Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ULTRANET של אורנג' - מישהו התנסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברשותי גלקסי 4 (ללא LTE)

אחרי נסיון לא חיובי (בלשון המעטה) עם חברות קטנות, החלטתי להישאר עם האימפריות רשע, וכרגע מנוי אצל פלאפון עם 4 קווים משפחתיים.

אתמול ראיתי פרסומות לאולטרא-נט של אורנג' ונדלקתי, עד שהיום ראיתי את המחירים של החבילות שלהם :shock: :shock: :shock:

היום אני בחבילה (שהצלחתי לסחוט מפלאפון בזמנו כשעזבתי ושימרו אותי) במחיר 89 שקל, שכולל גלישה במהירות 4 מגה עד 3 ג'יגה.

וכמובן שיחות/SMS ללא הגבלה.

החבילה שאורנג' מציעה ללקוחות "חבר" - עומדת על 99 שקל לגלישה ללא הגבלת מהירות (לא כתוב אם זה אולטרנט), אבל עד 1 ג'יגה בלבד.

חבילות רגילות - בכלל מחוץ לתחומי ההגיון המעודכנים (139 שקל לחודש), כשמשווים לגולן/רמי לוי/הוט מובייל.

והשאלה שלי:

א. האם מישהו התנסה ברשת החדשה של אורנג'? יודע להגיד אם אכן כל כך מהירה? עדיפות למי שיש לו גלקסי 4 או 3 (גם המכשיר משפיע על המהירות).

ב. האם מישהו הצליח לקבל מחיר יותר נורמלי?

בברכה!

יונתן.

פורסם

גלישה באמצעות סים של 012 נותנת את האיכות של אורנג' בתנאים הרבה יותר טובים. הנסיון של בני - גלישה ב-5-6 מס"ש (בחיפה), כאשר הגבול הטכני של המכשיר הוא 7.2 מס"ש. בפלאפון המהירות מוגבלת על ידי החבילה, באורנג' לא.

תוכל לחסוך כ-15 ש"ח ברכישת הסים בתחנת פז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גלישה באמצעות סים של 012 נותנת את האיכות של אורנג' בתנאים הרבה יותר טובים. הנסיון של בני - גלישה ב-5-6 מס"ש (בחיפה), כאשר הגבול הטכני של המכשיר הוא 7.2 מס"ש. בפלאפון המהירות מוגבלת על ידי החבילה, באורנג' לא.

תוכל לחסוך כ-15 ש"ח ברכישת הסים בתחנת פז.

האולטרה נט - זה משהו שקיים כברירת מחדל לכולם? או שזה מסלול מיוחד?

כמו כן - איך האתר שירות ומידע של 012?

אני שואל - כי האתר של פלאפון מאוד קריא ומובן מבחינת החבילות ופירוט התשלומים, מה שעוזר מאוד לנהל מעקב.

משהו שאני לא יכול להגיד על האתר של הוט מובייל למשל.

וכמובן - איך איכות השידור/קליטה של הרשת 012?

בברכה!

יונתן.

פורסם

בשעות היום אני באזור ת"א/רמת גן,

בשעות הערב באזור חיפה.

יש איזה מחקר/בדיקה עדכניים שיכולים לאשש את דבריך?

(שים לב שכיום אני בחבילה מוגבלת במהירות - עד 4מגה)

בברכה!

יונתן.

פורסם

יש לי גלקסי 4, ולפני זה היה לי גלקסי 1. ואני גר בבאר שבע.

ברוב המקומות יש פה אינטרנט ברמה מזוויעה.

אני גר בשכונה נידחת בעיר, אז הגיוני שאצלי בבית האינטרנט יהיה יותר איטי.

אבל ראבק, היום ניסיתי להכנס לפורום מהפלאפון כשאני נמצא בביג, וזה לא זז.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
יש לי גלקסי 4, ולפני זה היה לי גלקסי 1. ואני גר בבאר שבע.

ברוב המקומות יש פה אינטרנט ברמה מזוויעה.

אני גר בשכונה נידחת בעיר, אז הגיוני שאצלי בבית האינטרנט יהיה יותר איטי.

אבל ראבק, היום ניסיתי להכנס לפורום מהפלאפון כשאני נמצא בביג, וזה לא זז.

ואיך זה עזר לדיון בדיוק?...

אפילו לא ציינת באיזה רשת אתה :roll:

בברכה!

יונתן.

פורסם

אם הגבתי כאן כנראה שאני באורנג'..

ולטענתי האינטרנט שלהם איטי. זה כל הסיפור.

עוזר לדיון מספיק?

פורסם
אם הגבתי כאן כנראה שאני באורנג'..

ולטענתי האינטרנט שלהם איטי. זה כל הסיפור.

עוזר לדיון מספיק?

מכיוון שדיברנו גם על 012 וגם על פלאפון, זה לא היה חד משמעי.

ואתה נמצא בצפון/מרכז מדי פעם?

יודע לתת השוואה?

(כיסוי בדרום פחות רלוונטי מבחינתי)

בברכה!

יונתן.

פורסם

עם ה-S4 עוד לא הגעתי רחוק. לא יודע להגיד מה קורה במרכז/צפון.

אבל באר שבע היא עיר מרכזית, לא מושב נידח.

כך שאני מאמין שאיכות הגלישה לא שונה בהרבה משאר הארץ.

זכור לי שהייתי עם ה-S1 ברמת גן ושהייתי צריך לריב איתו שיפתח איזה עמוד.

פורסם

אני מדבר על חיפה. יש לי מכשירים הן בפלאפון והן ב-012, ה-012 עדיף לגלישה (כנראה בגלל העדר הגבלת המהירות הקיימת בפלאפון).

החבילות של 012 הן חבילות "הכל כלול" עם 1 או 3 ג"ב לגלישה (הפרש של 10 ש"ח לחודש), אם אינך משתמש בשיחות בין לאומיות או מספרים מיוחדים אין לך מה להתעסק עם מעקב מעבר לחשבונית החדשית. אם יש לך הרבה שיחות בין לאומיות לך על "הכל כלול" בגולן - ואז אתה צריך חוות דעת על הרשת שלהם ועל זו של סלקום.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדקתי כרגע - באורנג' הורדה 1 מס"ש העלאה 0.8 מס"ש, בפלאפון הורדה 0.6 מס"ש העלאה 1.2 מס"ש. מה שנכון הוא שבאורנג' משום מה הוא מקים אותי בדרום וניסה לבדוק מול שרת מעזה, הייתי צריך "לשכנע" אותו לעבוד מול שרתים מחיפה וגוש דן. המכשיר שמחובר לאורנג' (סים של 012) בן שנתיים (Nexus S) וצולע, המכשיר שמחובר לאורנג' חדש (אם כי מדגם לא הכי חדש, Galaxy S Advance, פחות או יותר מהדור של SGS II).

• תוכן חדש...