגל לפתוח קבצי תמונות, משום שהדפדפן מפנה אותי לשמירה ולפתיחת קבצי תמונות בשולחן העבודה בלבד, מה שמסרבל מקשה ומתסכל אותי.

בנוסף אינני מסוגל להכנס לגוגל בכלל באקספלורר, ובכרום רק על יד קימבון.

יש אתר גיפולוג שאתר הבית לא נפתח, ואני מצליח לראות, רק את הבאנרים הרצים למעלה, וגם גם אם אני נכנס לאתר גיפולוג בפייסבוק.

לא ניסיתי לבטל את האנטי ווירוס למשך חמש דקות,למרות שדניקס התריע שנורטון אנטי ווירוס מתקשה ועושה בעיות בגלישה בוואלה.

לא התקנתי עדיין CCLEANER פלוס תיקוןREGISTERY ולו רק בגלל שהוא מוחק סיסמאות באתרים.

בנוסף כל פתיחת דף מקפיצה לי פרסומת בפינה השמאלית התחתונה של המסך, ורק על ידי לחיצה על הX אני מצליח לנער את הפרסומת הקופצת והמעצבנת..

האם יש פתרון קל יותר ממה שהוצע לי עד כה?!

בתודה מראש

צביקה

פורסם

ל-CCLEANER יש אופצייה של שמירת נתוני קוקיס רצויים, הססמאות עצמן נשמרות על הדפדפן דרך הקוקיס. תוכל לסנן את כל הקוקיס המיותרים ולשמור לך סט של קוקיס שאתה משתמש בו קבוע. כך עשיתי למשל עם איזה פורום מכוניות נידח אחד, קארספורום משהו... למשל.

אני עם נורטון וגולש בוואלה מדי יום, לא נרשמו לי בעיות מיוחדות.

פתרון קל יותר יהיה לקרוא לטכנאי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...